Şimdi Ara

Worldcard n11 5-31 Aralık 111 tl worldpuan kampanyası (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
17
Favori
39.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vakıfbank benimkide hala yatmamış
  • ykb yi aradım temsilci 1 haftadan bahsediyordu
  • online hizmetin verdiği cevap.

Yusuf Bey, yüklemeler tamamlandı. Kartınıza yükleme yapılmadıysa, konuyla ilgili olarak, Kredi Kartları Servisimiz size memnuniyetle yardımcı olacaktır. 444 0 444?ten 1-4-4 tuşlayarak yetkililerimize ulaşabilirsiniz.
  • Bana da yatmamis sebebi ise urun aldiginiz satici kamanya disi imis telefon alistimm. Yatmmayacak dedi ne yapmak lazi

• vakıf a ve adios uma halen yatmamış
  • Vakıfbank yatırmamış. Kimine yatmış,kimine yatmamış. Neye göre sıraya koydular acaba?

• ykb müşteri hizmetleri sistemsel bir sorun yaşandığını gün içerisinde yatırılacağını söledi.
    vakif müşteri hizmetleri ise incelenmek üzere telep oluşturdu.
  • şimdi telefonu kapattım ve inanılmaz sinirliyim.

site üzerinden müşteri temsilcisiyle görüştüm , cevap veremedi. 444 numarayı ara dedi.

444 numarayı aradım ve müşteri temsilcisine bağlanmak için 43 tane farklı tuş tuşladım ve 13 dakika bekledim. (kart no-dogum tarihi-tc no- kart şifresi ) sanki CIA yada pentagona giriş yapıyorum.

neyse biri baglandı ve yien birkaç kez bekletti toplamda 20 dakika telefon görüşmem sürdü ve SONUÇ KOCAMAN SIFIR

30 aralıkda 525tl alışveriş yaptıgımı N11.comdan yaptıgımı görüyorlar halen daha puan yüklenemeyecek diyorlar. gerekçeleri ise N11.com ödemeyi farklı pos cihazından terminalden geçmiş diyo. dedim embesilmisiniz ya , orada doğuş planet n11.com yazıyor kart extremde. neyin kafası bu !! ben bilememki n1..com kaçtane pos cihazı var hangisi uygun. ben kampanya dahilinde ve süresinde ve tutarında
    uygun alşveriş yapmışım ötesi beni baglamaz.

2 gün daha bekleyin dediler. zaten yüklenmezse gerekli mercilere bildiricem. şikayetvar.com a yazıcam. kredi kartımı ve hesabımıda kapatıcam. alsınlar ...tlerine soksunlar.. puan yüklememek için 40 takla atıyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: farfar63

Bana da yatmamis sebebi ise urun aldiginiz satici kamanya disi imis telefon alistimm. Yatmmayacak dedi ne yapmak lazi

ampanyada “Külçe, Ziynet Altın ve Gümüş”, “Seyahat, Otel, Bilet”, “Sim Kart ve Hat” Kategorilerinden yapılan alışverişlerde Worldpuan kazanılamaz.

eger bunlardan birini almadıysan itiraz et saçmalık walla bir iş yapcaklar sacmalıyorlar

BENDEDE WORLD CARD HALA YATMAMIŞ
  • Bende şuan Telefon hattı üzerinden başvurunu yaptım, puan yüklenmedi diye.

En yakın zamanda yüklenecek dediler.

Verecekleri 3 kuruş para adamı hasta ediyorlar valla.
  • bende mh leri ile görüştüm sistemden kaynaklanan bir sorun olduğunu söyledi 17.01.14 e kadar yüklenmesini bekliyorlarmış. ama ben gene kayıt açtırdım
    ne olur ne olmaz dedim.
  • Farklı postan geçmiş olsa karta özel 11 taksit nasıl yapacaklardı o dönemdeki kampanyalara ait tüm yüklemeleri aynı günlerde gerçekleştirip sorunu kendileri başlattılar internet şubesinden bakınca nerden ne gelmiş oda anlaşılmıyor ki sanırım amaçta bu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ES-ESKIZILCIK

quote:

Orijinalden alıntı: farfar63

Bana da yatmamis sebebi ise urun aldiginiz satici kamanya disi imis telefon alistimm. Yatmmayacak dedi ne yapmak lazi

ampanyada “Külçe, Ziynet Altın ve Gümüş”, “Seyahat, Otel, Bilet”, “Sim Kart ve Hat” Kategorilerinden yapılan alışverişlerde Worldpuan kazanılamaz.

eger bunlardan birini almadıysan itiraz et saçmalık walla bir iş yapcaklar sacmalıyorlar

BENDEDE WORLD CARD HALA YATMAMIŞ

Cep telefonu aldim. Nereye basvurabilirim acaba cok sinirliyim

• valla bu yatmamış ama hepsiburada yattı benim vakıf
  • puan yüklenip yüklenmediğini nereden sorguluyorsunuz . Ben n11 den ürün alıyormuş gibi yapıp orda puan kullan deyince puan durumu geliyor ya ;
    ordan bakıyorum.
    orası güncel sorgu yapıyormu aceba ?
    Gerçi kimseye yatmamış YKB world puan .
  • n.11 55 tl ykb worlpuan yatmış bu sabah itibari ile
  • Vakıfbank henüz yatırmadığı için bende telefon bankacılığı üzerinden kayıt oluşturdum.
    Ne olur ne olmaz, şikayet kaydı bırakmak lazım.
  • Ben bu yapı kredinin varya.................
    Aradım kampanya dahilinde sisteme kayıtlı işlem bile görünmüyormuş talep oluşturdum 3 ila 5 gün içerisinde sonuçlanacakmış ölme eşşeğim ölme yazık ya 2 aydır bu yapı krediden neler çektim bu kadar aksak ve sorun çıkaran banka varmıdır?

• Anladığım kadarıyla ykb'de 55 tl yatan çok ama 111 tl yatmamış kimsede. Benim de yatmadı daha, beklemedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarius82 -- 16 Ocak 2014; 11:17:42 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.