Şimdi Ara

'World of Warcraft: Classic' İlk Gün İçin Genel Görüşler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WoW Classic'e başlayan arkadaşlara birkaç sorum olacaktı. 60 level olduktan sonra dungeon, raid falan bitirdikten sonra ne yapacaksınız? Burning Crusade eklenmeyecek diyor şimdilik Blizzard yetkilileri. Ben kısa süreli bir hype olduğunu ve eski oyunculardan para kazanma çabası olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manciaa

WoW Classic'e başlayan arkadaşlara birkaç sorum olacaktı. 60 level olduktan sonra dungeon, raid falan bitirdikten sonra ne yapacaksınız? Burning Crusade eklenmeyecek diyor şimdilik Blizzard yetkilileri. Ben kısa süreli bir hype olduğunu ve eski oyunculardan para kazanma çabası olduğunu düşünüyorum.
    Phase content açıklandı. 6 stage. O progress’e kadar gelmek min 2,5 sene. Son patchde naxx gelecek. Wow tarihinin en zor raidi. Orayı temizlemek en az 1 sene zaten. 3,5 sene proggress sunuyor şuan oyun. Muhtemelen sonradında tbc gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.
    Peki o streamerler, guildler gibi uyku hariç hardcore oynamadan günde 3-4 saat oynayarak falan bu açıklanan 6 phase gündelik bir oyuncu için ne kadar sürer? Ben şahsen yeni WoW expansion çıkana kadar milletin ilgisini çekmek ve eski oyuncuları oyuna geri kazandırma çabası olarak görüyorum. Tabi iş çok ciddileşir TBC ile başlayıp diğer expansion'ları da getirmeye başlarlarsa farklı bir yere gidebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.
    Ben o dönemi yaşadım hadi diyelim hardcore guildler bir haftada bitirsin. Sen bir haftada yapabilecek misin? Dünya çapında bir guilddeysen yaparsın tabi ama benim orayı farmlamam ve dizmem min 1 sene Hadi ilk haftada bitsin yine de 2,5 seneli proggressli bir takvim var...

• Yazık cidden yazık şu blizzard a ve wow prim veriyorsunuz yazık cidden neyi hakkediyor şu wow bfa da oynamassam wow forum larından takip etsem inanılmaz bi oyun olduğunu zanedecem yazık cidden millet hep blizzard şöyle hep blizard böyle

rezalete bak şu oyuna harcanan 1 dk ya bile yazık 10 sene önce super bi oyun olabilir ama şimdi 10 üzerinden 5 üstünü haketmeyen oyun
    hiç unutmam bi pvp gelmişti 40vs40 guild çe girdik milletin aldığı fps 1 -2 düşünebiliyormusunuz

bu blizzard o kadar gereksiz bi firma günde 3 5 milyon dolar kazanan bi oyun firması size 100 kanal açamıyorsa vay haline

bende yükardaki arkadaşın dediği gibi bi expansion ne kadar götürür max 3 bilemedin 6 ay sonra

haritayı söyliyeyim size şimdi milelt 6 ay classic oynadı sonra cart normal wow expansion aaa dur alam orda ne oluyor bakam diyecen bi bakmışsın bfa danda daha bo .. .bi exp.

3 5 ay ordada oyalıyacak tak classic e exp .... höp millet diyecek 2 3 ay orda sonra ne değişecek söyliyeyim eskiden bir kolla öpüyorsa blizzard prd sarıyorsa şimdi iki kolla ..... cek yani saracak

nasıl apple steve öldükten sonra iphone morkasıyla milleti öpüyorsa blizzardta aynısını yapacak 10 yıl önce blizzard efsane olabilir apple iphone da 5 sene önce efsane işler yapıyoru peki ya şuan :D

wow oynamayanlara tavsiyem uzar durun gidin knight oynayın ayını ... lacivert i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amops2 -- 29 Ağustos 2019; 18:40:49 >

• Ben gözlemlerimi anlatayım. Vanilla oyuncusu değilim ve wowun şuandaki halinden de memnun değilim. haliyle classic gelene kadar wow oynamıyordum.

Oyunun değerli zamanımıza hiç saygısı yok. Bir görev veriyor 10dk yürütüyor. Hearthstone 1 saat cooldownı var sırf daha çok yürü diye. vendor sayısı az çantan doldukça şehre geri yürü diye. mount 40 lvlde açılıyor daha çok yürü diye. tagleme var daha çok mob bekle diye. ölüyorsun 2km uzaktaki mezarda doğuyorsun daha çok koş diye.
    Diyeceksiniz vanillada böyleydi adamlarda nostalji olsun diye eski kötü özellikleri geri getirdi. Buna katılmam çünkü nostalji denilen şey 1 gün olur. Fazlası kanser eder. nostalji olsun diye plak dinlersin ama 1 saat sonra spotifya geri dönersin.

Artılarına gelirsek:
    İnsanlarla konuşuyorsun, parti kuruyorsun.
    Meslekler aktif ve çok faydalı.
    Uçma olmadığından herkes yere basıyor kalabalık olduğu hissediliyor.
    BFAdaki gibi seni azerite power gibi bir maddeye bağımlı yapmıyor.

Şahsen sadece şu yürüme olayı hızlansa ben devam ederim ama böyle kalırsa daha çok sinir krizi geçireceğim. Çözüm çok basit. Binek 20 lvlda gelsin bu problem çözülüyor.
    Şuan bfa oynamam classic oynarım ama legion geri gelse classicin yüzüne bakmazdım.

• Beyler sürekli oyuncu sayısı düşecek demeniz mantıksız akıl dışı.

Her online oyunda oyuncu sayısı bir noktaya çıkar ve düşer bu hep böyledir tabiki sayı düşecek bunu yazmak bir bilgi vermek yada öngörü değil.

Server dolu şekilde 1 sene gider daha sonra serverlar birleşir ve oyun dolu kalır yani kısa zamanda oyuncu sayısı yok olmaz. En dibe gelince pakettir vs bir şekilde ilerletirler günceli oynamayıp classic ile para ödeyen insanlar oldukça.

• Selam arkadaşlar. Wowu 2005 civarı bırakmıştım 14-15 sene oldu. Classic oynamak için oyun ücreti ne kadar, aylık ücreti ne kadar, herşey sıfırdan başlayacağımda rehber yok konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Selam arkadaşlar. Wowu 2005 civarı bırakmıştım 14-15 sene oldu. Classic oynamak için oyun ücreti ne kadar, aylık ücreti ne kadar, herşey sıfırdan başlayacağımda rehber yok konuda.
    şuan kendi sitesinde 13 euro aylık. ama forumda aylık gametime satan kişiler vardı 60 liraya falan.

istersen rus vpn ile hesap açarsan aylığı 50 lira ortalamasına geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

şuan kendi sitesinde 13 euro aylık. ama forumda aylık gametime satan kişiler vardı 60 liraya falan.

istersen rus vpn ile hesap açarsan aylığı 50 lira ortalamasına geliyor

Alıntıları Göster
    teşekkürler hocam,

oyun ücreti varmı?

eskiden kutulu oyun+gametime şekilde alıyorduk teknoloji mağazalarında. şimdi üyelik ücreti kafi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

teşekkürler hocam,

oyun ücreti varmı?

eskiden kutulu oyun+gametime şekilde alıyorduk teknoloji mağazalarında. şimdi üyelik ücreti kafi mi?

Alıntıları Göster
    rica ederim. sadece aylık ücret parasını vererek classic oynayabiliyorsunuz. ekstra birşey almanız gerekli değil.

eğer sıfır bir hesap açacaksanız burada bir defa kullanabileceğiniz şekilde battlechest satılıyor 36 tl'ye.

belki 1 ay böyle başlayıp ona göre devam edersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: amops2

Yazık cidden yazık şu blizzard a ve wow prim veriyorsunuz yazık cidden neyi hakkediyor şu wow bfa da oynamassam wow forum larından takip etsem inanılmaz bi oyun olduğunu zanedecem yazık cidden millet hep blizzard şöyle hep blizard böyle

rezalete bak şu oyuna harcanan 1 dk ya bile yazık 10 sene önce super bi oyun olabilir ama şimdi 10 üzerinden 5 üstünü haketmeyen oyun
    hiç unutmam bi pvp gelmişti 40vs40 guild çe girdik milletin aldığı fps 1 -2 düşünebiliyormusunuz

bu blizzard o kadar gereksiz bi firma günde 3 5 milyon dolar kazanan bi oyun firması size 100 kanal açamıyorsa vay haline

bende yükardaki arkadaşın dediği gibi bi expansion ne kadar götürür max 3 bilemedin 6 ay sonra

haritayı söyliyeyim size şimdi milelt 6 ay classic oynadı sonra cart normal wow expansion aaa dur alam orda ne oluyor bakam diyecen bi bakmışsın bfa danda daha bo .. .bi exp.

3 5 ay ordada oyalıyacak tak classic e exp .... höp millet diyecek 2 3 ay orda sonra ne değişecek söyliyeyim eskiden bir kolla öpüyorsa blizzard prd sarıyorsa şimdi iki kolla ..... cek yani saracak

nasıl apple steve öldükten sonra iphone morkasıyla milleti öpüyorsa blizzardta aynısını yapacak 10 yıl önce blizzard efsane olabilir apple iphone da 5 sene önce efsane işler yapıyoru peki ya şuan :D

wow oynamayanlara tavsiyem uzar durun gidin knight oynayın ayını ... lacivert i
    adam haklı beyler! tutmayın küçük enişteyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 30 Ağustos 2019; 19:0:23 >

• shazz'dan mograine'a geçtim. inanılmaz rahatladım.
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    hocam eski wow bildiğin gibi böyleydi.
    40 levele kadar yürüyüp duruyorsun
    görevi google'dan bakarak yapardık
    saatlerce mob öldür ilerle yok diğer taraf saldırır 3-5 mob taciz ederdi.

zamanın kıymetli ise kesinlikle dönme derim. belki de üni öğrencisi olduğumuz için ders sonrası bol vakitten ötürü oyunu tam anlamı ile oynar onu sindiriyorduk şimdi iş güç çocuk para gelecek kaygısı bence değmez artık. ama eklemek isterim ki. keyfine haftasonu belir bir saat takılabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 31 Ağustos 2019; 16:45:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

shazz'dan mograine'a geçtim. inanılmaz rahatladım.
    Ally horde ? Ben şuanlık golemagg horde’dayım bir haftaya düzelmezse mograine horde’a geçebilirim.

• Psikotrex kullanıcısına yanıt
    forsaken rogue
    pvp serverların hepsi full oldu. ama shazz kadar sıra beklemedim.
  • Adamlar 5 günde molten core girip ragmaros’a tek attılar naxxramas’ın içinden geçerler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.