Şimdi Ara

'World of Warcraft: Classic' İlk Gün İçin Genel Görüşler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gercekten raidlerin vs. zor olacagını bekleyen var mıydı? adamların raid takımı ne 40 kisi idi ne de hepsi 60

"World of Warcraft: Classic" İlk Gün İçin Genel Görüşler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 1 Eylül 2019; 13:11:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

gercekten raidlerin vs. zor olacagını bekleyen var mıydı? adamların raid takımı ne 40 kisi idi ne de hepsi 60

ve bunlar da private server guildleri oldu idmanlı gelmiş herifler

• İnsanların raidleri teklemesinin benim oyunuma ne etkisi var ben onu anlamadım. Konu oraya çıkıyor sonuçta.
    Oyundan inanılmaz keyif alıyorum. Sadece world pvp için bile oynamaya değer bir oyun.
    Orjinalde bir an önce uçmayı almak için yarışan ben burada ömrüm yollarda geçiyor ve hiç sıkmadı bu durum.

Oyuna bir de arena gelirse ohhhhhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 1 Eylül 2019; 14:10:53 >
  • world firstin kısa sürede geleceği belli idi ama ben bukadar kısa sürede beklemiyordum. İçerik çok kısa sürede tükenecek o da netleşmiş oldu. Bakalım blizzin hamlesi ne olacak. Burning crusade çıkarmazsa oynanır mı bu oyun bilmiyorum. Sonuçta en sıradan guild bile 60 lvllik kadro ile havada karada temizler raidleri. Bir baskı oluşacak blizzardın üstünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

world firstin kısa sürede geleceği belli idi ama ben bukadar kısa sürede beklemiyordum. İçerik çok kısa sürede tükenecek o da netleşmiş oldu. Bakalım blizzin hamlesi ne olacak. Burning crusade çıkarmazsa oynanır mı bu oyun bilmiyorum. Sonuçta en sıradan guild bile 60 lvllik kadro ile havada karada temizler raidleri. Bir baskı oluşacak blizzardın üstünde.
    hocam butun phase lerin acılması icin zaten kafadan 2 yıl var.

phase 2 de honor gelince insanlar en azından hardcore world pvp yapmaya baslar. olan pve oyuncularına olur
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.