Şimdi Ara

Wow'a başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Wow'a başlamayı düşünüyorum. Daha önce sadece starter accountta oynamıştım.

Birkaç sorum olacak

1-BFA almayıp sırf game time almam mantıklı mı? Sıkıntı çeker miyim?
    2- Oyunu çok bilmeyen biri olarak, BFA olmadan auction house ve farm yoluyla game time parası kasabilir miyim?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• merhaba,

1- mantıklı, ama bfa contenti'ni oynayamazsın. bende gametime alıp başlamıştım, levelin yapmıştım 110'a kadar. en sonunda almıştım bfa'yı. 110'level ile erişebileceğin tüm içeriğe sahip oluyorsun gametime ile.
    2- hayır kasamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 13 Aralık 2019; 23:8:16 >
  • Ya da başlamamak
  • 1. Mantıklı değil çünkü 110 lvla kadar kasarsın oda 2. Sorundaki gold yapmanı çok zorlaştırır çünkü şuan çoğu kişi bfa ile ilgili şeyleri alıp satıyor yine yaparsın gold ama çok alternatifin olmaz şuan tokenler 220kya geriledi bu goldu sadece legiondaki itemlerle yapman çok zamanını alır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 14 Aralık 2019; 12:19:56 >
  • arfcmr A kullanıcısına yanıt
    İşte bütün mesele ne zaman başlanacağı, yoksa kaçınılmazdır, bir kere haberdar oldunuz mu dönüşü yok maalesef.
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    wotlk sonrası bırakmış bfa ile tekrar başlamıştım sonra tekrar bıraktım zaten, arkadaşlar başla diyor loreye bakma gel raidimizi yapalım pvpye akalımfelan da bizden geçti diyom gençlerin önünü açmak gerekir:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.