Şimdi Ara

'World of Warcraft: Classic' İlk Gün İçin Genel Görüşler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Classic'in ilk günü biraz oynama şansı buldum. Server problemleri özellikle can bezdirmiş durumda. Çoğu kişi zaten mobların başında sıra bekleme gibi durumları tahmin ediyordu ama bu kadar büyük disconnect, lag, world server down problemlerinin bu kadar çok olacağını hiç tahmin etmiyordum. Stormwind'den çıkıp gold shire'a yürürken stormwind'e geri ışınlaması ve "instance'a giremezsiniz" tarzı uyarılar vermesi gibi çok üzücü buglara şahit oldum.

Bunca stress test boşuna mı yapılmış diye iç geçiriyor insan. 10 saniyede skill atmalar vs. vs... Sıra bekleme olayına ise hiç değinmiyorum.

Sizde yaşadığınız iyi kötü tecrübeleri paylaşırsanız seviniriz ve classic'in ilk çıkış gününü nasıl buldunuz?

Ben biraz hayal kırıklığı yaşadım. Bu kadar hype'a karşılık blizzardın önlem almadan bu işe girişmesi üzdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 27 Ağustos 2019; 3:27:22 >

• golemagg undead giriş mapi yaklaşık 1 saattir server down...
  • D3 ilk çıktığında durum daha berbattı bence ilerleme var blizzard'da -)

Bonus: Şu videoyu izlemeyi unutmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: undy1ng

D3 ilk çıktığında durum daha berbattı bence ilerleme var blizzard'da -)

Bonus: Şu videoyu izlemeyi unutmayın.

evet bunu dinleyince çok hoşuma gitti mükemmel yapmışlar

• Sabah normalden daha erken kalkmamdan dolayi saat 5.30 da 1 saat oynama firsatim oldu.Acayip heyecanliyim suan hemen aksam olsada biraz daha oynasam diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: birinci6161

Sabah normalden daha erken kalkmamdan dolayi saat 5.30 da 1 saat oynama firsatim oldu.Acayip heyecanliyim suan hemen aksam olsada biraz daha oynasam diye
    Vallaha sabaha karşı işten döndüm. Bir heves gireyim dedim 160 dakika queue verdi. Şuan yaklaşık 1900 kişi kaldı önümde. Bi 36 dakika falan var diyor. Golemagg server. Başka server seçsem mi diye düşünmeye başladım. Çalışan ve evli bir insanım zamanım az olacak umarım ilgi azalır biraz.. Diğer serverlarda ilerde ölü olur diye korkuyorum.
  • Classic bütün ekonomiyi bozdu tskkrler bllizard

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikotrex kullanıcısına yanıt
    Suan o kadar doluysa is cikis saatlerini düsünemiyorum. Herhalde 10k yi bulur.En mantiklisi 5 lvllik lockumdan vazgecip populasyonu en az olan serverda oynamak.
  • twitchde 1 milyona yakın izlenme aldı, artık nası bi hype varsa
  • Bu ne abi ya.. 3 saat bekledim 4 dakika oynayabildim dc yedim şuan 13k sıra var diyor Yıllar sonra ilk defa içimde heyecan var. O 4 dakika bile mükemmeldi. Ayrıca oyunu full ayarlarda oynuyorum ben. Classic seçeneklerde mi oynasam diye kararsız kalmıştım. Qled 144hz bi monitör aldım full grafiklerle inanılmaz bir görüntü veriyor. Birde oynayabilsek. 4 dakikada cloak, belt, gloves ve 6'lık bag düşürmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 27 Ağustos 2019; 14:15:48 >
  • Pyrewoodta dwarf priest actim 5 saatte 12 level olup kapattim akşam devam :) realm dolu ve aktif en az 50 kisiyle etkilesime gecmisimdir kasarken, çareyi invite macrosu yazmakta buldum :) ah de onlarca wand yapip koymuşlar bile 20 silvere çektim taktim akiyor priest. Gelmek isteyen olursa dmden yazsin eklesip oynariz bnetten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golemagg giremıyorsun girsen dc yapıyor bosa emekler gıdıyor ne yapsam bılemedım
    low serverlera gırsem sıkıntı olcak ılerıde bılıyorum ne yapsak bılemedım
  • İnsafsızlar dc olunca bari sırayı yarıdan sok
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Az once dc yedim, 9k sira vardi 4dk sonra 3k ya atti beni. 4do sonra da 500 kusure atti. Fakat 500 kusurdeyim 10dk dir cok az dusuyo. Basta acaba dc protection mi var dedim ama 500 de kaldim hdjssush

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin serverlara girip addon/elvui vs ayarlamak falan dışında bir halt yapılabilecek gibi durmuyor ortam.
  • "World of Warcraft: Classic" İlk Gün İçin Genel Görüşler
  • ilk saatlerde oyuna girebilmiştim. bugun öğlen koydum akşam girdim 4 saatten fazla bekledi.

1 haftaya düzelir. o zamana kadar beklenilebilir.
  • aschil A kullanıcısına yanıt
    Bazen 17 bin kişi var 32 dk yazıyor
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    5 bine kadar hızlı geliyor. ondan sonra ilerlemiyor.
  • aschil A kullanıcısına yanıt
    1.5 saati geçtik 12.000 hala
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.