ARkadaşlar Forumda Bu Promosyonu başarılı bir şekilde yapabilmişler varmıdır?
Çok teşekkürler ederim, bugün arkadaşa açtık bu servisi kullanarak. Artık mountumu bekliyorum
1 aylık oyun süresini pre paid olarak alsa alt account yine bu hediyeler geçerli mi? deneyen oldu mu
quote:
Orijinalden alıntı: Validat3
quote:
Orijinalden alıntı: darkest earth
quote:
Orijinalden alıntı: JaymzBond
bunlardan ban yiyen oldu mu?
Ben yaptım. Birşey olmadı.
+1
Kuzenim sayesinde 3 tane hesap aldım böyle hiçbirşeyde olmadı
quote:
1 aylık oyun süresini pre paid olarak alsa alt account yine bu hediyeler geçerli mi? deneyen oldu mu
quote:
quote:
selamlar,
ben oyunu almaya karar verdim ve bir arkadaşım daha var o da benle başlayacak.
1) acc'u türkiyeden değil de başka ülkedenmişim gibi mi acacağım? 2) ben arkadaşımı recruit ettiğimde, ikimiz için ne gibi avantajları olacaktır? 3) beni biri recruit ederse bana ne sağlayacaktır?
kısaca yeni başlayacak 2 kişi için bu servisi kullanmanın bize sağlayacağı şeyler nelerdir?
biri ayrıntısı ile anlatabilirse sevinirim.
bu işe en karlı biçimde başlamak isterim.
quote:
Orijinalden alıntı: ch1x0r
selamlar,
ben oyunu almaya karar verdim ve bir arkadaşım daha var o da benle başlayacak.
1) acc'u türkiyeden değil de başka ülkedenmişim gibi mi acacağım? 2) ben arkadaşımı recruit ettiğimde, ikimiz için ne gibi avantajları olacaktır? 3) beni biri recruit ederse bana ne sağlayacaktır?
kısaca yeni başlayacak 2 kişi için bu servisi kullanmanın bize sağlayacağı şeyler nelerdir?
biri ayrıntısı ile anlatabilirse sevinirim.
bu işe en karlı biçimde başlamak isterim.
1)Türkiye adına kayıt olma arkadaşlık yollıyamazsın başka ülke adına kayıt ol 2)60 lvl a kadar yan yana kastığınız zaman çok hızlı ex geliyor ben 3 günde 60 lvl char kasmıştım(günde 2,3 saat oynamayla) 3)Arkadaşın hesabını aktif ettiği zaman yani hesabını 1 ay uzattığı zaman sana özel bir binek geliyordu sanırım
Çok fazla avantajları var bide şöyle bir tavsiye arkadaşın 60 lvlı geçtimi hızlı ex kasma kapanıyor yani normal seviyede ex geliyor 59 lvl da 1,2 tane char kasın dursun bir köşede zaten 1 haftanızı almaz
teşekkürler cvp için.
başka ülke adına kayıt olursam IPden bulunma gibi bir prob olur mu? ödemeler paypal sanırım, hangi ülkeden olduğumuzun ödeme açısından bir sıkıntısı oluyor mu?
bir de yukarıda denmiş ki:
"Arkadaşın atladığı her iki level için senin alt karakterine bir level verebiliyor.Tabiki Arkadaşının Level'i yüksek olmak zorunda senin alt karakterinden. Arkadaşın 1 aylık ödeme yaptığında sana 1 ay bedava süre gelir , 2 aylık yüklediğinde 2 ay bedava süre"
ben arkadaşımı (beni biri recruit etmeden) recruit eder isem; ikimiz için de XP rate ler aynı mı olacaktır?
quote:
Orijinalden alıntı: ch1x0r
teşekkürler cvp için.
başka ülke adına kayıt olursam IPden bulunma gibi bir prob olur mu? ödemeler paypal sanırım, hangi ülkeden olduğumuzun ödeme açısından bir sıkıntısı oluyor mu?
bir de yukarıda denmiş ki:
"Arkadaşın atladığı her iki level için senin alt karakterine bir level verebiliyor.Tabiki Arkadaşının Level'i yüksek olmak zorunda senin alt karakterinden. Arkadaşın 1 aylık ödeme yaptığında sana 1 ay bedava süre gelir , 2 aylık yüklediğinde 2 ay bedava süre"
ben arkadaşımı (beni biri recruit etmeden) recruit eder isem; ikimiz için de XP rate ler aynı mı olacaktır?
Evet yan yana kastığınızda aynı olacaktır,evet sana 1 ay bedavada gelecek,2 aylıkta varmı öyle birşey onu pek bilmiyorum,Evet arkadaşın bir 59 lvl char kastımı seninde hemen hemen o lvl da başka bir charın olurn yani hertürlü avantajlı
kuzenim bu sitedenhttp://us.battle.net/?rhtml=y ülkesini değiştirip beni recruit ediyordu sonra tekrar Türkiye yapıyordu ülkesini