Şimdi Ara

World in Conflict [***ÇIKTI***] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
1
Favori
40.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Oyun kesinlikle işlemciye bağlı, ancak bir o kadar mhz e bağlı.Kendi e4300 ümle o/c denemelerinde default@1.8ghz ve o/c@3.0ghz hali arasında bi 10fps falan farkediyordu.Tabi ekran kartının önünün açılması durumu falanda var ama kesinlikle işlemci lazım bu oyuna

işte o zaman yandım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MR_

quote:

Beyler 11. bölüm "aftermath" i tarif edebilecek var mı? Son kısımda "follow the Webb to the rally point" objective olarak geliyor. Ancak ne yaptımsa Webb rally pointe hareket etme girişiminde bulunmuyor :) , sürekli farklı yönlerden gelen düşman grupları yok ediyoruz...

arkadaşlar soruma cevap verebilecek yok mu?

yanlış yere mi yazıyorum sorunumu? bitirmiş olan arkadaşlar vardır... ya da tam çözümünü bulabileceğim bir site?
  • quote:

quote:

quote:

Beyler 11. bölüm "aftermath" i tarif edebilecek var mı? Son kısımda "follow the Webb to the rally point" objective olarak geliyor. Ancak ne yaptımsa Webb rally pointe hareket etme girişiminde bulunmuyor :) , sürekli farklı yönlerden gelen düşman grupları yok ediyoruz...

arkadaşlar soruma cevap verebilecek yok mu?

yanlış yere mi yazıyorum sorunumu? bitirmiş olan arkadaşlar vardır... ya da tam çözümünü bulabileceğim bir site?

Bug olma ihtimali var, bölümü baştan oynamayı denedin mi?Ya da belki herhangi yan görevi gözden kaçıyorsundur.

• Oyun çok güzel alan arkadaşlar varsa oyunun fiyatı ve temin ettikleri noktaları pmden bildirirlerse sevinirim
  • oyun güzelde arkadaşlar bi kaç bölümde takıldım hile arıyorum bulamıyorum :D

1-2 trainer indirdim ama çalıştıramadım bir türlü elinde olan varmı :)
  • bende severek oynuyorum şuan bu oyunu. pc'de oyun oynayan biti değilimdir pek ama strateji olunca işler değişiyor.

oyunu bitirir bitirmez multiplayer olayına giricem :)
  • Benzeri cok oyun war.Ama bunun grafikler cok güzel:=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilentDevil -- 16 Ekim 2008; 20:05:01 >
  • yapılmış en iyi strateji oyunlarından biri kesinlikle. sırf multi oynamak için orjinal aldım. yalnız multi ile single arasında çok fark var, sudan çıkmış balığa dönmeyin.

Neredeyse mükemmel bir oyun. Yani şahane... Tam bir klasik.
  • bence coh daha iyi
  • Süper bir oyun tavsiye ederim..
  • arkadaşlar bu oyun online oynayan var mı aranızda? ....
  • sanırım az kişi var...arkadaşımla hamachiden oynuyoruz ve çok zevkli oluyor şuan...

oynayan varsa katılabilir aslında... veye bizi bilgilendireiblir...çünkü böyle oynayan bir aım varsa orjk. almayı bile düşünüyoruz..oyun fiyatı iyice düşmüş zaten..20 ytl gibi bişi...

ama ilk başta hamachiden de oynayabiliriz...aım var mı bu önemli?
  • hamaciden oynayalım neler gerekli ?
  • Oyunu hec oynamadım ama grafikler guzel mis
  • Bu oyun bu forumda hakettiği değeri göremedi
  • bu oyunun kötü olduğunu iddia edenler strateji oyunlarindan anlamiyordur bu kdr basit
  • zaten forumda strateji oyunlarına gereken deger verilmiyo bu oyun bence en iyi ve en yenilikce strateji oyunlarından biri ama forumda ki konusu arada kaynadı gitti
  • ben bu oyunun bu kadar canlı olmadığına hala şaşıyorum...

Arkadaşla geçen gün ra 3 oynuyorduk hamachiden sonra bana bu oyunu söyledi iyi deneyelim bakalım dedim...ya ra 3 su dökemez eline...ve oyun gerçekten çok leziz gerçekçi ve arkadaşlarınla oynayabileceğin bir oyun...

Bu oyun nasıl ilgi görmedi anlamadım..ra 3 bile daha fazla ilgi görmüştür...

Bu oyunu canlandıralım bence arkadaşlar...gerçekten venomtrk arkadaşımızında dediği gibi gereken değeri göremedi..

Bu oyunu oynamak isteyenlerle hamachiden görüşüp oynaylaım steami olan varsa da oradan da görüşebiliriz...gerçekten zevk alacağınız oyunlardan...

ben bu oyunu canlandırmak istiyorum türkiyede...oyunu orjinal alacaktım ama türkiyede bu oyun için gereken akımı göremedim sanırım...ya da ben bulamadım...bu akımı bu forumdan başlatmanın iyi fikir olacağını düşündüm..oyunu yüklemek isteyenelr yükleyip hamachi de buluşalım?...

• hamanciden wic os kanalından oynuyoruz gelmek isteyen buyursun sifre 123
  • ağ adı : wic os

şifre : 123

bu ağı ekliyorum...

kaç kişi var ağınızda aktif oynayan ?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.