Şimdi Ara

World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.180
Cevap
5
Favori
48.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: savcı963

ücretsiz server değiştirme bitti mi ?

Belli bir tarihte son bulacağına dair bir mesaj yoktu eğer senin serverında aktif değilse göremiyor olabilirsin çünkü yoğun olan serverlar için geçerli bir özellikti...

https://www.wowhead.com/news/free-character-transfers-now-available-for-certain-high-pop-realms-in-319531

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CB1111

Belli bir tarihte son bulacağına dair bir mesaj yoktu eğer senin serverında aktif değilse göremiyor olabilirsin çünkü yoğun olan serverlar için geçerli bir özellikti...

https://www.wowhead.com/news/free-character-transfers-now-available-for-certain-high-pop-realms-in-319531

Alıntıları Göster

peki horde için bir server önerir misiniz Tn den kurtulmak için

• ayrıca destination realm yazan yere realm ısmı gırıyorum ama olmuyor aktif

• quote:

peki horde için bir server önerir misiniz Tn den kurtulmak için

Alıntıları Göster

Ben horde oynamıyorum allyde doomhammer serverında oynuyorum türkler çok az zaten tek oynadığım için öğle Türk topluluğu olsun düşüncesinde değildim. Server seçerken ne amaçla istediğinede bakman gerek tnde ah fiyatlarından mı kurtulmak istiyorsun kalabalıkta sıra beklemekten mi yoksa türk oyuncylardan mı buna göre geçeceğin serverı seçmen gerek...

• quote:

Orijinalden alıntı: CB1111

Ben horde oynamıyorum allyde doomhammer serverında oynuyorum türkler çok az zaten tek oynadığım için öğle Türk topluluğu olsun düşüncesinde değildim. Server seçerken ne amaçla istediğinede bakman gerek tnde ah fiyatlarından mı kurtulmak istiyorsun kalabalıkta sıra beklemekten mi yoksa türk oyuncylardan mı buna göre geçeceğin serverı seçmen gerek...

Alıntıları Göster

ah fiyatlarından dolayı kaçmak istiyorum. bana horde için ah si kuvvetli düzenli olan server önerir misin ?

• quote:

ah fiyatlarından dolayı kaçmak istiyorum. bana horde için ah si kuvvetli düzenli olan server önerir misin ?

Alıntıları Göster

Buna horde arkadaşlar cevap verebilir ben oynamadığım bir server için yorum yapamam... Oynadığım serverda bile ah değişken böyle istikrarlı bir server söylemek zaten çok zor...

• quote:

Alıntıları Göster

hocam attıgım siteden butun realm lerdeki AH fiyatlarına bakabilirsin.

https://theunderminejournal.com

• Bugüne kadar çıkan en iyi ek paket olabilir ha tabi PvP balance olaylarını bilemem fakat şu ana kadar gördüklerim itibari ile söylüyorum.

Mekanlar tasarımlar müthiş.

• Şuana kadar gördüğüm en büyük gereksizlik maw olabilir.

• Day 1 den beri venthyr idim, ama night fae yi cok arzuluyordum, DH nin skili cok ama cok iyi hem hasar hem animasyon olarak. Vampirler basta hos gelmisti zaten hem de bis diye sectim. Bu sabah dailyleri beklerken hall daa rogue gorup lock boxlari actirmak icin pm attim. Muhabbet ettik bayagi, night fae gecmek istiyorum ama ne kaybedecegimi bilmiyorum vs dedi. Aklima girdi benim de, neyse cevap bulamadik ama o degistirdi, arkasina ben de degistirdim. Exp paketinin sonuna kadar bu s1k1c1 skill ile oynamak istemiyorum henuz erken iken degistirmek daha iyi dedi ki dogru. Benim skill de cok boring. Degistik valla beraber asiri zevkli bir covenant bu night fae, daha donmem artik bi yere

• quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

Day 1 den beri venthyr idim, ama night fae yi cok arzuluyordum, DH nin skili cok ama cok iyi hem hasar hem animasyon olarak. Vampirler basta hos gelmisti zaten hem de bis diye sectim. Bu sabah dailyleri beklerken hall daa rogue gorup lock boxlari actirmak icin pm attim. Muhabbet ettik bayagi, night fae gecmek istiyorum ama ne kaybedecegimi bilmiyorum vs dedi. Aklima girdi benim de, neyse cevap bulamadik ama o degistirdi, arkasina ben de degistirdim. Exp paketinin sonuna kadar bu s1k1c1 skill ile oynamak istemiyorum henuz erken iken degistirmek daha iyi dedi ki dogru. Benim skill de cok boring. Degistik valla beraber asiri zevkli bir covenant bu night fae, daha donmem artik bi yere
    Ben de venthyr im şuan. Ne kadar kaybımız olur tahminen. Herşey sil baştan falan olacaksa, değiştirmek benim için felaket olur resmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• RoNNiE- kullanıcısına yanıt

Henuz gorevleri yapiyorum bitireyim edit gecerim bu mesaja. Hall upgrade ve adventure table 0 dan baslaniyor o kesin, digerlerini gorecegiz.

Edit: Renown acisindan gorev veriyor, her turlu 6 renown olucak yani. Hall upgrade ve adventure 0 dan basliyor ama yeteri kadar soul veriyor upg icin yani o acidan geri kalmiyorsun sadece anima farmlaman lazim yani sorun degil. Su an upgler level 1 iken degismek en mantiklisi, ortala dogru olum olur degistirmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 6 Aralık 2020; 12:31:58 >
  • Silvermoon - Alliance'de başlamak istiyorum. Genelde hafta sonları aktif olabilirim. Forumda herhangi bir guild var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

Henuz gorevleri yapiyorum bitireyim edit gecerim bu mesaja. Hall upgrade ve adventure table 0 dan baslaniyor o kesin, digerlerini gorecegiz.

Edit: Renown acisindan gorev veriyor, her turlu 6 renown olucak yani. Hall upgrade ve adventure 0 dan basliyor ama yeteri kadar soul veriyor upg icin yani o acidan geri kalmiyorsun sadece anima farmlaman lazim yani sorun degil. Su an upgler level 1 iken degismek en mantiklisi, ortala dogru olum olur degistirmek.

Tmmdır sağolasın. Mecburen yapacaz artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Min/max derdim yok gittim tipine bakıp venthyr seçtim. Bunu seçmesem necrolord seçecektim onun da skiller hoşuma gitmedi.

Nightfae veya kyrian seçsem daha çok ekmek yerdim de peri dk da olmaz hakkaten.

arada %5'e kadar fark oluyormuş sanırım gidip onun için keyfimi kaçıramam. Siz de çok kasmayın bence. Sıfırdan başlamaya değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 6 Aralık 2020; 17:44:32 >
  • merhaba epic edition eu'da 75 euro us'da 80 usd tl'ye çevirince arada 80 lira fark çıkıyor. usd shoptan gift olarak alsam eu hesabımla oynayabilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.