Şimdi Ara

World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.180
Cevap
5
Favori
48.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paket geleli 5 gun falan oldu, girdigimde 30k param vardi sadecez 5 gun icinde pakete ve gametime harcadigim parayi cikardim bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

Paket geleli 5 gun falan oldu, girdigimde 30k param vardi sadecez 5 gun icinde pakete ve gametime harcadigim parayi cikardim bile

Nasıl yaptığını yazarsan küçük bir rehber olur kasmak isteyenlere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 30 Kasım 2020; 0:13:8 >
  • CB1111 C kullanıcısına yanıt
    Ozel bir sey yaptigimdan degil ya, sans birazcik. Boe falan dustu, AH de ne satabilirim diye bakindim serverina gore degisiyor. Mesela skinning matleri ucuzdu ama 151ilvllar bazen 2 3k yi goruyordu o sira bi ton craftladim, herbalism iyi para ediyor su anda. Ilk gunler herbalisme abanmistim o da iyi getirdi hala iy8 herbalism. Eldiveninize gathering enchanti alin cok ucuz zaten, toplama hizini inanilmaz arttiriyot. Cok daha iyi para kasma yontemleri vardir ama ben o kadar agir dusunmuyorum. Su an piyasa cok iyi degil aslinda, proflarda en cok kazandiran herb su an. Ha bi de mor itemlari kirin, eternal crystal iyi para ediyor tanesini 6k dan satip 50k falan ordan kazanmistim.
  • Expansion başlarına göre çabuk düştü fiyatlar. mesela mining için Laestrite Ore x200 2300gold civarıydı. BFA expansion ortası ile aynı gibi görünüyor. ben hala tek tük te olsa multi boxer görüyorum ortalıkta ama eskiye oranla azaldığı kesin . zaten azalmasalar 2300g değil işte 1300gold a falan düşüyor.

• Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt

Cok haklisin, ben bfa oynamadim ama legion basinda bayagi oynamistim, piyasa daha fenaydi cok rahat para kasiliyordu. Su an gercekten ölü, buna oranla token fiyati da cok geriledi. Ilk haftada olmamiza ragmen 190 boeler 40-50k falan ediyor. Bunun sebebi sanirim bir ton oyuncu olmasi, ozellikle oyuna donen cok oldu sanirim bfa hic populer degildi, cogu birakmis uzun zamandir herhalde haliyle kimse piyasadan anlamiyor, herkes benimki hemen satilsin diye fiyati dusurup duruyor olmali.

• Harika olmuş World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch 

• :uan hiç bir görev serisi yapmadan tüm Allied Race oynanabilir durumda mı Shadowlands gelince gereksinimler kalkıcak falan diyorlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

:uan hiç bir görev serisi yapmadan tüm Allied Race oynanabilir durumda mı Shadowlands gelince gereksinimler kalkıcak falan diyorlardı

Bir tane Senaryo görevi yapıyorsun o kadar.

• Arkadaşlar gathering yapmayı düşünüyorum. Druid char kasıyorum. Amacım prepaid ve shadowlands'a harcadığım parayı çıkarmak. Yeni map'lerde uçmak için yine achievement mi gerekiyor? Ya da AH'den ham maddeleri alıp Alchemy kassak sizce ne kadar para bırakır? Aylık tokeni kastıktan sonra farm yapmayı düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Bir tane Senaryo görevi yapıyorsun o kadar.

Alıntıları Göster

bilgi için teşekkürler

• Selamlar.

Oyunu hiç oynamamış ancak uzun zamandır oynamayı isteyen biri olarak nereden başlamam gerektiği konusunda yardımcı olabilecek var mıdır? Ana oyunu satın mı almalıyım? üyelik açınca oyuna da sahip olmuş oluyor muyum? Oyun içi token kasıp aylık ücreti bu şekilde ödemek kolay mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

Arkadaşlar gathering yapmayı düşünüyorum. Druid char kasıyorum. Amacım prepaid ve shadowlands'a harcadığım parayı çıkarmak. Yeni map'lerde uçmak için yine achievement mi gerekiyor? Ya da AH'den ham maddeleri alıp Alchemy kassak sizce ne kadar para bırakır? Aylık tokeni kastıktan sonra farm yapmayı düşünmüyorum

Size tek tavsiyem twisting nether a girmemeniz, avrupanın en leş fiyatları ve en büyük stokları hep bu serverda. Aşağıdaki ürün oxxein ore, avrupanın en düşük fiyatı olarak 22 golddan gidiyor bundan sonra 34 golddan gidiyor düşünün. Farm yapıp gametime kasacaksanız güzel bir medium server seçmenizi öneririm

World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varian -- 2 Aralık 2020; 13:38:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Varian

Size tek tavsiyem twisting nether a girmemeniz, avrupanın en leş fiyatları ve en büyük stokları hep bu serverda. Aşağıdaki ürün oxxein ore, avrupanın en düşük fiyatı olarak 22 golddan gidiyor bundan sonra 34 golddan gidiyor düşünün. Farm yapıp gametime kasacaksanız güzel bir medium server seçmenizi öneririm

Alıntıları Göster

Bu grafik 1 haftalık mı World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch 

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Selamlar.

Oyunu hiç oynamamış ancak uzun zamandır oynamayı isteyen biri olarak nereden başlamam gerektiği konusunda yardımcı olabilecek var mıdır? Ana oyunu satın mı almalıyım? üyelik açınca oyuna da sahip olmuş oluyor muyum? Oyun içi token kasıp aylık ücreti bu şekilde ödemek kolay mı?

Evet oyun içi gold kasabilirsiniz. Sıfırdan hesap açıp oyunu satın almanız gerekiyor ama tavsiye etmiyorum. Forumda hesabını satan arkadaşlar var. Shadowlans Patch yeni çıktı. Shadowlands Patch'i olan bir hesap satın alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

Bu grafik 1 haftalık mı  

Alıntıları Göster

Kırmızı çizgiler serverları ve stok miktarını gösteriyor, mavi çizgi ise ah fiyatını. Grafik 1 saat önce bütün serverların anlık fiyatının alınmış hali

• tLqA kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkür ederim.Aylık ücreti oyun içinden karşılayabilecek kadar gereken token için kaç saatlik bir oynanış süresi harcarım bilginiz var mı? Tek başıma oynayacağım. Destek olmadan yapmak kolaydır umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Varian

Alıntıları Göster

TN Horde / Silvermoon Alliance bu ikisi hariç içinde bir miktar türkte bulunan Horde Alliance birer realm önrebilirmisiniz ?

• Kaneki Ken kullanıcısına yanıt

benim de karakterlerim hep silvermoon alliance ve tn horde. acaba free migrate varken taşısam mı acaba tamamını diye düşünüyorum hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

TN Horde / Silvermoon Alliance bu ikisi hariç içinde bir miktar türkte bulunan Horde Alliance birer realm önrebilirmisiniz ?

Alıntıları Göster

serverlara fazla hakim değilim ama yakın zamanda tarren mill e başlamayı düşünüyorum, alliance olarak outland yada ravencrest düşünülebilir bence

• Maw 'da (cehennem)

-Jailer's Eye Tier 5/5

-Debuff 10

-Yarım enerjili

-Peşimden koşan assasin ile ben: Allahu Ekber Allahu Ekber World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch (bu arada Tier 5/5 %100 Reputation Buff'ı veriyor Ve'nari ye).

Şunu da söylemeden geçemiyeceğim SL ile birlikte wow grafikleri gözle görülür bir değişim yaşamış ve seslerde aynı şekilde.

Yeni nesil ekran kartları ve 2k ya da 4k süper bir monitörle tadından yenmez gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 2 Aralık 2020; 21:22:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.