Şimdi Ara

World of Warcraft Recruit a Friend Servisi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
5.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu yukarıda kalsın ki başkalarıda yararlanabilsin :) Yâni UP! :)
  • Paylaşım için sağol
  • Güncelleme eklenmiştir. Umarım hepinizin işine yarar.
  • Teşekkür ederim yazın başlayacak arkadaş vardı kafamı kurcalayan konularda biriydi.
  • Recruit ettiğim kişi game card yükledi diyelim bedava bende direk aktif mi oluyor yoksa istediğim zaman aktif edebiliyor muyum? Edebiliyorsam nerden ediyorum sistem nasıl acaba?
  • peki ülkeyi uk veya başka bir ülke yaptıktan ve recruit friend servisini sömürdüktan sonra olası bir hack vs duruma karşı tekrar türkiye seçme ihtimalimiz varmı, gerçi ödemeleri kredi kartıyla yaptığım için anlaşılabilir , daha evveldende hack yemediğim için
    olası bir hack durumunda hesabı geri almak için ne gibi bilgiler,belgeler isteniyo onuda bilmiyorum, eğer nüfus cüzdanı fotokopisi isteniyosa buda problem yaratabilir kafam biraz karışık açıkçası
    bu yeni gelen recruit friend mountu için hesap alıcam sakata gitmek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolvérine -- 28 Nisan 2010; 7:10:44 >
  • arkadaşlar bi şey sorcam bi 2 arkadaş oynuyoruz su anda lwl ler de 15 ve 17 biz simdi recruit friend yapsak biz yine bir birimize xp veriyor oluyormuyuz yanı daha cok kasamış olurmuyuz bi türlü anlamadım şu friend olayını
  • ve bizim acc lerimiz trial değil yanı normal acc
  • Arakadaslar recruit friend kısmına girsince 19 kişi diyor bu 19 kişi oyuna getirince mi mountu alıyorum yoksa 1 kişi yeterli olur mu?
  • Çok iyisin ya, aradığım şeyi buldum sonunda.
  • ben şimdi kendime trial account actım recuit friend ile bu accounta key girsem mounttan alabilirmiyim?
  • bunlardan ban yiyen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

bunlardan ban yiyen oldu mu?

Ben yaptım. Birşey olmadı.
  • Peki trial hesaba recruit yapsak, account full olur mu yoksa yine full olması için para mı verecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

bunlardan ban yiyen oldu mu?

Ben yaptım. Birşey olmadı.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

Peki trial hesaba recruit yapsak, account full olur mu yoksa yine full olması için para mı verecek?

Trial accounta nasıl recruit yapacaksın ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

Peki trial hesaba recruit yapsak, account full olur mu yoksa yine full olması için para mı verecek?

Trial accounta nasıl recruit yapacaksın ki?

Yanlış anlamışım olayı. Recruit için trail bitiminde oyunu full yapmak gerekiyormuş zaten. Sağol cevap için

Burada detaylı bilgiler mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 3 Haziran 2010; 16:11:42 >

• Bu promosyon invite'ını Classic CD keyine yapsak geçerli olurmu?
  • Yolladığımız keyi arkadaşım cd -key yerine mi girecek?
  • Trial ise CD key dediğin evet .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.