Şimdi Ara

World of Warcraft Recruit a Friend Servisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
5.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WoW Recruit a Friend servisini Türkiye'de kullanma yolunu buldum ve blogumda yayınladım eğer yeni başlayacak arkadaşlarınız varsa referans olabilirsiniz.

Makaleyi yayınladığım adres :http://razielgarrison.spaces.live.com/default.aspx

Hepinize iyi eğlenceler. Umarım bir teşekkürü çok görmezsiniz...

Güncelleme :

Mevcut Battle.Net hesabınız eğer Türkiye'ye kayıtlıysa ve Recruit A Friend Servisinden yararlanamıyorsanız yapmanız gereken Dört(4) adımlık işlemden sonra sizde Recruit a Friend Servisini kullanabilirsiniz.
    Resimlerle anlatım :

Katkılarından dolayı yunuss nickli arkadaşımıza teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stone -- 10 Şubat 2010; 0:33:56 >

• Sağol eline sağlık
    Ama birşey sorucam şimdi biz Türkiye diye kaydetmezsek ileride sorun olur mu?
  • Benmde Türkiyeye Kayıtlıydı..
    Değiştirdm...
    Şimdi Sayfa Açılıyor

Eğer Wow A Başlıcak Birileri Varsa Müracaat Etsin.. ! Hem Daha Hızlı Lvl Atlatırım Hemde 15 Gün Bedava Olur !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucuk -- 12 Haziran 2009; 12:44:08 >
  • Süpersin harikasın müthişsin
  • Hack gibi durumlarda ülkenin farklı gözükmesi bir sorun yaratır mı acaba? Form doldurmamız gerekirse falan
  • Battle.Net Hesabınız istediğiniz yere kayıtlı olabilir WoW hesabını Türkiye olarak seçin yeterli :) isteyen olursa 5 kişi referans alabilirim :)
  • Oo teşekkürler bir arkadaşıma çağıracam o zaman.Ama arkadaş trial account açmıştı, şimdi onu davet edebilir miyim acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen ona Recruit A Friend'den davetiye yolla Aldığı key ile oyun hesabı açsın
  • oha en az 10 kişi başlattım önceden gitti bizim lvllar havaya
  • Aynen bende çok kişi başlattım :) Kısmet artık bundan sonrasına :D
  • Yaptım geldi bir arkadaşım oyuna.O kutudan çıkan keyi girdiği zaman benim ve onun kazanacakları neler tam olarak=?
  • nartık çok geç :-/
  • Valla benim suçum değil bu geçlik Blizzard Battle.Net 'i EU için geç açtı :)
    Winterspring ;
    Birlikte level kastığınızda 3 kat daha fazla exp alıyorsunuz ,
    Arkadaşın atladığı her iki level için senin alt karakterine bir level verebiliyor.Tabiki Arkadaşının Level'i yüksek olmak zorunda senin alt karakterinde.
    Arkadaşın 1 aylık ödeme yaptığında sana 1 ay bedava süre gelir , 2 aylık yüklediğinde 2 ay bedava süre ek olarak ayrıca Zebra Binek gelir.
    Aynı zamanda birbirinizi Summon edebilirsiniz , 1 saat Cooldown'u var skill'in :)
  • oha çüş diyorum.Kesin yapıcam bu işi süper ya beleşe oynarız
  • Ayrıca yeni Key ihtiyaçlarınızı oyunmarketim.net sitesinden karşılayabilirsiniz :)
  • Üst konu olması dileği ile . :)
  • Tebrikler güzel paylaşım, keşke daha once olsaydı şimdiye 10 tane mountum alt charıarlı 80 lemiştim. Neyse buda bir şeydir, hileli yoldanda olsa hakkımız olanı alabileceğiz.
  • Umarım faydalı olmuştur ben teşekkür ederim :)
  • ben yanlışlıkla wow hesabımı başka ülke olarak yapmıştım
    bu durumu düzelmemin bi yolu var mı
  • Kayıt sırasında verilen bilgiler değiştirilemez ne yazıkki.Ama Linkleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz herhangi bir sorun olmaz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.