Şimdi Ara

World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.180
Cevap
5
Favori
48.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyuna Shadowlands ek paketi ile birlikte eklenecek olan, oyunda bir süre geçirmiş oyuncularla, oyuna yeni başlamış oyuncuları bir araya getirip, oyuna daha çabuk adapte olmalarını sağlaması amaçlanan sistem.

Rehber Olma:

Rehber olmakla ilgilenen oyuncular, Stormwind ve Orgrimmar'da bulunan Guide Recruiter npc'lerine gitmeleri gerekiyor. Şehirlerdeki Embassy yanında bulunan bu Npc'ler, Alliance için Celeste Periwinkle, Horde içinse Eyla Pathleader.

World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch

Rehber olabilmek için gereken spesifik kazanımlar var, özellikle BfA içerikleriyle ilgili. Elbette bu gereksinimlerin ileride değişmesi muhtemel.

Öncelikli gereksinimler;

• Level 50 olmak,
    • 3000 görev tamamlama kazanımını almış olmak.

Bunlara ek olarak, aşağıdaki kazanımlardan en az ikisini tamamlamış olmak gerekiyor;

• Terrific Trio kazanımı, yani en az 3 farklı class karakteri maksimum levela kasmış olmak,
    • Rival: Battle for Azeroth Season 4 : BfA 4. Sezonda pvp Rival seviyesinde olmak,
    • Battle for Azeroth Keystone Conqueror: Season 4 : BfA 4. Sezonda, tüm zindanları +10 ve üzeri süresi içinde tamamlamış olmak,
    • The Waking Dream: Ny'alytha raidinde Carapace of N'zoth ve N'zoth the Corrupter dövüşlerini tamamlamış olmak,
    • We Have the Technology : Titanic Research Archive'daki tüm teknolojileri araştırmış olmak.

Mentor(rehber) olduğunuzda, otomatik olarak 'Newcomer Chat' sohbet kanalına erişiminiz olacak.

Newcomer Chat:

Rehber sisteminin ana öğesi Newcomer chat, Rehber ve yeni oyuncuların oyun haritasının neresinde olursa olsunlar, birbirlerine erişim sağlamalarını sağlayacak.

Sohbet kanalında, yeni oyuncuların isimlerinin yanında Murloc ikonu, Rehber oyuncuların isimlerinin yanında ise Yeşil Bayrak ikonu ve Guide yazısı olacak. Ancak oyuncular, kendilerine ait ikon ve yazıları görmeyecekler.

Yeni oyuncular açısından Newcomer Chat'in görünümü;

Rehber açısından Newcomer Chat'in görünümü;

Sohbet kanalındaki ikon ve yazıların dışında, Rehber ve yeni başlayan oyuncuların birbirlerini tanıyabilmeleri için karakterlerin kafalarının üzerinde Yeşil Bayrak ve Murloc ikonları olacak. Elbette yeşil bayrağı sadece yeni oyuncular, murloc ikonunu ise sadece Rehber oyuncular görebilecek.

Rehberler istedikleri zaman Guide Recruiting Npc'lere giderek rehberliklerini sonlandırabilirler;

• Bu sistem tutmaz. Guide olacak oyunculara cezbedici hediyeler oduller vermedigi surece kimse yeni oyuncularla ugrasmak istemez. Kaldiki ben şahsi olarak fikrimi söyleyeyim "boyle seylerle ugrasmam.blizzard yaptiysa o ugrassin.Ne guzel dunya ya ! Oyunu yapan sen ogreten ben. Oyun oynamak icin ayirdigim vakti neden bilmeyenlere ogretmekle ugrasayimki?"

Paylasim icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 4 paketi kutulu collector’s edition olarak aldım ancak bu sefer almayacağım. inanılmaz bir durum gerçekten 1250 lira fiyatının olması...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada bir twitchte wow yayıncılarının chate ve sorulan sorulara bakıyorum. Şimdi şu newcomer işini görünce tekrar bi düşündüm akıl işi değil. İnsan ya katil olur ya da banlanır.

• güzel ödülleri olsa mesela yardım ettiğin kişi sayısı v.s gibi hesaplansa ona göre ödülleri olsa. daha cezbedici olurdu.

zaten türk oyuncuların çoğu game time çıkarabilmek için gold kastığından bununla uğraşmaya vakit bile ayıramaz.

• Bir denerim can sıkıcı ise çıkarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 14 Kasım 2020; 15:48:59 >
  • bu sistem zaten vardı. adı da RAF(refer a friend). RAF atılan kişi RAF atan kişiye oyunu öğretiyor, karşılığında da dünya ödül alıyor.

• Shadowlands Çıkış Sinematiği : “Beyond the Veil”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 16 Kasım 2020; 21:20:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Shadowlands Çıkış Sinematiği : “Beyond the Veil”

sadece ben mi The jailer in yüzünü begenmiyorum? çok garip geliyor

• Shadowlands Survival Guide -Offical Türkçe Altyazılı

Son 4 gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 20 Kasım 2020; 15:48:25 >
  • Son

1 Gün ve 13 saat hazır mıyız?

• :) tam izinlimi günüme denk geliyor gece 2 de kalkıp bi bakmayı eğer sorunsuz girebilirsem devam etmeyi düşünüyorum sorunlar olursada sabah 8de kalkıp tüm gün oynarım egzolinası da takip edeceğim bu arada tabi...

Senin var mı bir planın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 22 Kasım 2020; 12:55:41 >
  • Tam olarak saat kaçta açılacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry Toad

Tam olarak saat kaçta açılacak?

ilk sayfada yazıyor.

• Sanirim basliyorum ben de, bfa hic oynamadim. Legion da birakmistim, acaba cok karisik gelir mi oyun. Takip de etmedim hic yeni pakedi. Bu 4 yeni faction stilimsi seyler mesela nedir bilmiyorum ama cogunluk Night Fae secicek gibi duruyor, sebebi ne ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: CB1111

:) tam izinlimi günüme denk geliyor gece 2 de kalkıp bi bakmayı eğer sorunsuz girebilirsem devam etmeyi düşünüyorum sorunlar olursada sabah 8de kalkıp tüm gün oynarım egzolinası da takip edeceğim bu arada tabi...

Senin var mı bir planın...

Hikaye odaklı oynamayı planlıyorum acele etmeden.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 22 Kasım 2020; 21:24:40 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.