Şimdi Ara

World in Conflict [***ÇIKTI***] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
1
Favori
40.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim sistemi cok zorluyor full ayarlarda oynayamıyorum cok kasıyor.1 gb 677 mhz rem intercore2duo 2.2 ghz işlemci 8600gts ekran kartı var.niye böyle kasıyor anlamadım remden olabilir mi ?1gb yetmiyor sanki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taverna

arkadaşlar oyunu güncellemeyince multplayer oynanmıyor ben en son yamasını indirdim ama yama yüklenmiyor şöle bir hata veriyor ''Sorry,This update is not in the same language as the installed game.This installer will quit'' böle diyor ve ben oyunu multiplayer oynayamıyorum ve güncelleyemiyorum 2 kere sildim kurdum ama her seferinde böle diyor ne yapmam lazım bilen varmı ?

Yanlış patchı çekiyorsun.Örneğin sende oyunun UK versiyonu varsa ABD yüklemeye çalışıyorsun, ABD varsa UK...Kendi versiyonuna göre patch indirmen gerekir
  • benimkisi ABD versiyonu ben USA olan patchi indiriyorum ama genede aynı hatayı veriyor yüklemeye çalıştığımda''Sorry,This update is not in the same language as the installed game.This installer will quit''diyor
  • Önemli olan multiplayer özelliği zaten o güzel olrsa oyun pek önemli olmuor
  • quote:

benimkisi ABD versiyonu ben USA olan patchi indiriyorum ama genede aynı hatayı veriyor yüklemeye çalıştığımda''Sorry,This update is not in the same language as the installed game.This installer will quit''diyor

Uk dene birde belki öyledir

3fs4ne multi mükemmel
  • bu oyun harbi tutulmadı bizim forumda haa.Arkadaş oynasanıza lan ne güzel oyun işte.2 kere bitirdim hırsımı alamadım sudden strike3'e başlayacağım
  • Oyunu bugün yükledim İmzamdaki sisteimle 1204x768 çoğu detay high çok rahat oynuyorum oyun gerçekten güzele benziyor 2. bölümdeyim.. Herkese öneririm..
  • bu oyun gerçekten mükemmel
    ben pek strateji oynamayan biri olarak bayıldım
    hatta en iyi strateji oyunu olmaya aday bir oyun world in conflict
    demosuna bayıldım
    tam benim aradığım bir strateji oyunu
    öle birim üretmek falan yok
    1000 tane tankla heryeri dağıtma yok
    bildiğin taktik yapman lazım
    işte bu özellikler oyunu hem gerçekçi hem de zevkli yapıyo

• arkadaslar merhaba ben oyunu yukledim tam oyuna giricek iken hata raporu cıkıyor
    birde ilk defa oyunu acmak icin tıklayınca videoyu gecinde oyunun credits columundeki yazıları ıkıyor oyuna girmeden boyle bir sorunla karsılasan var ım acaba
    yardımcı olabilin varsa cok sevinirim :)
  • Ben sevmedim bu oyunu Baya degisik bişi kamerayı bile sen dogru duzgun yonetemiyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saki3d

arkadaslar merhaba ben oyunu yukledim tam oyuna giricek iken hata raporu cıkıyor
    birde ilk defa oyunu acmak icin tıklayınca videoyu gecinde oyunun credits columundeki yazıları ıkıyor oyuna girmeden boyle bir sorunla karsılasan var ım acaba

ya aynı sorun bende var. neden niçin merak ettim. 3 bilgisayarda da denedeim sonuç aynı. bide driver değişicem bakalım ne olacak. ya oynamadam credits çıkıyo yada oyun hata verip kapanıyo. işte şimdi kapatılması gerek faln özür dileriz diyo. saki3d galiba oyunu aynı yerden aldık. . ya bu arada yıllardır net kullanırım donanıma yeni üye oldum. sanırım çok şey kaybetmişim. ilk mesajım oyunla ilgili olmasını istemezdim. ne yapalım mezun olduk iş yok bizde oyun oynuyoz.

• quote:

Orjinalden alıntı: skull_lord

Ben sevmedim bu oyunu Baya degisik bişi kamerayı bile sen dogru duzgun yonetemiyorsun

kamerayı gayet güzel yönetiyosun. nesini beğenmedin?
    mouseun orta tuşuyla dilediğin yöne hızlı yavaş kamerayı kaydırıyorsun..mouseun tekerleğiyle de yakınlaşıp uzaklaşıyosun..ben çok sıkı strateji oyuncusu değilimdir ama sırf oynanabilirliği için bile 10 puan alır benden..ha bi de unutmadan, birim üretme gibi bi derdiniz de yok..basıyosunuz düğmeye havadan indiriyolar tüm birimleri, tam aradığım strateji oyunu bu oyun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 9 Şubat 2008; 14:54:58 >
  • driver değiştim ancak hala yine aynı sorun devam ediyo. artık dvd değişicem orijinal almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanka23 -- 9 Şubat 2008; 22:52:42 >
  • Merhaba,bizde yaklasık 5 ayrı bilgisayarda denedik oyun hicbirinde acılmadı
    ben baska indirdim yenisini buldum bir sorun yok su an hepsinde yuklu ve calısıyor
    piyasada satılanda sıkıntı var sanırım ;)

quote:

Orjinalden alıntı: hakanka23

quote:

Orjinalden alıntı: Saki3d

arkadaslar merhaba ben oyunu yukledim tam oyuna giricek iken hata raporu cıkıyor

ya aynı sorun bende var. neden niçin merak ettim. 3 bilgisayarda da denedeim sonuç aynı. bide driver değişicem bakalım ne olacak. ya oynamadam credits çıkıyo yada oyun hata verip kapanıyo. işte şimdi kapatılması gerek faln özür dileriz diyo. saki3d galiba oyunu aynı yerden aldık. . ya bu arada yıllardır net kullanırım donanıma yeni üye oldum. sanırım çok şey kaybetmişim. ilk mesajım oyunla ilgili olmasını istemezdim. ne yapalım mezun olduk iş yok bizde oyun oynuyoz.

• quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

quote:

arkadaşlar oyunu güncellemeyince multplayer oynanmıyor ben en son yamasını indirdim ama yama yüklenmiyor şöle bir hata veriyor ''Sorry,This update is not in the same language as the installed game.This installer will quit'' böle diyor ve ben oyunu multiplayer oynayamıyorum ve güncelleyemiyorum 2 kere sildim kurdum ama her seferinde böle diyor ne yapmam lazım bilen varmı ?

Yanlış patchı çekiyorsun.Örneğin sende oyunun UK versiyonu varsa ABD yüklemeye çalışıyorsun, ABD varsa UK...Kendi versiyonuna göre patch indirmen gerekir

hangi versiyonu olduguna nereden bakılıyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: MAK.S.S.

quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

quote:

hangi versiyonu olduguna nereden bakılıyor?

Oyunun readme dosyasında olabilir veya başka biryerde.Hiç bilmiyorum boşuna kafanı karıştırmayayım sen nasıl olsa bir patch ı indirmişsin ki, demekki senin versiyon diğeriymiş

• ana menüde sağ altta yazar
  • Süper Oyun Strateji Seven Sevmeyen Oynayabilir... Bina Vs Derdi Yok Fazla...
  • ohaaaaaa
    oyun süper ötesi hele mutisi söylendii gibiyse aman yarabbim!!! 10 sene sonra bile oynanır bı oyun görürsünüz.bir klasik olucak
  • hamachi ağı kuran yokmu oynayalım?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.