Şimdi Ara

Worldcard n11 5-31 Aralık 111 tl worldpuan kampanyası (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
17
Favori
39.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapıkredi worldkart müşteri hizmetleriyle görüştüm sistemlerde güncelleme var birkaç gün içinde yatacak dedi
  • YKB yan cizmeye baslamis anlasilan ,farkli postan cekti,yansimadi vs vs

ya bu mh deki arkadaslar sallıyor,veya gercekten yan ciziyorlar

su anda telefondaki Mh bana da

su kampanyanin nu kuralini soyluyor

"Kampanya kapsamında 05-31 Aralık 2013 tarihleri arasında n11.com’dan tek seferde yapılan 500 TL - 999 TL arasındaki alışverişlerde 55 TL Worldpuan, 1.000 TL ve üstü alışverişlerde 111 TL Worldpuan hediye edilecektir."

Yani tek seferde yapilan icin diyor taksitli degil diyor,hadi ordan dedim.

Su anda da geri adım attı ,talep olusturucam evet tek seferde yapılmış alışveriş diye devam etti.
    14 ocak'a kadar yatması lazımdı bıdı bıdısı yaptık.

Benim fikrim bu yatmayan puanlar yatar bir sekilde ama , kafa kurcalayan tek şey ve korkum şu

Bkm kullanarak ta puan kazandıgınız icin ,bu kampanya dan yararlanamazsınız olacak .Buna sıgınmaları cok guclu gibi geliyor.

Umarim olmaz..

• Bende de durum farklı değil arkadaşlar 111 liram yatmadı bir de bkm vardı 15 oda yatmadı. Dün aradım müşt hizm lerini bir sorun var şu anda ileriki günlerde takip edin dedi. Yatmaması gibi bir durum olmaz sanırım değil mi dedim. Birşey demedi karşısında salak var gibi tekrar kontrol edin ileriki günlerde dedi.
  • VAKIF 22200 worldpuan yani 111 tl yatmış.
  • Benim de TEB World kart puanlarim yuklenmis ama YKB ve VB puanlarim hala beklemede.
  • YKB için:
    BKM'den 15 + harcama sözünden 25 = 40 TL yatmış.
    N11'den 111 TL henüz yok.
  • Benimde n11'den 111 TL puanım yüklenmemiş (YKB)
  • vakıf halen yüklemedi 111WP'yi
  • arkadaşlar an itibariyle yapı kredi müş. hiz. ni aradım öyle çok beklemedim,sırasıyla 1-4-4 menülerinden girdim 2 dk. da müşteri temsilcisine bağlandım,sorunu ilettim bayan dediki taksitli yapmışsınız tek seferde ödenecek dedi, saçmalamayın dikkatli okuyun dedim ve hemen düzeltti ama talep oluşturdu,3 ile 6 arasında sorununuz çözülecek dedi. bunlar çamurluk yapıyorlar resmen keşke vakıfbank worldcard la alışveriş yapsaydım
  • 2 adios
    1 vakıfa yatmamıs
    hepsine kayıt olusturdum
    ykb sistemsel problem oldugunu cok sayıda cagrı geldigini soyledi.
    vakıfbank islemi teyit etti-kayıt olusturdu
    bence n11 kaynaklı sorun.
    yani islem bilgilerini net aktarsa bu kadar sorun olmazdı.
    n11 ile ykb arasında sorun oldgunu dusunuyorum
    hepsiburada bgn yatacaktı sorunsuz yattı mesela..
  • vakıf 111den halen bi cacık yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brifing -- 16 Ocak 2014; 11:50:52 >
  • puanları yatmayan kişiler hep bkm ile yapılan siparişler mi

yoksa normal alım işlemlerinin puanlarıda mı yatmadı

ekleme: bkm li yada bkm siz farketmiyor demekki bi kriter yok puanların yatıp yatmaması için , ykb nin gevşekliği alacagı olsa hiç geciktirmeden işletir faizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müdür42 -- 16 Ocak 2014; 12:27:03 >
  • Benim normaldi ama yatmadı.
  • Sanırsam en büyük sıkıntı aynı hesaptan alanlara n11 tarafından liste verildi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mat34 -- 16 Ocak 2014; 13:04:56 >
  • mh ile görüştüm zırvalıklar saydı kaydı oluşturdu 3 iş günü içerisinde olumlu sonuçlanırsa yüklenecekmiş. altın ziynet sim kart hat vs gibi ürünler dışında olması gerekiyor diyo alışverişiniz zaten değil dedim şartları yerine getirmişsiniz diyo yüklenmesi lazımdı ee ben seni boşunamı aradım dedim :) ypkredi normal bkmsiz alışveriş.
  • çamura yatıyorlar
  • sa yapıkredi world kartıma 111 world puan yatmamış
    hemen mh yi aradim sistemsel bir sorun varmış kimseninkinin yatmadini söyledi kayıt oluşturdu en kısa sürede yatacakmis
    dedim süresi kisitli zaten hemen dedi süre uzatılacak diye inşallah hemen yatırırlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni element alışverişi taksitli yapmışınız ibaresi mi ?
    Orada yazıyor birşey inkar edemezler arkadaşlar ama ne hikmetse para ödenirken
    hiöbir sistemsel sıkıntı olmuyor , puan yüklenirken oluyor .
    24 Ocak son kullanım süresi değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egridereli

arkadaşlar an itibariyle yapı kredi müş. hiz. ni aradım öyle çok beklemedim,sırasıyla 1-4-4 menülerinden girdim 2 dk. da müşteri temsilcisine bağlandım,sorunu ilettim bayan dediki taksitli yapmışsınız tek seferde ödenecek dedi, saçmalamayın dikkatli okuyun dedim ve hemen düzeltti ama talep oluşturdu,3 ile 6 arasında sorununuz çözülecek dedi. bunlar çamurluk yapıyorlar resmen keşke vakıfbank worldcard la alışveriş yapsaydım

vakıf da yüklemedi.

bu arada ben de bkm'siz yapmıştım.
  • vakıfbanka telefondan nasıl ulaşabiliriz bilen biri yazsın. 2 gündür temsilciye ulaşamıyorum. bakm expresse mesaj attım hemen geri aradılar bizi ilgilendirmez dediler.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.