Şimdi Ara

World in Conflict [***ÇIKTI***] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
1
Favori
40.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.002 yada 1.001 yamasının kurdum fakart ikiside çalışmadı ilaç falanmı lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celduin -- 7 Kasım 2007; 3:35:37 >
  • World in Conflict'e harita editörü geliyor
    World in Conflict'in resmi sitesinde; yeni güncellemeyle beraber oyuna bir tane harita editörünün ve Vineyard adında yeni bir haritanın ekleneceği duyuruldu.
  • haydi savaşmaya
  • en kotu nasil bir sistem istiyor arkadaslar_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Divine_

en kotu nasil bir sistem istiyor arkadaslar_?

Minimum System Requirements : 2.0 GHz single-core CPU , 512MB RAM , 128MB 6600GT
  • Arkadaşlar aylar olmuş bu oyuna bişeyler yazılmayalı ama Crysis in yaması çıkana kadar biraz da strateji oynamayı düşünüyorum...
    Sorum şu: world in conflict için şu ana kadar 5 ayrı yama çıkmış...bu yamaların sonuncusu 76 mb. ben sadece bu yamayı kursam diğer yamaların düzelteceği sorunları da düzeltiyor mu acaba?
  • bu oyunu vistada calıstırabilen varmı? oyun bir türlü baslamıyor bende.siyah ekran geliyor ve windows a dönüyor.uyumlulukları denedim ama işe yaramadı bilen varmi
  • valla hocam bu oyunu forumda benden başka oynayan yok sanırım şu an...
    benim yukarıdaki soruya da cevap yazan olmadı ama ben dün akşam oyunu ve yamayı da kurup oyuna başladım ancak benim sistem xp pro..
    vista da normal şartlarda çalışması lazım, senin sistem gayet iyi...sürücü güncelle diye klasik bi cevap da vermek istemiyorum ama oyunun ilacından kaynaklanan bir sorun da olabilir...
  • bu 1.005 yamayı yükledim oyun madara oldu,,, grafik ayarlarına falan giremıorum kullanılmaz hale geldi oyun ,

new game diorum girmio oyuna,, baştan yükleyecezz yine yav,, patch die yükledik mahvoldu
  • bu oyun tam multilik ama bir türlü oynayamadım...

quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

valla hocam bu oyunu forumda benden başka oynayan yok sanırım şu an...
    benim yukarıdaki soruya da cevap yazan olmadı ama ben dün akşam oyunu ve yamayı da kurup oyuna başladım ancak benim sistem xp pro..
    vista da normal şartlarda çalışması lazım, senin sistem gayet iyi...sürücü güncelle diye klasik bi cevap da vermek istemiyorum ama oyunun ilacından kaynaklanan bir sorun da olabilir...

evet hepsinide yüklemiş oluyorsun..

quote:

Orjinalden alıntı: DreDD1903

bu oyunu vistada calıstırabilen varmı? oyun bir türlü baslamıyor bende.siyah ekran geliyor ve windows a dönüyor.uyumlulukları denedim ama işe yaramadı bilen varmi

evet vistada sorunsuz çalışıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love_For_You -- 4 Ocak 2008; 23:55:21 >

• Hamachi den kimse oynamıyor, gördüğüm kadarıyla. Oysa generals in yerini alabilir bence.
  • evet oynamaya basladım.sonunda bir oyun tutturdum.fakat arkadaslar oyun istediğim yerde save yapamıyorum.ilk bölüm oldukca sıkıcıydı oyundan cıkmak zorunda kaldım.oyunu kendi kaydediyormu.
  • esc ile ana menüye çıkıp oradan save yapa bilirsin...
    oyun sadece bölüm başlarında save yapıyor sanırım..ben de 3. bölümdeyim bi yerde kaldım geçemedim...bazen aşırı zor oluyor aynı andan birden fazla noktaya müdahale etmek...
  • Grafikler super oyunda guzele benzıyor
  • bende bu oyunu yeni yükledim bakalım bayılırım strateji oyunlarına okuduğuma göre çok karışık oyunmuş umarım çözebilirirm
  • Oyunu iki günde bitirdim , bu mudur yav Dehşetengiz bir oyun gerçekten, ve o kadar da zor değil yav. Hardda oynadım ve hiç bir bölümü defeated olarak tekrar etmedim. Hep victory. ( Aferin sana )

Hamachineden oynayalım ya şunu, yokmu rakip
  • oyunu oynadım daha yavaş yavaş oynuyorum 2. bölümdeyim canımı çok sıkan olay skirmish modu yok biz campingi bitirince ne oynıcaz ? bide görevler hep şuraya git buraya git burayı savun şurayı yok et gibilerinden hiç rahat rahat istediğimizi yapamıyoruz bu biraz hevesimi kaçırdı ama yinede güzel oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: taverna

oyunu oynadım daha yavaş yavaş oynuyorum 2. bölümdeyim canımı çok sıkan olay skirmish modu yok biz campingi bitirince ne oynıcaz ? bide görevler hep şuraya git buraya git burayı savun şurayı yok et gibilerinden hiç rahat rahat istediğimizi yapamıyoruz bu biraz hevesimi kaçırdı ama yinede güzel oyun

Skirmish var hemde en iyisinden.Multiplayer a girip çıkan soruya hayır deyin ve sol panelden skirmish i seçin

İleride görevler zorlaştıkça leveli geçebilmek için el becerilerini kullanmak zorunda kalacaksın, o zaman göreve giderken elinde serbestlik olacak.Hard da oynuyorsan tabi

• quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

quote:

Orjinalden alıntı: taverna

oyunu oynadım daha yavaş yavaş oynuyorum 2. bölümdeyim canımı çok sıkan olay skirmish modu yok biz campingi bitirince ne oynıcaz ? bide görevler hep şuraya git buraya git burayı savun şurayı yok et gibilerinden hiç rahat rahat istediğimizi yapamıyoruz bu biraz hevesimi kaçırdı ama yinede güzel oyun

Skirmish var hemde en iyisinden.Multiplayer a girip çıkan soruya hayır deyin ve sol panelden skirmish i seçin

İleride görevler zorlaştıkça leveli geçebilmek için el becerilerini kullanmak zorunda kalacaksın, o zaman göreve giderken elinde serbestlik olacak.Hard da oynuyorsan tabi

gerçekten teşekkür ederim kardeşim bakıyim bi skirmihe o zaman bilmiyodum multide olduğunu

• arkadaşlar oyunu güncellemeyince multplayer oynanmıyor ben en son yamasını indirdim ama yama yüklenmiyor şöle bir hata veriyor ''Sorry,This update is not in the same language as the installed game.This installer will quit'' böle diyor ve ben oyunu multiplayer oynayamıyorum ve güncelleyemiyorum 2 kere sildim kurdum ama her seferinde böle diyor ne yapmam lazım bilen varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.