24-28 Ocak tarihleri arasında geçerli arkadaşlar kampanya.Hem Yapikredi hem de Vakıf World kampanyaya dahil.Kampanyalar sayfasında epey aşağılarda. Ben de tesadüfen gördüm. Katılım gerektirmiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1155 -- 25 Ocak 2022; 9:52:20 > |
World Kart ile Trendyol'da 500 liralik alışverişe 50 lira indirim
-
-
Tyc bende olmadı -
İndirim tutarı ödeme adımında gösterilecektir diyor cüzdan nasıl geçerli olsun arkadaşım, pokus ininal vb gibi bir kampanya bu, aşışberil yaparken kupon ve sepette indirimler hariç 50 lira indirim yapar
-
Alışverişi 550 ye tamamlayıp, seçili internet siteleri alışverişine de dahil etmek lazım. -
50 de Worldpuan. 100 tl iyi indirim -
seçili internet sitelerinden 50 tl kampanyasıyla birleşir miki ? birleşmez diye bir satır var ama.
-
Kart numarası girince indirim düşüyor. Tek sorun sepet indirimi ile birleşmiyor. -
şartları okumazlar ki. teb konusu açtım. sormasınlar diye konun diye konunun en başına yazdım ama ısrarla yazarlar
-
O satır trendyoldaki diğer indirimlerle birlesmez anlamında, sepet vs indirimler. -
Denedik olmadı bende gelip yazdım haber vermek için, parayı kartıma geri çektim, gelip sana hesap mı sordum da laf atıyorsun
-
Ben de bunu anlamıyorum.Konuya baktin,işine yaradı veya yaramadı. Yaradiysa ne mutlu bana.Birileri faydalanmis diye mutlu olurum ki bu paylasimlarin sebebi zaten bu.Arkadaş cüzdan geçerli degil demiş. Ne var bunda?Bu durumun özelinde söylemiyorum ama size lüzumsuz gözüken bir mesaj,başkasının işine yarayabilir.
-
Bende de olmadı. Boş yere olumlu yazmış bilgisiz adam… Vakıf World müydü sizin? -
Bendede olmadı cüzdan yapmadığım halde olmadı(bebek arabasında) -
Sepette ödeme asamasinda indirim yapacağı için Cüzdan olmaz. -
Evet vakıf
-
631 TL alışveriş yaptım indirim filan yok hikaye bunlar işleri güçleri dalavera başka bişey yok,kandırıkçılar...
-
Vakıfkart ile dün alışveriş yaptım, cüzdan değil reel alışveriş, sepet 570 TL civarında, kart numarasını girince 50 TL indirimi anında uyguladı (kargo bedavayı iptal edip 11 T kargo ücreti yansıtıyorlar), karttan 530 TL çekildi.
Dün sayaçta hareket yoktu, bugün işlem yansıdı, hem e ticaret 15 TL kampanyası, hem de seçili sitelerde 50 TL worldpuan kampanyası sayaçları işledi.
-
570 liradan sepet indirimiyle 510'e düşmüş ürünü world ile ödeyince bütün indirimleri iptal edip, 520tl fiyat çıkardı. "Çok affedersiniz ama siz bizimle t..." diye bir replik vardı. O geldi aklıma:)) -
Faydalandım, teşekkürler
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben de bunu anlamıyorum.Konuya baktin,işine yaradı veya yaramadı. Yaradiysa ne mutlu bana.Birileri faydalanmis diye mutlu olurum ki bu paylasimlarin sebebi zaten bu.Arkadaş cüzdan geçerli degil demiş. Ne var bunda?Bu durumun özelinde söylemiyorum ama size lüzumsuz gözüken bir mesaj,başkasının işine yarayabilir. |
Alışverişi 550 ye tamamlayıp, seçili internet siteleri alışverişine de dahil etmek lazım.
|
şartları okumazlar ki. teb konusu açtım. sormasınlar diye konun diye konunun en başına yazdım ama ısrarla yazarlar |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X