bu blizzard tam dayaklık. bozuk oyunu düzeltmiyorlar da böyle saçma sapan transmog setlerini satışa çıkartıyorlar. inanılmaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 21 Ekim 2020; 15:2:44 > |
World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch (12. sayfa)
-
-
bu set buyuk ihtimalle blizzcon virtual ticket ile verilecekti. (gecen seneki pijama gibi).
adam akıllı 3d armor set yapıyorlar, butun race ler ile uyumlu fakat 76 euro ya da ileride 20euro. sacmalık resmen
-
Kimsenin zevkine laf söylemek gibi olmasında bu nasıl bir görünüm ya bizde herşey düzgün olsa ve bu ürün 20tl olsa ben yinede almazdım ama beğenip alan kolksiyonculara birşey diyemem...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yav kozmetik satıyorsan sat istediğin fiyata koy hakkaten umrumda değil ama bu tip nedir? Cidden beleş versen kullanılmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
collectors edition fiyatı 1050 liradan 1250 liraya yükselmiş :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Omaracollectors edition fiyatı 1050 liradan 1250 liraya yükselmiş :)
1 ay önce 1000 liraydı. 420tl'e epic ed. bulmasam bu pakete yönelebilirdim.
-
hocam 1050 liraydı sanırım, d&r indirimi ile 950 oluyordu. ama sanırım tükenmiş d&r'da. aral da 1250 yapmış fiyatı kendi sitesinde.
-
Yakın bir zamanda 1000den 1050ye çıktı.quote:
Orijinalden alıntı: Omarahocam 1050 liraydı sanırım, d&r indirimi ile 950 oluyordu. ama sanırım tükenmiş d&r'da. aral da 1250 yapmış fiyatı kendi sitesinde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Duyumlara göre
SL Kasım ayında çıkabilir miş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mczagaDuyumlara göre
SL Kasım ayında çıkabilir miş.
Kasımda classic'e naxx çıkacak gibi. 1-2 hafta arayla çıkaracaklarını sanmam. + 17 kasımda Cyberpunk çıkacak. Shadowlands için en mantıklı tarih 9 aralık bence. Bu tarihin ilerisinde christmas tehlikesi var.
-
Ben olsam Cyberpunk üzerine 1 ay koyarım en az. Arka arkaya çıkarsa da gider Cyberpunk oynarım.
-
Kasım ayında SL çıkması hakkında ki duyumdan sonra
Pre-Patch eventi ile SL çıkmasının arasında uzun bir zaman olmayacak duyumu geldi sanırım bu durum hikaye yüzünden imiş
Benim tahminim Pre-Patch eventi geldiğinde bir tane CGI Vidyo olacak.
-
Ben 15 aralık olarak bekliyorum çıkış tarihini.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 3qzotixKasımda classic'e naxx çıkacak gibi. 1-2 hafta arayla çıkaracaklarını sanmam. + 17 kasımda Cyberpunk çıkacak. Shadowlands için en mantıklı tarih 9 aralık bence. Bu tarihin ilerisinde christmas tehlikesi var.
Alıntıları Göster"Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihi tekrar ertelendi. 21 gün ek süreyle ertelenerek 10 Aralık 2020 tarihinde çıkacağı duyurulan yapım" Bir erteleme daha yemiş. Shadowlands ocağa ertelenirse şaşırmam. Erteleyen erteleyene.
-
Şimdi neler var SL 'de
1-Convenant Abilities
2-Soulbinds
3-Counduint
4-Legendaries
Birde Renown mu var? 4-5 ayrı şey mi var grind yapılması gerekenler birde bu işin Meslekleri var bilemedim şimdi
-
quote:
Orijinalden alıntı: mczagaŞimdi neler var SL 'de
1-Convenant Abilities
2-Soulbinds
3-Counduint
4-Legendaries
Birde Renown mu var? 4-5 ayrı şey mi var grind yapılması gerekenler birde bu işin Meslekleri var bilemedim şimdi
yanlıs bilmiyorsam Renown farmlıcaz sadece. o da zaten degistirilmiş rep sistemi.
kastıgımız renown larla da covenant zımbırtılarını acıcaz. haftalık cap vardı galiba.
gerci the Maw haritasında anima da var fakat o suramar daki ancient mana crystal sistemi ile aynıymıs
-
Arkadaşlar oyuna başlamak istiyorum.
Oyun hakkında hiçbir bilgim yok. Hangi paketi alarak başlayabilirim en avantajlı paket hangisidir ?
Battle.net de abonelik sistemi var sadece oraya mı abone olacağım ?
-
World of Warcraft: Shadowlands çıkış tarihi : 24 Kasım 2020 eu
Pre-Patch Event 10 Kasım da geliyor.
Shadowlands Story Trailer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 29 Ekim 2020; 21:0:15 >
-
istanbulu işaretleyip ankara yazmışlar hazırlayan dersine çalışmamış
-
quote:
Orijinalden alıntı: bob_marley_232Arkadaşlar oyuna başlamak istiyorum.
Oyun hakkında hiçbir bilgim yok. Hangi paketi alarak başlayabilirim en avantajlı paket hangisidir ?
Battle.net de abonelik sistemi var sadece oraya mı abone olacağım ?
Oyunda tek paket var o da "World of warcraft: Shadowlands Ek pakedi" diğer içeriklere sadece oyun zamanı ile erişebilirsin.
Oyuna başlayanlar için youtube da türkçe içerikler mevcut bu içerikleri izlerseniz yararınıza olur anlamadığınız bir yer olursa sorun tabi buradan da.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X