60 olan birisi Dungeon, Torghast, Covenanttan hangisine ağırlık vermeli? |
World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch (20. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: yuemsmerhaba epic edition eu'da 75 euro us'da 80 usd tl'ye çevirince arada 80 lira fark çıkıyor. usd shoptan gift olarak alsam eu hesabımla oynayabilir miyim?
Hayır eu ve us farklı sakın o şekilde alım yapma elinde kalır...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Modena0760 olan birisi Dungeon, Torghast, Covenanttan hangisine ağırlık vermeli?
Bence tüm story vs görevleri bitirip 60 olmuşsan öncelikle ana mekanı geliştirmek için anima toplamaya başlaman gerek bunun içinde world questleri yapmalı ve ana merkezdeki görevlere yönelmelisin bunları yaparkende dungeonlara sıra alıp item dizmeye başlamalısın zaten bir süre sonra weekly görevler ve world questler bitecek ve o gün içinde boş kalacaksın bu sırada torgast dönmeye çalışabilirsin 3 kanat var zaten 1 defada yapabilirsen bir daha girmene gerek yok dungeonla item dizmeye devam etmelisin bana kalırsa torgashtı sona bırak çünkü görevleri bitirip dungeonla item dizdikten sonra girersen daha kolay bitirebilirsin torgastı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: CB1111Bence tüm story vs görevleri bitirip 60 olmuşsan öncelikle ana mekanı geliştirmek için anima toplamaya başlaman gerek bunun içinde world questleri yapmalı ve ana merkezdeki görevlere yönelmelisin bunları yaparkende dungeonlara sıra alıp item dizmeye başlamalısın zaten bir süre sonra weekly görevler ve world questler bitecek ve o gün içinde boş kalacaksın bu sırada torgast dönmeye çalışabilirsin 3 kanat var zaten 1 defada yapabilirsen bir daha girmene gerek yok dungeonla item dizmeye devam etmelisin bana kalırsa torgashtı sona bırak çünkü görevleri bitirip dungeonla item dizdikten sonra girersen daha kolay bitirebilirsin torgastı...
Alıntıları GösterTamamdır teşekkür ederim bilgi için.
-
Bende meslekle ilgili birşey sorayım
https://www.wowhead.com/spell=309210/boneshatter-greaves
Bu item ne işe yarar mesela, bunu craft ettiğimiz zaman legendary olma ihtimali mi var yoksa
ilave itemler ilemi legendary oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ClibrettoBende meslekle ilgili birşey sorayım
https://www.wowhead.com/spell=309210/boneshatter-greaves
Bu item ne işe yarar mesela, bunu craft ettiğimiz zaman legendary olma ihtimali mi var yoksa
ilave itemler ilemi legendary oluyor.
Aynen torgast görev zincirini yaparken istediği bir item o. Onu legendary olarak yapmak istediğin item için alacak ayrıca massive adında 2 parçadan haste vs gibi şeylerle güçlendirip istediğin şekilde legendary itemini yapacaksın. Ahta satabilirsinde o yüzden yaparken en üst seviye olanı yapmaya çalış yada alırken...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 9 Aralık 2020; 9:58:31 >
-
Leg için gereken parçaları fiyat kontrolü yapmadan craft etmeyin. Rank başına 15 craft istiyor. TN piyasasında rank 1 ciddi anlamda zararına gidiyor. Rank 2 ve 3 açık olmadığı için tsm'den kontrol edemedim ama durumun çok değişeceğini sanmıyorum. Blacksmith kasmıştım ama craft etmek yerine ben de AH'de çekeceğim.
-
@CB1111 Bunu yazdığın için teşekkür ederim bende o görevi anlayamamıştım.
@Thrashbringer Stormscale serverindayım ben burda o Enchanted Heavy Callous Hide tanesi 1,5 - 2 k arası satılıyor.
İnsanı yapsam değermi acaba diye düşündürüyor, leg ise 10k civarına satılıyor. Enchanting kasasım geldi valla
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ThrashbringerLeg için gereken parçaları fiyat kontrolü yapmadan craft etmeyin. Rank başına 15 craft istiyor. TN piyasasında rank 1 ciddi anlamda zararına gidiyor. Rank 2 ve 3 açık olmadığı için tsm'den kontrol edemedim ama durumun çok değişeceğini sanmıyorum. Blacksmith kasmıştım ama craft etmek yerine ben de AH'de çekeceğim.
Aynı kafadayım. Ben de LW silip, alchemy kasacağım sanırım. Launch sonrası 2-3 gün LW'nin ekmeğini yedim ama bundan sonra pek bir getirisi olmayacak gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Roshi -- 11 Aralık 2020; 12:58:17 > -
Dün yanlış hatırlamıyorsam leg botlar 2.3k mı ne kar getiriyordu. Tabi kaç gün gider bu bilmiyorum. TN malum 3 güne fiyatları çeke çeke yine zarar ettirecek seviyeye getirirler. Millet bütün gün kasıyor günlük 3-4 saat takılıp piyasaya yetişme şansım yok.
Şuana kadar hiç paket başı blacksmith vs kasmaya yanaşmamıştım genelde gatheringle yürürdüm. Yeminle pişman oldum giren bana girdi komple. Zaten 3 kuruş param vardı yarısı bu saçmalığa gitti.
-
Oyun nasıl gidiyor, beğendiniz mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: aschil
Oyun nasıl gidiyor, beğendiniz mi ?Ben büyük bir keyifle oynuyorum şu an. Daily ve weekly görevler baymıyor, PvE'nin yanında PvP'den de zevk alıyorum. Ah bir de PvP resi'yi geri getirselerdi tadından yenmezdi.
-
Legendary ve Covenant işi olmasa çok daha memnun olurdum.
Bir de şu Breath of Sindragosa saçmalığını inşallah ya kaldırır yada dibine kadar nerflerler de kurtuluruz.
-
Şu an girilmiyor oyuna
Aynı durumda olan var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paket ortalarına doğru söylenmeye başlarsınız, sonlarına doğru sövme şeklinde devam eder. Yeni paketle ilahi derecede hype ile geri başlarsınız. Wow hype döngüsü bu.
Şaka bir yana. İyi eğlenceler dilerim. Twitch:ten arada bakınıyorum sadece. Gram ilgimi çekmiyor. Legion da bayıla bayıla oynamıştım oysa ki. İllidan bunda etkili olabilir, lore hype yapıyor cidden. -
Bence paket gayet güzel, mekanlar çok iyi ve mekanın atmosferini hissettiriyor, grafikler de gayet başarılı bir tek ardenweald sevemedim fazla parlak göz yoruyor neyse, ama gene ağır bir grind söz konusu 1-2 karakter ile raider adamı üzmez ama alt karakteri olanlar için zulm oluyor, Görevler ve konu bu sefer gayet tatlı olmuş ki ben hiç sevmem ama merak ettirdiği için her covenant görevlerini yapmaya çalışıyorum, nedir nasıl boyle oldu diye.
Asıl eleştirim maw için olacak, bazı mobility dusuk karakterler için çok yorucu oluyor, özellikle gear felan yoksa torghast buyuk sıkıntı oyun surekli dürtdüyor sen istiyor room 3+ ? ozaman kasacak gear...Bunu yapma yani geara gore scale et ?
Neyse işin özü "bana göre" gerçekten başarılı bir paket olmuş akşamları yoğunluktan olan lag/delay saymazsak gayet güzel.
-
Paket güzelde pvp sistemi olmamış. Honorla alınan Aspirant setlerini upgrade ettiriyorsun ama o da ne full upgrade için renown 22 istiyor. Yani zorla pve yapacaksın diyor. Ayrıca 1 ay sonra 22 olacak. Hadi 1 ay bekledik, kastık honoru hepsi full 197ilvl oldu. E millette o zamanlarda mythic dg ler ve raidle 200 küsür ilvl olacak. Gene senin full setli halin adamlarla çarpışmaya yetmiyor. Dahası bfa da weekly chest sistemi iyiydi. Şimdi bunu bozup zorla rated pvp yaptıracak ödül için. Casual takılanın suçu ne burada. Kısacası honor vendoru ve upgradesi bomboş bişey olmuş.quote:
Orijinalden alıntı: PsikobatBence paket gayet güzel, mekanlar çok iyi ve mekanın atmosferini hissettiriyor, grafikler de gayet başarılı bir tek ardenweald sevemedim fazla parlak göz yoruyor neyse, ama gene ağır bir grind söz konusu 1-2 karakter ile raider adamı üzmez ama alt karakteri olanlar için zulm oluyor, Görevler ve konu bu sefer gayet tatlı olmuş ki ben hiç sevmem ama merak ettirdiği için her covenant görevlerini yapmaya çalışıyorum, nedir nasıl boyle oldu diye.
Asıl eleştirim maw için olacak, bazı mobility dusuk karakterler için çok yorucu oluyor, özellikle gear felan yoksa torghast buyuk sıkıntı oyun surekli dürtdüyor sen istiyor room 3+ ? ozaman kasacak gear...Bunu yapma yani geara gore scale et ?
Neyse işin özü "bana göre" gerçekten başarılı bir paket olmuş akşamları yoğunluktan olan lag/delay saymazsak gayet güzel.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: RoNNiE-
Paket güzelde pvp sistemi olmamış. Honorla alınan Aspirant setlerini upgrade ettiriyorsun ama o da ne full upgrade için renown 22 istiyor. Yani zorla pve yapacaksın diyor. Ayrıca 1 ay sonra 22 olacak. Hadi 1 ay bekledik, kastık honoru hepsi full 197ilvl oldu. E millette o zamanlarda mythic dg ler ve raidle 200 küsür ilvl olacak. Gene senin full setli halin adamlarla çarpışmaya yetmiyor. Dahası bfa da weekly chest sistemi iyiydi. Şimdi bunu bozup zorla rated pvp yaptıracak ödül için. Casual takılanın suçu ne burada. Kısacası honor vendoru ve upgradesi bomboş bişey olmuş.
Alıntıları GösterPvpye resillance türü özel pvp setler gelmezse söylediğin şey olmaz renown 22 istezse bu seferde herkes item için pvp yapıp ilvl 230lara kadar çıkartmaya çalışır bu seferde pve ölür. O yüzden pvp itemleri eskiden olduğu gibi kendine has farklı bir set haline gelmeli... 8 tane mytich dungeona girdim 2 tanesi zorla +2 kimse +2 ye bile adam almıyor nedense neyse 1 item düştü ama 8 tane bg ye girdim 3 itemimi 184ilvla kadar upgrade yaptım 1 tanede 2 hands item aldım ben şimdi bglerle item kasmaya yoğunlaşıp mytichte party aramayla uğraşmam mesela o renown 22 sınırı olmasa...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X