Şimdi Ara

Worldbaazar'ın kendi sitesinden alışveriş yapan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Worldbaazar'ın kendi sitesinden alışveriş yapan var mı nasıl iyi mi

• Ben yaptım ama kapıda ödeme seçeneğini kullandım öğlen 5e kadar verdiğinde aynı gün kargoluyor ertesi gün elinde oluyor ama ön sipariş vericeksen uzak dur hatta hiç alışveriş yapma ordan son yaptıkları olay yüzünden pişmanlık resmen
  • Kesinlikle almayin bu firmadan. Batman arkham knight ürünlerini incelerseniz görürsünüz n11de. 22sinde kargo diyip şimdi yan yapiyorlar hala kargo falan yok . Üste para verirse öyle alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 sefer aldım hiç bir sorun olmadı.
    Kapida ödeme şeklinde sipariş verdim orjinal açılmamış tertemiz elime ulaştırdılar.

• Su batman olayindaki uckagitlari yuzunden uzak dur derim.Aylar once cikmis bir oyundur uygun fiyattir dusunebilirsin ama 2.el sikinti etmezsen ordan daha uygun fiyatlara forumun 2.el bolumunden veya takas konularindan alman daha mantikli olur.Onsiparis actilar 174 liradan sonra 195 oldu simdi de 205 olmus.Dun verilmesi gereken kargoyu bugun de vermediler.
  • Tok bir satıcı elinde olan fifa15 i aldıgımda 3-4 güne anca kargolamıştı

• Açıkçası aldığım çoğu PS4 oyununu oradan aldım. n11 ve kendi sitesinden. Kendi sitesinden kapıda ödeme ve site üzerinden kredi kartı ile de aldım. Bir sorun olmadı. Çoğunlukla aynı gün kargoya veriyorlar ürünlerde de bir problem olmuyor. Sadece n11 üzerinden aldığım Witcher 3 de problem oldu. Ellerinde ürün kalmadığı için aynı gün kargoya veremediler. 2 gün sonra kargoya verdiler. Ürün de arap versionu çıktı. Bunu belirtmeleri gerekirdi. Önsiparişleri almanızı önermem sonuçta spot firma. Aral'dan alabilirsin mesela fiyatı, ne zaman tam olarak geleceği bellidir ama fiyatı yüksektir. Kısacası worldbazaardan şuan piyasada olan oyunları alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trancenden -- 24 Haziran 2015; 9:19:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.