TN'de vaziyet ne? Girişte çok sıra var mı, lag vs durumu noldu? Boş yere açmayım yoğunluk varsa. Bi acelemiz yok ztn. |
World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch (16. sayfa)
-
-
Aynen sorunsuz oynadım bende 53lvl de sabaha karşı 5de çıktım hiç dc vs sorunla karşılaşmadım ama rare yada elite görevlerinde party oluşturduğunda partye katılan oyuncular hep farlı phase lerdeydi yinede eliteler bile basit kesildi tek kişi bastion ve mald haritasındaki tüm görevleri tamamladım lvl 58 yaptı beni...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ThrashbringerTN'de vaziyet ne? Girişte çok sıra var mı, lag vs durumu noldu? Boş yere açmayım yoğunluk varsa. Bi acelemiz yok ztn.
Hicbir sorun yok, gece acilista lag oldu bir tek. Yogun bir sunucu olmasina ragmen bayagi rahat atlatti, dreanor, kazzak vs patates oldu hep. Bir ton layer eklenmis haliyle rahat kasarsin dolu degil slotlar vs. Muhtemelen 1 hafta sonra dusururler bunu ama, simdi kasmak daha iyi. Millet single player mi oynuyoruz diye sikayet etmeye bile baslamis resmi forumda
Onun haricinde ben kesinlikle vampir olacagim, haritanin guzelligi ve coollugu yeter. Basta night fae ye ozenmistim ama oynayinca o kadar sevmedim. Vampir haritasina girdim ve ilk goruste asik oldum hahah.
Henuz 60 degilim son 1 level kaldi tam konusamam ama yeni haritalarin tasarimi ve gorevlerin tam ayarinda oluşundan bence bu paket blizzin uzun bir zaman sonra cikardigi en zirve paket. Ayrica aptal gibi girintili cikintili, yer binekleri icin kanser olan dizayni aşıp mukemmel bir dizayn yapmalari ayri ++. Ilk defa bir haritada ucan binege ihtiyac duymuyorum, yer binegi ile tek sorun yasamadim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4
Bu mesaj silindi.Ben deneme sürümünü oynuyorum ,17 seviye oldum ama hala nasıl seyahat edileceğini bilmiyorum. En son bir görevle farklı bir şehre geldim : Ama şehirden ayrılamıyorum ; çünkü nasıl ayrılacağımı bulamadım, Dalaran diye bir yerdeyim ve gitmek istediğim yer Zandalar diye bir yer. Yani nereye gitmem lazım? Bütün portalların olduğu bir yer var mı? İlk başta çok portal olan bir yerden geldim ama nasıl döneceğimi bulamadım artık balık tutuyorum sadece başka bir şey yapamadığım için, bir ara uçarak ayrılmak istedim ama şehir içinde farklı yerlere gidiliyor sadece. Her neyse RuneWeaver Square diye bir yere geldim ilk ışınlandığımda teleport başlangıç eğitimi yaptım ki belki geri dönerim ya da gideceğim yerlerin adını görürüm görürüm dedim teleportta ama öyle olmadı. Nasıl kurtulurum bilen var mı buradan baştan karakter açacağım yoksa?
Bulunduğum server oyunun kendi yarattığı ve hiç Türk olmamakla beraber sınırlı sayıdaki yabancı da hiç yardımsever değiller , kayboldum arkadaş ayrıca bir ton dünya var neresi küçük bunun. Bir de görevler bitmeden alınca kafam bulandı siz siz olun aç gözlü olmayın görev konusunda :D Gerçi 1 tane kaldı ama geçemiyorum , balık avladığım yerde bir kapı çıktı 3 tane şey yapmamı istiyor hiçbirisi işe yaramıyor onu iptal edeceğim sanırım ödülü çok iyiydi diye kabul etmiştim. Ha bir de anahtar buldum sandığı açtım ama yerim olmadığından içindeki haritayı alamadım , tekrar anahtarı almam mümkün değil sanırım. Şuan 1000 Balık olmuş achievement geldi yine , şaka gibi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 24 Kasım 2020; 19:11:38 >
-
Legiondan sonraki en iyi start diyebilirim.
Çok fazla npc follow tarzı görev var. Bir yerden sonra "reis bırakta birşeyleri keselim " falan dedim :)
-
girmek için bastım 400 kişi vardı 10dk diyordu. 5 dk geçti 477 kişi ve 11dk oldu. bi online ortamda önümüze kaynak yapılmadığı kalmıştı.
edit: 600lere çıktı saldım yarın bakarım artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 24 Kasım 2020; 20:51:44 > -
Şuan bazı serverlarda sorunlar olmaya başlamış ben ne sıra bekledim nede sorun yaşadım ama eski serverlaeda sorunlar başlamış...
Dreanor ve Kazzak ta var sıkıntı, oyuna giremiyorsun girsen inanılmaz lag var 1dk içinde dc oluyor. 5.000 kişi sıra bekledikten sonra geliyor başına bunlar birde -
Kazzak Horde da var mı birileri, Türk guildi vb.?
-
arkadaşlar durum nasıl, tn'de girişte sıra bekliyor muyuz gün içinde, alıcam sıra beklemekten korkuyorum :D
-
TN göctü, enteresan. Queue falan da yok ne oldu durduk yere bu sunucuya
TN patates oldu nedense
-
Başıma birşey gelmeyecekse ben beğendim diyebilirim.
-
Genel klasik olmuş server sorunları ilk iki hafta çekeceğiz.
Çokta yapılabilecek bir şey yok çok da kafaya takmamak lazım.Boşuna sinirlenip keyfinizi kaçırmayın arkadaşlar.
-
24 saat geçmeden oyunun piyasasının tahtakale piyasasına döndü böyle fiyat düşüşü normal değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: Defias
24 saat geçmeden oyunun piyasasının tahtakale piyasasına döndü böyle fiyat düşüşü normal değil.Multiboxing halen devam ediyor, korkusuzca herb node lara saldırıyorlar :D Report ettim bakalım ne zaman ban yiyecekler, alt+tab yaparak 8 hesapla tek node u 2 saniyede geçmesine imkan yok
-
Evet var hocam tek tesellim bfa zamanındaki kadar değil bende denk gelince reportluyorum ama piyasa bitti işte sanmıyorum düzeleceğini. -
obs elimin altında bekleyecek. Multiboxer görürsem çekcem 10 sn öyle yollayacağım. Bunların toplandığı subreddit falan da vardır garanti oralara da atarım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X