Şimdi Ara

WoW'a başlayacağım Tavsiyeler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Akşamları girip 1 2 saat takılıp keyif alabileceğim bir oyun arıyorum. Bu aralar gerek ardındaki hikaye gerekse tarzı sebebiyle wowa başlamak istiyorum. Fakat aklımda bir kaç soru var.

1- Kuvvetle muhtemel oyunu uzun bir süre oynayacağım. Battle for azeroth almam önceki paketleri içeriyor mu? Ve oyun süresi veriyor mu?
    2- Yoksa World of Warcraft Battle Chest alıp daha sonra gidip azeroth mu almam mantıklı olur?
    3- Sanırım ben horde tarafını seçeceğim. Tanıdık yapana kadar solo takılırım diye düşünüyorum. Hem oyunu çözebileceğim hem de solo da bir şeyler yapabileceğim Irk ve class tavsiyeleriniz ne olur? Mümkünse doluluk olarak da fena olmayan bir sunucu önerir misiniz?
    4- Son olarak ilerlerken özellikle dikkat et diyeceğiniz bir şeyler olur mu ?

Teşekkürler,

• selamlar,

1- BFA ek pakettir tek olarak satılır, önceki exp.leri içermez.
    2- Battle Chest kalktı, site üzerinden hesap açınca ve aylık ödemeyi aktif ettiğinde BFA'ya kadar paketlere sahip olursun.
    3- Retailde oynayacaksan Twisting Nether serverda kasabilrisin full Türktür. Retail artık çok kolay olduğu için herhangi bir class ile rahat kasarsın.
    4- Lvl Kasmaktan başka önceliğin olmasın sonrası zaten kendi gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HappTasarim -- 2 Ekim 2019; 14:56:41 >
  • Hocam o halde aşağıdaki paketi alıp başlasam ve sararsa azeroth alsam yeterli olur diyorsunuz? Son olarak okuyup bilgi edinebileceğim (farm ya da meslek gibi bilgiler içeren) ve topluluk bulabileceğim burası harici bir forum var mıdır ? Mümkünse Türkçe. https://www.****.com/tr/store/world-of-warcraft/buy/battle-chest
  • ofiste olduğum için siteyi göremiyorum, şöyle anlatayım sana, hazırda içinde hiçbir oyun bulunmayan hesabına wow-europe üzerinden aylık ile açtırısan (yada başka sitelerden game time alarak)BFA'ya kadar butun paketlere sahip oluyorsun +110 boost veriyor sanırım. baktım güzel gidiyor ektra para verip BFA paket alabilirsin.

burada herhangi bir yararlı bilgi bulman zor, genelde yabancı kaynak var ama nette türkçe kaynak bulabilirsin.
  • Hocam başınızı ağrıttım. Kusuruma bakmayın son bir soru ile konuyu kapatıyorum. Game time satan arkadaşlar var forumda onlar da aynı işlevi görüyor mu ?
  • elbette görürler, başka sitelerden de alabilirsin.
    hangisi daha ucuzsa
  • Ek paketler v.s boşver, WoW klasik başla
  • Klasik tavsiye ederim fakat retaile göre baya bir zor. Senin gibi günde max 2-3 saat oynayan biri olarak hala 60 olamadım :) Eğer bu durum seni rahatsız edicekse retailde başla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.