Şimdi Ara

World in Conflict [***ÇIKTI***] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
1
Favori
40.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla bu oyuna başarısız diyorsanız stratejiden pek anlamadığınızı düşünürüm..
    bitireli uzun zaman oldu, hala bu oyunun boşluğunu dolduracak bir oyun bulamıyorum. senaryo çok kısaydı, tek kötü yanı bu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

valla bu oyuna başarısız diyorsanız stratejiden pek anlamadığınızı düşünürüm..
    bitireli uzun zaman oldu, hala bu oyunun boşluğunu dolduracak bir oyun bulamıyorum. senaryo çok kısaydı, tek kötü yanı bu..

ben senden şüphe ettim ama.... ayrıca ben fikrimi söyledim ve sebeplerinide söyledim keşke senin kadar sevebilseydim . bu oyunu ben daha yeni aldım ama verdiğim para boşuna gitti hiç sevmedim. biraz içimde oturdu bu yüzden
  • arkadaşlar ben bu kadar güzel bir oyun görmedim özellikle bir strateji oyunu olarakgrafikleri olağan üstü özellikle zoomyaptığınız zaman fsp oyunlarına benziyor oyunun inşallah devamı çıkar
  • sizce alıyım mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: anatolian warrior

sizce alıyım mı

Tabiki Dangwar'ın tercihi
  • quote:

sizce alıyım mı

Arkadaş orijinalini soruyorsan, alınır, internetten insanlar bayağı bir kapışıyor zevkli olsa gerek. Diğer türlü zaten sormana gerek yok.
  • peki bu oyunun önerilen sistem gereksinimleri nedir
  • oyunlara bakıyomda bir sürü yeni oyun geliyor
    1 gb ekran kartı mecburi hakkatende
  • paylaşım için teşekkürler sevdigim oyun türlerindne 3.resime bittim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pr3dat0r -- 22 Eylül 2008; 20:31:10 >
  • arkadaşlar ben strateji oyunlarını çok seven biriyim.hele işin içine uçaklar bombalar girince kendimi kaybediyorum.

bu oyunu da harika grafik kalitesi ve uçaklar, bombalar için büyük umutlarla aldım. ama maalesef hala daha oyundan beklediğim heyecanı alamıyorum. çok farklı bir tarz galiba.

bilmediğim bir şey mi var? bu oyun bana çok monoton geldi. bi yardım etse oyuna bayılanlar.
  • hocam ben oyunu bitireli baya oluyor. burada birkaç cümle ile oyunu anlatmak zor. sana tavsiyemhttp://www.trgamer.com/yazi.asp?id=2471
    den incelemeyi okuman. en azından fikir sahibi olursun. ilk başta sarmıyor ancak daha sonra kendini kaptırıyosun, en azından bende öyle oldu.
    pek sevilememesinin sebebi bence pc yi baya bir kasması ve klasik stratejilerden farklı olarak bu oyunda birim üretmek gibi, kaynak toplamak gibi olayların olmaması. zor bir oyun. ayna anda birden fazla noktaya odaklanmak gerekiyor, sadece bir görev için günlerce çabaladımı hatta oyunu bırakmayı düşündüğümü hatırlıyorum...kolay gelsin..

• sözlerimi geri alıyorum. bölüm ilerleyince monotonluk geçti ama eminim ki ben bu oyunu bilmiyorum. çünkü adamlar dört bir yandan geliyorlar ben ne yapacağımı anlayamıyorum. ageofempires gibi değil ki! adamlar öldükçe yerine yenleri geliyor! tuhaf. ölmeden yeni adam isteyemiyorum.
    ayrıca oyun sırasında 3 tane atom bombası patladı ama doğru düzgün zarar vermedi.(olaylar kontrolüm dışında. kim kime attı onu da anlamadım)

bilenler taktik falan verse. yapmam gereken şey şehri düşman istilasından korumak.
    bak bölümün resmi verdiğin yerde varmış:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 25 Eylül 2008; 14:04:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

hocam ben oyunu bitireli baya oluyor. burada birkaç cümle ile oyunu anlatmak zor. sana tavsiyemhttp://www.trgamer.com/yazi.asp?id=2471
    den incelemeyi okuman. en azından fikir sahibi olursun. ilk başta sarmıyor ancak daha sonra kendini kaptırıyosun, en azından bende öyle oldu.
    pek sevilememesinin sebebi bence pc yi baya bir kasması ve klasik stratejilerden farklı olarak bu oyunda birim üretmek gibi, kaynak toplamak gibi olayların olmaması. zor bir oyun. ayna anda birden fazla noktaya odaklanmak gerekiyor, sadece bir görev için günlerce çabaladımı hatta oyunu bırakmayı düşündüğümü hatırlıyorum...kolay gelsin..

teşekkür ederim kardeş. oyun için söylenenleri okumasaydım zaten bugün çöpe atmıştım. sayende bilmem gerekenleri okudum. hatta oyun çıktıktan sonra bu forumda yazılan neredeyse herşeyi okudum ve bi daha oynadım. zaten takıldığım bölüm demo'daki bölümmüş ve yalnız değilmişim. ilk oynayışta geçtim.

ve gerçekten oyunun monotonlukla hiç alakası yokmuş. easy'de oynamama rağmen bir an bile durmadım.

sağol.

ayrıca aşağıda gördüğünüz sistemimle bu oyunu OC yapmadan hig'ta 30 fps ortalama ile oynuyorum. test bence gerçeği yansıtmıyor. testte high yapınca patlamalarda 9 fps'ye kadar düşüyor. halbuki oyunda normal tepeden bakarken onlarca tankın olduğu bir yere bomba düşünce bile 20 fps'nin üstünde kalıyor.

World in Conflict [***ÇIKTI***]

işte bunu seviyorum:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 26 Eylül 2008; 16:09:27 >

• quote:

peki bu oyunun önerilen sistem gereksinimleri nedir

crysiste highda kasmıyor sizce bu oyunu full detayda oynayabiliriyim
  • Beyler 11. bölüm "aftermath" i tarif edebilecek var mı? Son kısımda "follow the Webb to the rally point" objective olarak geliyor. Ancak ne yaptımsa Webb rally pointe hareket etme girişiminde bulunmuyor :) , sürekli farklı yönlerden gelen düşman grupları yok ediyoruz...
  • Mükemmel bir oyun.
    Call Of Duty 5 iLe kıyasLanabilir mi ?
  • güldüğüne göre şaka yapıyor olmalısın. bu oyun strateji
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MR_

Beyler 11. bölüm "aftermath" i tarif edebilecek var mı? Son kısımda "follow the Webb to the rally point" objective olarak geliyor. Ancak ne yaptımsa Webb rally pointe hareket etme girişiminde bulunmuyor :) , sürekli farklı yönlerden gelen düşman grupları yok ediyoruz...

arkadaşlar soruma cevap verebilecek yok mu?
  • quote:

quote:

peki bu oyunun önerilen sistem gereksinimleri nedir

crysiste highda kasmıyor sizce bu oyunu full detayda oynayabiliriyim

İşlemcin iyiyse very high'da oynayabilirsin muhtemelen..
  • Oyun kesinlikle işlemciye bağlı, ancak bir o kadar mhz e bağlı.Kendi e4300 ümle o/c denemelerinde default@1.8ghz ve o/c@3.0ghz hali arasında bi 10fps falan farkediyordu.Tabi ekran kartının önünün açılması durumu falanda var ama kesinlikle işlemci lazım bu oyuna
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.