Şimdi Ara

WoW'a başlamak!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WoW a başlamayı düşünüyorum fakat başlamadan aklıma takılan 1 seyi size sormak istedim
    Sadece WoW cd keyi ile 3.3.0 patchli bir oyunda oynayablirmiyim.Bc ve wotlk keyi sonradan almayı düşünüyorumda.Acaba böyle birşey yapılabilirmi.

• Yapılmaması lazım.Pek tecrübeli değilim ama olmaz.

Her expansiyonun içeriğine erişebilmek için o oyunun keyine ihtiyacın var.
  • 3.3.0 patchli olsun oynarsın. ama ben devam edicem zaten 80e kadar dersen hepsini indir gitsin yahu
  • yani sadece WoW cd keyi olan biri 3.3.0 patchli oyunda oynayabilirmi? 60lv a kadar?
  • Oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Synaxx

WoW a başlamayı düşünüyorum fakat başlamadan aklıma takılan 1 seyi size sormak istedim
    Sadece WoW cd keyi ile 3.3.0 patchli bir oyunda oynayablirmiyim.Bc ve wotlk keyi sonradan almayı düşünüyorumda.Acaba böyle birşey yapılabilirmi.

Elbette ki oynarsın,
    Sadece karakterin lvl 60'da takılıp kalır, yükselmez,
    Blood Elf ve Draenei ile Death Knight açamazsın,
    Outland ve Northrend'e gidemezsin... o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mselcuks

quote:

WoW a başlamayı düşünüyorum fakat başlamadan aklıma takılan 1 seyi size sormak istedim

Elbette ki oynarsın,
    Sadece karakterin lvl 60'da takılıp kalır, yükselmez,

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: mselcuks

quote:

Elbette ki oynarsın,
    Sadece karakterin lvl 60da takılıp kalır, yükselmez,

+silvermoon, exodar, sunwell adası gibi TBC mekanlarınada gidemezsin ama kalan bölgelerde paşa paşa oynarsın

• TBC'ye kadar al derim lakin lvl yetmez olursa alırsın bi WOTLK paşa paşa devam edersin yoluna bi shadowmoon gormeden bırakma ama

Edit: Tabi Başlamadan önce sosyal hayatını, kız arkadasını, okulunu - İşini gözünden cıkarman gerekiyor bağımlılık açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PyroActive -- 10 Aralık 2009; 15:52:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.