Şimdi Ara

'World of Warcraft: Classic' İlk Gün İçin Genel Görüşler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normal oyunu bitirdiler boşa milleti hypeladilsr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dreadmist'e girdim. Sıra sıkıntısı yok. Şu rezillik içinde 4 level olabilmenin haklı gururunu yaşıyorum.
  • sıra bekleyen arkadaşlar restart zamanı girin. özellikle full serverda bekliyorsanız. beklemeyin. beyeleyene kadar zaten o zamana denk gelir.
    restard sonrası kapasite artacak sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

sıra bekleyen arkadaşlar restart zamanı girin. özellikle full serverda bekliyorsanız. beklemeyin. beyeleyene kadar zaten o zamana denk gelir.
    restard sonrası kapasite artacak sanırım.
    Kapasite artsa ne olacak sırada 22.000 kişi olduktan sonra ve hala da artıyor!

• Random dc lerin bitmesi lazim ya yeter. 4 saat bekliyoruz 1 saat sonra dc atiyor. En azindan dc protection gelsin abi bu ne.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynarken inanılmaz keyif alıyorum, 15 sene önceki heyecanı hatırlattı bana, yanyana görünce iki sürümü oyunun mevcut halinin nasıl bir ucubeye dönüştüğünü çok daha iyi anladım, yeni açılan serverlardan birinde oynamaya başladım ismini bile hatırlamıyorum muhtemelen bu taleple yeni açılanlarda dolup yenileri açılır diye düşünüyorum server ın boş kalacağını düşünmüyorum hiç sıra olmadan girebildim düşme, atma , lag vs de olmadı 9lvl a kadar oynadım henüz, gnome rogue karakterim, oyundaki o eski atmosferi yaşamak çok iyi geldi daha başlangıç questlerinde bile üzerime gelen fazla moblarda mobu çekip yardımcı olanlar , hp yi düşük görünce bandaj basıp yardım edenler , food ihtiyacım olup olmadığını soran mage ler, oyunu bu şekilde yıllarca oynayabilirim.
  • Az bile demişsiniz, bu dedikleriniz oyuna login olup realme girebildiğiniz taktirde yaşanabilecek sorunlar ki biz giremedik bile oyuna. :D Blizzard her zamanki gibi 15 senelik oyunuyla "hazırlıksız" yakalanmış! Yuh ki ne yuh! Bir de, yalnız bu oyun için bile normal sub ücreti aldılar insanlardan ve yalnızca vanilla için ödeme yapanlar oyunu oynayamadılar, 2 haftadan önce de tam olarak düzelmeyeceği söyleniyor. Neymiş efendim hevesini alıp gidenler olacakmış da o zaman ferahlayacakmış!
    Egzolinas dün yayın yapıyordu, neredeyse bu sorunlardan dolayı blizzi övecekti yahu, blizz kendisine sponsor olmuş 5 adet gametime dağıtacakmış başlığı vardı, sorunlar hakkındaki güzellemelerinden sonra direkt çıktım yayından, sürekli takip ederim kendisini.
    Üslubunu beğendiğim bir insan, şahsi bir problemim yok itidalli bir tarzı var fakat bu şekilde community öncülüğü yapılamıyor ve hak aranamıyor maalesef. "Beğenmediğimiz" Asmongold bile sürekli eleştiriyor, oyuncuları 'aktif' tutuyor.
    Neyse asıl konuya dönecek olursam; mesele oyunun oynanamaması ve 10 senedir amatörlerin yaptıkları private serverlar kadar hizmet veremiyor oluşu, işin özeti bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 28 Ağustos 2019; 10:7:8 >

• Beyler başlangıçta mining ve herb alıp toplama işini mi yapmak lazım ? Mage için yoksa talor enginer falan mı uzun zaman oldu toplama ile başladım şimdilik.
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Bir başka konuda da ben benzer şekilde görüşlerimi dile getirdim.
    Olayların bu şekilde olması kesinlikle kabul edilebilir bir şey değil. 2004 yılını yaşamıyoruz, oyun ilk çıktığında ve o zamanın şartları ile belki bu durum anlaşılabilirdi, hak verilebilirdi. Ama bu kadar hype yarattıktan sonra, hiçbir şey yapılmamış olması ve üstüne üstlük dediğiniz gibi ben dahil belki de binlerce insanın sırf Classic geliyor diye subscription yaptıklarını düşünürsek, bu iş tamamen bir kandırmacadan ibaret ne yazık ki.
  • Herşey aynı yaşansın diye bliz bilerek yaptı sanırım

• var sanırım.
    iki kere ben restart attım launch gecesi oyundayken.
    sıra vermeden aldı oyuna.
    sıra beklerken sırayı bozdum aynı sıradan aldı
    oyundan düştüm yine sıra bekletmedi beni
  • Herkesin bilgisine!

Oyuna sırf classic oynamak için yeni game time almış olan var ise üyeliğini iptal edip para iadesi alabilir. Sebep olarakta oyundaki bekleme süresi ve oyunun seni bilerek oyundan atması olarak yazdım.

Kanıt:
    "World of Warcraft: Classic" İlk Gün İçin Genel Görüşler
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/oyt4kv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 28 Ağustos 2019; 22:8:5 >

• pyrewood village da 10 lvl a kadar kastım ve bıraktım.

Hiç bir şekilde eski günlere dönemedim. o dönem farklı ,2019 senesi farklı. hali ile kendi beklentilerimin de farklı olduguna karar verip solugu retail da aldım

Hatta tekrar vanilla takıldıktan sonra BFA bile çok efso bir expansion mış gibi gelmeye başladı.

Sadece vanilla oynarım diyen varsa ağır işsiz oldugunu düşünüyorum.
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    Senin gibi düşünen casual kitle hep var olacaktır. Classic zevkini heyecanını şuan method gibi büyük clanlar yaşıyor :)

• alkaizerx 40 level oldu olacak. Şu anda en yüksek level bu adam sanırım. Nasıl bir irade ve sabırdır hayret ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvo35

pyrewood village da 10 lvl a kadar kastım ve bıraktım.

Hiç bir şekilde eski günlere dönemedim. o dönem farklı ,2019 senesi farklı. hali ile kendi beklentilerimin de farklı olduguna karar verip solugu retail da aldım

Hatta tekrar vanilla takıldıktan sonra BFA bile çok efso bir expansion mış gibi gelmeye başladı.

Sadece vanilla oynarım diyen varsa ağır işsiz oldugunu düşünüyorum.
    yeni expansion'da raid setleri ve legendaryler geldimi tamamdır
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    O dönem çokta umrunda.
    Oyunun kendisi epic. 1.12

• quote:

Orijinalden alıntı: Stormfang

Senin gibi düşünen casual kitle hep var olacaktır. Classic zevkini heyecanını şuan method gibi büyük clanlar yaşıyor :)
    Tabi orası öyle . vakit ayıracak durum pek yok bende. 2005 te rahat vakit ayırabiliyordum. ancak benim yaşımdaki arkadaşlarımın hepsi şu an aynı şeyi düşünüyor.

MEsela iş yerinde wow oynayan 3 kişiyiz. en ufakları benim ki ben 36 yaşındayım. bugün konuştuk yok yani iş ,evlilik ,çocuk ve arkadaşlar dörtgenin de classic takılmamız pek mümkün görünmüyor.

Ha ben classic oynamayı ilvl ve RİO gibi zorunlulukların olmamasından dolayı istiyordum aslında. retail a baktıgımız da game play anlamında çok ileride olabilir ama oyuncuyu oyuncu yapan şeylerin hepsi de malesef classic te. bence zaten bu yüzden çok oynamak istiyorsunuz classic'i?

• Ne sıkıntısı ya millet level 50 olmuş bile
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.