Şimdi Ara

World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.180
Cevap
5
Favori
48.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Defias

Evet var hocam tek tesellim bfa zamanındaki kadar değil bende denk gelince reportluyorum ama piyasa bitti işte sanmıyorum düzeleceğini.

Piyasayı multiboxcılar bozmuyordu aslında benim 100golda eklediğim ürünü 20golda ekleyen kişiler bozuyordu hemen satsın kafasında olan adamlar piyasayı altüst ediyor muktiboxcı adam hiç 100golda eklenen ürünü 30golda eklemez gider 99golda ekler en azından benim takip ettiğim her üründe buna denk geliyorum ben...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam multiboxcı adam bir toplamaya 1000 stack topluyor o eleman 20 stack malzeme toplayabiliyor piyasayı aşağı çekebiliyor ama o kişinin 20 golda koyması piyasanın 20 golda düşmesini sağlamıyor piyasadan çeken kişiler zaten binlerce stack çekiyor ben mesela dün bir kaç trinket ürettim malzemeleri ahden çekmiştim gece 150 gold olan çiçekler sabaha kadar 70 golda düşmüş gece 300 k ya sattığım trinket sabah 100-130 k civarlarına gidiyordu inanılmaz bir farmcı tayfa doğmuş bfa da farm yapan 10 kişi varsa şimdi en az 4-5 kat artmış maalsef .

• quote:

Orijinalden alıntı: CB1111

Piyasayı multiboxcılar bozmuyordu aslında benim 100golda eklediğim ürünü 20golda ekleyen kişiler bozuyordu hemen satsın kafasında olan adamlar piyasayı altüst ediyor muktiboxcı adam hiç 100golda eklenen ürünü 30golda eklemez gider 99golda ekler en azından benim takip ettiğim her üründe buna denk geliyorum ben...

Alıntıları Göster

Talepten fazla ürün piyasaya sürüp ürün fiyatlarını yokeden en büyük sebep 5-10 hesap multibox yapan elemanlar. İnsanların 60 levele ulaşmasıyla gatheringe başlaması bariz ama fiyat 5 5 düşecekse 10 10 düşüyor bu multiboxerlar sayesinde, o bahsettiğiniz 20 golda koyanlar ise ah snipelamaya çalışan insanlar bence

• Multiciler bozuyordu piyasayı. multiboxing yapmanın tek amacı farm. Çok nadir zevkine yapan adam vardı.

• Bugun 175ilvl oldum sirf mythic, hc falan. Yarin sirf plaguefall yapip legendary memoryi dusurmeyi planliyorum ama asla dungeon bulmuyor tek onu secince :(

• dung loot'u level ile scale etmiyor muydu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Necrotic wake girdim hala 51 lvla göre item atıyordu. 55 oldum daha tek itemi değiştiremedim habire çer çöp veriyorlar.

• Maldraxxus a giriş sahneleri çok iyidi, tbc darkportaldan sonra gördüğüm en iyi sahne

• quest zincirlerinde arthas ile birşey yakalayan var mı?Anime ile ağzımıza bal çaldılar şimdi en ufak çıtırtı yok, acaba dönecek mi beyaz saçlı reyis.

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

quest zincirlerinde arthas ile birşey yakalayan var mı?Anime ile ağzımıza bal çaldılar şimdi en ufak çıtırtı yok, acaba dönecek mi beyaz saçlı reyis.

Ben tüm görevlerini yaptım her haritanın bastionıda seçtim 2 gündür görevlerini yapıyorum ama denk gelmedim...

• Level kasarken dungeon bulmama sebebi nedir , 55 lvl oldum . Dungeon aramaya basıyorum 50-60 dakikada 1 dungeon bulmuyor. Oyunda binlerce kişi yok mu neden böyle ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

Level kasarken dungeon bulmama sebebi nedir , 55 lvl oldum . Dungeon aramaya basıyorum 50-60 dakikada 1 dungeon bulmuyor. Oyunda binlerce kişi yok mu neden böyle ?

eger dps oynuyorsanız, level kasarken dungeon bulmak çok sıkıntı. oyunda ciddi tank kıtlıgı var.

• Arkadaşlar oyunda level cap daha yüksek değilmiydi 60 mı oldu?Şuan oynamaya başlasam sıfırdan sizce değer mi yardımcı olucak gruplar veya topluluklar var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ItsCawfeee

Arkadaşlar oyunda level cap daha yüksek değilmiydi 60 mı oldu?Şuan oynamaya başlasam sıfırdan sizce değer mi yardımcı olucak gruplar veya topluluklar var mı?

sonuna kadar değer. level cap düşürüldü ama ona takılma, piyasada kendini yiyip bitiren mmorpg'lerin aksine wow , level kasmayla biten değil max levelde başlayan bir oyundur. mmorpg seviyorsan daha güzeli yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ItsCawfeee

Arkadaşlar oyunda level cap daha yüksek değilmiydi 60 mı oldu?Şuan oynamaya başlasam sıfırdan sizce değer mi yardımcı olucak gruplar veya topluluklar var mı?

World of Türkiye diye bir Discord platformu var çeşitli kaynaklar mevcut.

• mczaga kullanıcısına yanıt

Bulamadım hocam link var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Varian

Talepten fazla ürün piyasaya sürüp ürün fiyatlarını yokeden en büyük sebep 5-10 hesap multibox yapan elemanlar. İnsanların 60 levele ulaşmasıyla gatheringe başlaması bariz ama fiyat 5 5 düşecekse 10 10 düşüyor bu multiboxerlar sayesinde, o bahsettiğiniz 20 golda koyanlar ise ah snipelamaya çalışan insanlar bence

Alıntıları Göster

aynen öyle direk headshot çekmişsin hocam

• Multi box yasaklandı mi? Yoksa halen serbest mi?

O kadar çok var ki öyle böyle değil.

Bir de ben çok beğendim yeni paketi. Daha 53 lvl im ama bence çok guz3l olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ihtiyar.gamer

Multi box yasaklandı mi? Yoksa halen serbest mi?

O kadar çok var ki öyle böyle değil.

Bir de ben çok beğendim yeni paketi. Daha 53 lvl im ama bence çok guz3l olmuş.

Multibox yasak değil. Oyunu otomatik yapan senin yerine tuşa basan vs iş yapan programlar yasak. Yani sen 10 tane acc alıp 10unu birden istediğin şekilde oyuna sokup birbirlerine follow yaparak oynayabilirsin ama 1 charın ile yaptığın bir tuşa basmayı diğer 9 charına geçmeden bir programla otomatik yaptırman yasak...

• CB1111 C kullanıcısına yanıt

Şimdi şöyle bir şey var. Multi açıp 8 10 karakteri böylesi bir program olmadan kontrol edebilmek zaten imkansız yada şöyle diyim öyle bir program olmadan her mine da her herb te dk lar geçer tek tek toplayabilmek için. Bu program olmadan multi işi bildiğin işkence ve bu programı kullanmayan multici hesap ta yoktur. Bunu blizz efendi bilmiyor mu ?

Adam 8 10 karakterle 3 saniye geçmiyor herb te durması. Oto topluyor. Sadece bir tane gm her serverda 1 saat dursun tek multici kalmaz. Çünkü çok bariz o programdan kullandıkları. Hepsi ban yer.

Bence blizz in umrunda bile değil. Işine geliyor. 20 euro dan token satıp 12 den geri alıyor. Yani en nihayetinde hep blizz kazanıyor. Yanında multici ler ekmek yiyor. Olan da oyuncuya oluyor. Zaten ne halin varsa gör bu konuda blizz seni mi düşünecek. Maalesef durum bu. Onun için ben herb mine olayını saldım. Para lazım olursa skining fena değil. Gerçi bu pakette nasıl olur bilmiyorum. Şu an para etmiyor leather. Oyun bir ilerlesin bakalım ne olacak a

• Kalabalık realmde olanlar için free migration seçeneği eklendi bilginiz olsun, ücret vermeden düşük popülasyonu olan realmlere transfer olabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.