Şimdi Ara

World in Conflict [***ÇIKTI***] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
1
Favori
40.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyun güzel mi
    Multi de çok kişi oluyo mu?
  • Buyuk bir hevesle aldik bakalim guzelmiymis bu arada patchlerin 1002 den sonrasini tek tek mi yukluycez yoksa 7.yi yuklesek oluyormu bilgi sahibi olan varmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mellkor

Buyuk bir hevesle aldik bakalim guzelmiymis bu arada patchlerin 1002 den sonrasini tek tek mi yukluycez yoksa 7.yi yuklesek oluyormu bilgi sahibi olan varmi

7'yi bilmiyorum da ben direk 6'yı yüklemiştim sorun olmamıştı sanırım o da farketmez...
  • 7 martta cikmis onu yukledik oyun guzele benziyor daha yeni basladik ama bakalim ne olucak bu arada sistem iyi ama 4-5sn de bir kucuk bir takilma yasiyorum ama efektle yada grafikle alakasi yok en dusukten en yuksek ayara hepsinde yapiyor anlamadim neden sinir etti beni
  • Dostlar oyunu alacamda skırmısh gıbı bır secenegı varmı ?ılla seneryo mu oynanam lazım bılen cevaplasın lutfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertyeldan

Dostlar oyunu alacamda skırmısh gıbı bır secenegı varmı ?ılla seneryo mu oynanam lazım bılen cevaplasın lutfen

Multiplayer a gir, şifreye cancel de, local network, oyun yarat bot ekle.
  • benim pc
    x1600 pro 512 mb
    1.5 gb ddr ram
    p4 3.0 işlemci
    arkadaşlar oynayabilirmiyim bu oyunu oynarsamda hingi ayarlarda oynarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearless06

benim pc
    x1600 pro 512 mb
    1.5 gb ddr ram
    p4 3.0 işlemci
    arkadaşlar oynayabilirmiyim bu oyunu oynarsamda hingi ayarlarda oynarım

arkadaşım oynayabilirsin

oyun gzl ama call of ve crysis kadar tutlmaz bence,
  • kalite
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut.can.07

kalite

hangi ayarlarda oynarım orta düşük full sölerseniz sevinirim ona göre alcam
  • Arkadaşlar oyunu kurdum ama menüdeki seçeneklerin pek çoğu aktif değil:
    mesela "options" menüsünde sadece "controls" ve "select mod" ayarlarına erişebiliyorum. Single altındaki seçenekler de aktif değil.
    Bu sorunun çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurbag -- 12 Nisan 2008; 12:35:17 >
  • arkdslr sımdı oyunun goruntulerıne felan baktm gusel bı oyunmus ama nıe sadece 9 sayfa konusulmus bole bı gusel oyun onu anlamadm acaba ılk stratejı oyun sıralamalarnda warmıdır bu oyun gusel bısey gıbı
  • Oyun çok güzel aslındada ben mesela ilk 1-2 bölümünü bitirdim ama oyun bitirme sıram var şu an için Company of Heroes'i bitirmeye çalışıyorum oynanış tarzı oalrak biraz buna benzio
  • pekı hocam oyun sence alınırmı yanı bırasda ıng oldugu ıcın verılen gorevlerı anlamazsn kafayı yersn felan bırde oyunn tarzı dıer stratejılerden farklı o yonden oyun nasl ?
  • arkadaşlar bu oyunda dx-10 çok fark ediyor mu grafiklerde ? şimdi sağlam bir xp im var . illa ki vista mı kurmalıyım grafikler için çok şey kazandırır mı bu vista ? yoksa xp yle devam mı ?
  • oyunu bir daha kurdum bir daha başlıyorum oynamaya.bu üç olacak hadi hayırlısı.gece vakti nerden canım çekti anlamadım ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 25 Mayıs 2008; 1:06:29 >
  • valla çıkmadan hoşuma gitmişti ama oynayınca sarmadı tiberium wars açıyorum hala bu oyuna alışamadım.
  • Diğer insanlarla multiplayer oynamak için orjinal oyun mu almak lazım?
  • Arkadaşlar bir şey soracağım: Benim sistemim oyunun en gelişmiş ayarlarına yetiyor; ancak oyunu8 orta kalitede açsam bile oyun takılıyor ve bilgisayarı yeniden başlatmadıkça düzelmiyor. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı???
  • Bu oyunu oynayan pek kalmadı herhalde...Bende çekiyorum torrentten ama salak torrent 4.02 göstermesine rağmen 4.89 oldu hala indiriyor anlamadım gitti..nefret ediyorum torrent den yaaa..ne zaman biter allah bilir..
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.