Teswkkur ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch (15. sayfa)
-
-
Kirazoğlu video yapmış.
-
Bi gun icerisinde karakteri 50 yapip icecrown da azcik gearladim. Gelen gecen mob 2 cakmasin
Paket ile ilgili hicbir sey bilmiyorum, ne haritalari gordum ne convenantlari gordum, baska sistemler de gelmistir illa ki ama hic bilmiyorum boylesi daha guzel oldu. Heyecan basti ilk defa gorecegim icin gece 2 seri olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: XanthiNKirazoğlu video yapmış.
Sponsorlu video o :)...
evet öyleymiş, daha çok hiç oynamayanlara reklamını yapmak kafası.
-
arkadaşlar merhaba, battlenet hesabım russian federation. cod alırken rus hesabından almıştım. Şimdi de game time aldım 57 liray. Shadowlands base 150 civarı herotic 300 tl gözüküyor. Bunları alsak hesabım ile alakalı bir sorun olur mu ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cone
arkadaşlar merhaba, battlenet hesabım russian federation. cod alırken rus hesabından almıştım. Şimdi de game time aldım 57 liray. Shadowlands base 150 civarı herotic 300 tl gözüküyor. Bunları alsak hesabım ile alakalı bir sorun olur mu ?Olmaz ama vpn açık şekilde alman gerek...
VPN açık şekil de aldım zaten game time , 57 TL ye geldi :)baya ucuz herkes böyle alabilir ama bunun bir sorunu olmalı. banlanma vs söz konusu olmaz sanırım ?
quote:
Orijinalden alıntı: Cone
VPN açık şekil de aldım zaten game time , 57 TL ye geldi :)baya ucuz herkes böyle alabilir ama bunun bir sorunu olmalı. banlanma vs söz konusu olmaz sanırım ?İllegal birşeylere karışmadığın sürece oynayabilirsin tr de artık çoğu kişi bu şekilde oynuyor...
teşekkür ederim bilgiler için 👍
Icecrown haritasinda quest kismina, Shadowlands Campaign geldi benim. 2 gorev var gorunuyor, Through the Shattered Sky ve Arrival in the Shadowlands. Yavas yavas geliyoe heyecan basti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 23 Kasım 2020; 21:40:13 >
Oyunu yıllardır duyuyorum ama hep oynamaktan gözüm korktu. Oyununun bi trial kısmını oynadım da hoşuma gitti satın almak istiyorum fakat illaki 49.99 Euroluk paketi mi satın almam gerekiyor emin olamadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KazumaKiryuOyunu yıllardır duyuyorum ama hep oynamaktan gözüm korktu. Oyununun bi trial kısmını oynadım da hoşuma gitti satın almak istiyorum fakat illaki 49.99 Euroluk paketi mi satın almam gerekiyor emin olamadım.
Eu hesap için evet aylık 13 euro be geldiği sürece ek paketleri alman gerekiyor yada rus hesapla yarı fiyatuna oynayabilirsin fakat legal değil ve blizz hesabı banlarsa hiçbir hak iddia edemiyorsun...
ilk 1-2 hafta bulaşmayı düşünmüyorum, laglı ve sorunlu olur gibi geliyor. Bir de yeni bölgeler tıkış tıkış olacak, sevmiyorum öyle :)
-
fps iyi ping iyi ilginç bi şekilde düzgün başlayacak gibi görünüyor.
-
aylardır gitmeyen internet 01:55 de gider bizdeki şans işte
-
çok güzel ve temiz bir launch'du sadece ilk dakikalar biraz laglıydı onun dışında sıfır sorunla karşılaştım. 53 levelda bıraktım şimdilik uykum geldiğinden. yalnız leveling çok ağır xp bar ilerlemiyor resmen
güzel başladı umarım güzel olur
-
World of Warcraft: Shadowlands base edition alınca oyun sonsuza kadar oynayabiliyor muyum yoksa aylık mı oluyor
-
Launch basariliydi, ilk basta lag vardi ama sonra duzeldi. Hic slot sorunu yasamadim, hala yasamiyorum. Bir ton layer eklemisler belli ki. Tek sorun warmode, horde 10 exp alirken alliance 30 exp aliyor ve benim layerlar sirf alliance kayniyor. Buyuk bir haksizlik oldugunu dusunuyorum, iki tarafta 10 almaliydi.
quote:
Orijinalden alıntı: Kalkan12345World of Warcraft: Shadowlands base edition alınca oyun sonsuza kadar oynayabiliyor muyum yoksa aylık mı oluyor
shadowlands + aylık gametime alman gerekecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X