Şimdi Ara

World in Conflict [***ÇIKTI***] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
1
Favori
40.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu orjinal almadıktan sonra sıkabiliyor.Ama multisi çok zevklidir, beta dan biliyorum.Zaten oyunu oynadıktan sonra multi için orjinal almayı isteyeceksin, benimde aklımda var ama ne zaman alıcaz bakalım
  • Bu oyundaki su efektlerini Crysis dahil hiç bir oyunda görmedim. Tek kelimeyle kusursuz olmuş. Okyanusun kendisi, dalgaları ve kenarında plaj ve kum detayları mükemmel. Tebrik ederim grafikerleri.
  • Bu oyun kaç gb allah aşkına birisi cevap verebilir mi..3 gündür öyle indiriyorum bitmek bilmedi..yüzde 99 da takıldı kaldı sıkıldım artık silmem an meselesi..4.02 gb diye yola çıktık 5 gb ı geçti hala devam ediyor..iyicede yavaşladı.başlayacam bu torrent e yaaaa...
    rapid varken torrent kullananın aklına şaşarım be
  • mükemmel ötesi bişeye benzio

grafikler de iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Bu oyun kaç gb allah aşkına birisi cevap verebilir mi..3 gündür öyle indiriyorum bitmek bilmedi..yüzde 99 da takıldı kaldı sıkıldım artık silmem an meselesi..4.02 gb diye yola çıktık 5 gb ı geçti hala devam ediyor..iyicede yavaşladı.başlayacam bu torrent e yaaaa...
    rapid varken torrent kullananın aklına şaşarım be

Bu yüzden kaliteli yerler kullanmak gerekiyor zaten.Public yerlerden ya da düşük seed li yerler kullanıyorsan torrent bir ızdıraptır zaten

Oyunun boyutu 4 küsür gb olması lazım, tek dvd ye sığmıştı en azından

• seed i sorun deel..ama bitcomette 220 ile gelirken utorrent yada flashgette sıfır da kalması garip..220 ile gelen nedir..Kaldıki oyun 4.02 gb ama ben 5.02 oldu hala indiriyodum..Anlamadım saçmalayınca sildim gitt oyunu..
  • Bitcomet zaten hiç bir torrent çevresi tarafından tavsiye edilmez.Utorrent ve Azureus kullanabileceğin en yi ve sağlam torrent programlarıdırHerhangi bir bug olmuş olabilir programda...

Bence sağlam bir yerden baştan indir.Çektiğin çileye değer
  • güzel oyunmuş saol paylaşım için
  • Bu oyunda sovyet campaıgn'ı yokmuş öylemi
  • süperrrrrrrr
  • Oyun süper :) Kaç görev olduğunu bilen var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunwane -- 24 Temmuz 2008; 23:27:30 >
  • bu ne ya abd'yide sevmem sscb'yide sevmem bari iranı falan koysalarmış daha güzel olurdu
  • Oyunun grafikleri inanılmaz.Strateji türünde yakın zamanda daha iyi bir grafik görebileceğimizi sanmıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PANZERGENERAL

Bu oyunda sovyet campaıgn'ı yokmuş öylemi

maalesef yok.bende cok isterdim olmasını.eski teknoloji vs zevkli olurdu
  • Oyunun orjinalini almazsak multi player oynayamıyor muyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PesimistRap

Oyunun orjinalini almazsak multi player oynayamıyor muyuz?

Serial istiyor online için...
  • ooovv ovvv ovvv oyun güzele benziyor denemek lazım
  • bende yeni oynamaya başladım başta sevmedim ama yorumları okuyunca devam edeyim dedim şuan da güzel gidiyor fakat skirmish bölümü başarılı değil bence yada ben ayarları doğru yapamadım
  • aral'da oyun 19.90 liraya düşmüş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperen_69

bende yeni oynamaya başladım başta sevmedim ama yorumları okuyunca devam edeyim dedim şuan da güzel gidiyor fakat skirmish bölümü başarılı değil bence yada ben ayarları doğru yapamadım

çok katılıyorum oyun bence kötü çünkü skirmish yok (yada ben bulamadım) campingle filan uğraşmak istemiyorum ama yokk.. multi si güzel deneyo e 10 kişi bulup nereden oynayacağım ben bu oyunu... bence başarısız bir oyun ama değişik şeyler var gelecek adına umutluyummm

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.