Şimdi Ara

Wotlk'de honor pointsler silinmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumlarda honor pointlerinin silineceğini belirten 1çok başlık bulunduğu için, blizzarddan yapılan açıklamayı ayrı 1başlıkta belirtmek istedim.
    Özetle "honor puanlarının silinmesi daha önce yapılan 1şey olmadığından ek paketin gelmesiyle de bunların silinmesi gibi 1 durum olmayacaktır. Biriktirdiğiniz honorlarla level 80 eşyalarını alabileceksiniz, fakat bunlar level 70'teki ödüllerden daha fazla honor gerektirecektir."
    Kaynak 1:
    http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=5963170402&sid=1
    Kaynak 2:
    http://blue.mmo-champion.com/1/10532279664-wrath-of-the-lich-king-honor-update.html

• Oyun 4 senedir piyasada ve şimdiye kadar bir çok patch ve tbc ek paketi gördük. Bu koca 4 sene boyunca honorlar ve marklar silinmedi. Forumdaki dediğin başlıkları bende okuyorum ama biliyorumki öyle birşey olmayacak honorlar kalacak. Wow oyuncusu ekpaket dönemleri can sıkıntısından böyle söylentiler çıkarır nedense.
  • quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

Oyun 4 senedir piyasada ve şimdiye kadar bir çok patch ve tbc ek paketi gördük. Bu koca 4 sene boyunca honorlar ve marklar silinmedi. Forumdaki dediğin başlıkları bende okuyorum ama biliyorumki öyle birşey olmayacak honorlar kalacak. Wow oyuncusu ekpaket dönemleri can sıkıntısından böyle söylentiler çıkarır nedense.

demekki yakından takip etmemiş sallamasyonu asıl kendin yapıyorsun daha düne kadar silinicek diye yazan Blizzart resmi yazısıydı.
  • Arkadaşım aramızdaki fark şu. Ben blizzardın her dediğine inanmıyorum. Sallamasyonlada işim olmaz bir bilgim varsa herkezle paylaşırım.

Tabi herzaman haklıyımda demiyorum. Belkide blizzard gene açıklama yapacak ve siliyoruz diyecek.. Mümkündür yani..

Anlayacağın sallamasyoncunun kralı ben değil blizzarddır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 2 Ekim 2008; 23:36:09 >
  • birbirinize kızacak bisey yok sonucta olayı yapan blizzard.siz degilsiniz.belkide herifler silmicek ama honor alımını arıtıcak veya iteme gereken honor miktarını artırıcak bu seferde silinmeyen honorlar beter olcak :( olay blizzde bizde degil
  • Level 80 olunca keşke sıfırlasa idi diyeceksiniz. Bir tanecik mavi ayakkabı 65k honor çünkü. Ve üstelik normalde aldığınız honorda bu oranda arttırılmamış durumda. Başka bir değişle level 8 olup honorla 3. iteminizi aldığınız anda aslında sıfırlansa daha karlı durumda olacak olduğunuzu fark edeceksiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.