Şimdi Ara

Wotlk Yüklerken Hata Veriyor Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunum orjinal tek 1 çizik bile yok ama nedense bu hatayı alıyorum yardım edenler için şimdiden tşk. ederim

The installer was unable to read the file "E:\Installer Tome 2.mpq". This error may be caused by problems with the media or drive at E:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer. (The data being read was "MPQs-1\FullInstallLK\Data#common-2.MPQ\ITEM\OBJECTCOMPONENTS\HEAD\Helm_Leather_Northrend_C_02_OrF.M2", and the error code was 0.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (Converter::Load)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CzT1me -- 18 Nisan 2009; 13:38:41 >

• Masaüstüne atıp bide ordan dene
  • Denedim masaüstüne atıncada hata veriyor install a tıklayınca
  • Cd bozuk işte anlamayacak birşey yok. İnternetten indir yada bir arkadaşından al cdleri.
  • hmmm o zmn wow un kendi sitesinden indiriyim nasılsa cd key var

İşe bak ya oyunu alıyorsun ama bozuk çıkıyor =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CzT1me -- 18 Nisan 2009; 16:43:51 >
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm %3 te hata veriyordu %3 e kdr kendi sitesinden indirdim ondan sonra kapatırken kaydettim sonra modeme rest attım girdim ve şu an %8 ve sorun yok =)))

EDİT : Sorun yok derken %10 da verdi bu sefer aynı hatayı sıyırcam

Bu arada birşey sorcam kendi sitesinden indirirken full olarak indiriyor değilmi ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CzT1me -- 18 Nisan 2009; 17:31:55 >
  • Zaten bu oyunu oynayabileceğin tek bir versiyon vardır oda en son versiyondur. Eski versiyonlardan girmeye çalışsanda zaten sana zorla bütün peçleri indirtir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Blizzard Technical Support un yazdıklarına göre normal wow u 3.1 e yükselt öyle dene diyor ama normal wow da 3.1 e yükselmiyor buradaki konuda yazdığım hatayı veriyor :

http://forum.donanimhaber.com/m_31138583/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CzT1me -- 19 Nisan 2009; 13:35:31 >
  • bendede öyle bi hata vardı ama tabi ben oyunu silmştim ondan 2-3 ay sonra yeniden yüklerken çizikler vardı o yüzden hatayı alıyodum sonra yeni cd aldm düzeldi.cdyi aldığın yerden değiştir bence
  • İşin garip kısmıda o Cd de 1 çizik bile yok normal wow u 3.1. e yükselt öyle dene dediler normal wow dada patch i yüklerken böle bi hata alıyorum

Wotlk Yüklerken Hata Veriyor Yardım
  • O yüklemek istediğin patchi başka sitelerden indirebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoNNiE-

O yüklemek istediğin patchi başka sitelerden indirebilirsin

2.4.0 ı indirebileceğim güvenli bir site varmı ? link verebilirmisin

Downloader daki hatanın çözümüde :

The attempted download is either not an authorized file or is no longer available for download. Please ensure you are using the latest downloader available for this file.

Ne olduğunu anlayan birisi açıklarsa sevinirim . tşk.ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CzT1me -- 20 Nisan 2009; 16:34:21 >
  • quote:

http://*****.on.net/file/16271/World_of_Warcraft_2.4.0_GB_Fury_of_the_Sunwell_Patch

* lı yere games yaz.

Link ****** olarak çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: CzT1me

quote:

http://*****.on.net/file/16271/World_of_Warcraft_2.4.0_GB_Fury_of_the_Sunwell_Patch

* lı yere games yaz.

Link ****** olarak çıkıyor

O çıkan ***** lı yere games yaz
  • Tşk.ler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.