Şimdi Ara

Wow a başlayacağım WoW yardım Lütfen ve Diğer MMO oyun Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MMO geçmişim şöyle 1.Bigpoint'in Seafight adlı oyunu 1,5 oynadım, daha sonra Aion 'u 1.5 sene oynadım. Aion'dan sıkılıp seafight'a döneyim dedim pek eskisi gibi sarmadı.

Aslında bayağı Türklerin olduğu alyansların olduğu bol bol savaşların olduğu saatlerde başndan kalkamayacağım heyacanlı bir MMO oyun arıyorum ama melesef bulamıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

MMO oyunlarının başı olan WoW'u denemek istiyorum. Öncelikle 1. oyun olan World of Warcraft PC yi mi almalıyım? Yoksa diğer 2 eklenti paketlerini(Linc King ve Cataclym) de almak gerekiyor mu? Oynayan bir arkadaştan tüm cd leri ödünç alıp yüklemeleri yapıp internetten acount satın alsam daha mı hesaplı olur?
    Oyunu önce öğrenebilmek için level 0 dan mı başlayayım yoksa hazır lv70-80 olmuş birinin acount unu mu satın alayım? Yani başlangıç olarak tavsiyelerinizi bekliyorum..

• internetten key olarak al. önce trial olarak başla 10gün süresi var 20lvl olabilirsin max. sonra ilk paketi al 15-20tl civarı keyi 30 gün bedava süresi var. gamesatis.com dan almıştım ben.

acc almak sakat iş çalındı ayağı yapıp geri alabilir hesabı.

70-80 den başlarsan bişey anlamazsın, yapamazsın.
  • istersen private wow la başla oyunu öğrenince veya zewkine uygun gelirse p2p wow a geçiş yaparsın. şuara bedava 4.0.6.13623 versiyonlu private wow oynuyorum evlere şenlik bir durum olsada oyunu hakkında çokşey öğretir diorum. wow cdleri olan bir arkadaşın varsa hiç durma önce beleş olanla başla derim. (cd key gerekmiyor) eğer ilgilenirsen ben buradayım --->http://www.virginwow.com/ oldukça kaliteli bir server. öneriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

istersen private wow la başla oyunu öğrenince veya zewkine uygun gelirse p2p wow a geçiş yaparsın. şuara bedava 4.0.6.13623 versiyonlu private wow oynuyorum evlere şenlik bir durum olsada oyunu hakkında çokşey öğretir diorum. wow cdleri olan bir arkadaşın varsa hiç durma önce beleş olanla başla derim. (cd key gerekmiyor) eğer ilgilenirsen ben buradayım --->http://www.virginwow.com/ oldukça kaliteli bir server. öneriyorum.

kesinlikle tavsiye etmiyorum private server
  • ana oyunu al önce sadece.daha dogrusu senin de dedigin gibi cd-key olarak al.17 18 tl ye fln bulursun.ztn cd-key i ile birlikte hesabını olusturunca 1 ay bedava oyun süresi verio otomatik. 1 ay oyna begenmezsen devam etmezsin. 2. ek paket 18 3 ve 4. ek paketlerin cdkeylerini de 40tl civarına bulabilirsin. hazır lvl 70 80 karakterli hesap alma bence. private serverlara da hiç bulaşma hayal kırıklıgına ugrarsın
  • Kesinlikle oyuna private serverdan başlama inanılmaz derecede soğursun oyundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

Kesinlikle oyuna private serverdan başlama inanılmaz derecede soğursun oyundan.

Dediğin gibi oyunlardan çabuk soğuyorum. O yüzden private denemeyi hiç düşünmüyorum. Çarı o kadar kas kas sonra çarın hiçbir değeri olmasın. Orijinal server oynamayı düşünüyorum.

Şimdi oyunu yükleyip yeni bir acoount açtıktan sonra key girmeden 10 gün bedave oynanabiliniyor öyle değil mi? Sonra aynı acounta key girip +(artı) 30 gün daha oynamış olacağım. 30+10=40 günlük 15-20 tl arsı. Sonra aylık standart ödemeler ne kadar?
    Ayrıca daha önce oynadığım MMO larda worrior (yakın dövüşü ve ihtişamlı görüntüsü olanı severim) Sizce hangi ırk ve sınıfı tercih etmeliyim?

Yarın arkadaştan Ana oyunun (1.si) nin CD lerini isteyeceğim. Onları yükledikten sonra bir ton güncelleme yapacaktır. Oyuna başlarken 2.3.4. paketler ile bir alakam olmayacak değil mi? Belli bir level a kadar ilk paket extra tüm paketler için güncelleme istemez diye düşünüyorum.

• git bi 3.3.5 private servere sabah akşam arena yap battle ground yap canınmı sıkıldı aç başka bi çar onlada(1 çarı zaten 1 haftada anca çözersin) cayır cayır arena bg yap pve zaten girme ezik işi bebeler oynuyor bilgisayardaki yaratığı kesmişin hiç adrenalini yok 2 3 tane kaliteli çok senelik private server var molten gamerdistrict eternal wow bunlardan bi kaçı catalizim 1 seneden önce gelmez privateye ama gelmesinde zaten bir çok bug var.şuanda bugsuz bütün skiller çalışır durumda lichkingin 0 hata ile çok ta güzel zaman geçirebilirsin private serverde orjiyede para yedirmemiş olursun lichking ek paketinden sıkıldığın zamanda o zamana catalizmin kopyası yetişmiş olur ama wowdan kolay sıkılacağını hiç sanmıyorum özellikle warrior ve şaman çok sarıyor bildiğin gibi değil paladinle başlama hata yaparsın çok basit ve sıkıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

git bi 3.3.5 private servere sabah akşam arena yap battle ground yap canınmı sıkıldı aç başka bi çar onlada(1 çarı zaten 1 haftada anca çözersin) cayır cayır arena bg yap pve zaten girme ezik işi bebeler oynuyor bilgisayardaki yaratığı kesmişin hiç adrenalini yok 2 3 tane kaliteli çok senelik private server var molten gamerdistrict eternal wow bunlardan bi kaçı catalizim 1 seneden önce gelmez privateye ama gelmesinde zaten bir çok bug var.şuanda bugsuz bütün skiller çalışır durumda lichkingin 0 hata ile çok ta güzel zaman geçirebilirsin private serverde orjiyede para yedirmemiş olursun lichking ek paketinden sıkıldığın zamanda o zamana catalizmin kopyası yetişmiş olur ama wowdan kolay sıkılacağını hiç sanmıyorum özellikle warrior ve şaman çok sarıyor bildiğin gibi değil paladinle başlama hata yaparsın çok basit ve sıkıcı

adam felsefeyi çözmüş beyler dağılın ...

• quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

quote:

git bi 3.3.5 private servere sabah akşam arena yap battle ground yap canınmı sıkıldı aç başka bi çar onlada(1 çarı zaten 1 haftada anca çözersin) cayır cayır arena bg yap pve zaten girme ezik işi bebeler oynuyor bilgisayardaki yaratığı kesmişin hiç adrenalini yok 2 3 tane kaliteli çok senelik private server var molten gamerdistrict eternal wow bunlardan bi kaçı catalizim 1 seneden önce gelmez privateye ama gelmesinde zaten bir çok bug var.şuanda bugsuz bütün skiller çalışır durumda lichkingin 0 hata ile çok ta güzel zaman geçirebilirsin private serverde orjiyede para yedirmemiş olursun lichking ek paketinden sıkıldığın zamanda o zamana catalizmin kopyası yetişmiş olur ama wowdan kolay sıkılacağını hiç sanmıyorum özellikle warrior ve şaman çok sarıyor bildiğin gibi değil paladinle başlama hata yaparsın çok basit ve sıkıcı

Bir oyundan başlamadan nasıl soğunur öğrenmiş olduk

Arkadaşım wow 2-3 hikayesini oku (warcraft evreniyle ilgili bir bilgin yoksa tabi) sonra trial olarak orjinalinde oyna 10 gün boyunca nerdeyse bütün karakterleri incelersin yetişmedi diyelim 14-15 tl cd key satılıyor al 30 gün oyna mutlaka seni bağlayan bir noktası olucaktır ama sakın priv bulaşma oyuna alışmadan bırakırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 10 Mart 2011; 11:42:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canterevi

quote:

Orijinalden alıntı: injection

Kesinlikle oyuna private serverdan başlama inanılmaz derecede soğursun oyundan.

Dediğin gibi oyunlardan çabuk soğuyorum. O yüzden private denemeyi hiç düşünmüyorum. Çarı o kadar kas kas sonra çarın hiçbir değeri olmasın. Orijinal server oynamayı düşünüyorum.

Şimdi oyunu yükleyip yeni bir acoount açtıktan sonra key girmeden 10 gün bedave oynanabiliniyor öyle değil mi? Sonra aynı acounta key girip +(artı) 30 gün daha oynamış olacağım. 30+10=40 günlük 15-20 tl arsı. Sonra aylık standart ödemeler ne kadar?
    Ayrıca daha önce oynadığım MMO larda worrior (yakın dövüşü ve ihtişamlı görüntüsü olanı severim) Sizce hangi ırk ve sınıfı tercih etmeliyim?

Yarın arkadaştan Ana oyunun (1.si) nin CD lerini isteyeceğim. Onları yükledikten sonra bir ton güncelleme yapacaktır. Oyuna başlarken 2.3.4. paketler ile bir alakam olmayacak değil mi? Belli bir level a kadar ilk paket extra tüm paketler için güncelleme istemez diye düşünüyorum.

sen ilk paketi satın alsan bile bütün ek paketlerin içeriğini indiriyor olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

quote:

Wow a başlayacağım WoW yardım Lütfen ve Diğer MMO oyun Tavsiye

Private le falan uğraşma. Önce ilk paketi al hoşuna giderse devamını getir ki ben şimdiye kadar beğenmeyeni görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaire -- 10 Mart 2011; 12:52:47 >

• 3 patchide al, catur cutur oyna. brikac class dene. sakın hangi class daha imba gibi sacma sorular sorma :D ne hosuna gidiyorsa oyna. 85 olunca eger belli bir guildin yoksa cok yalnız kalırsın sıkılırsın. wow kültürünü ögrenmen zaman alacaktır. uzun süre noob kalmamak icin iyi cevre edin. yoksa wow sıkıyor yapcak birsey yok diyenlrden olursun. halbuki wow multiplayer bir oyundur tek basına sıkabilir tabi. cok gec bile kalmıssın. bari cataclysm (patchin adı) geldiginde baslaasydın oyuna.

hadi daha ne bekliyorsun!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

3 patchide al, catur cutur oyna. brikac class dene. sakın hangi class daha imba gibi sacma sorular sorma :D ne hosuna gidiyorsa oyna. 85 olunca eger belli bir guildin yoksa cok yalnız kalırsın sıkılırsın. wow kültürünü ögrenmen zaman alacaktır. uzun süre noob kalmamak icin iyi cevre edin. yoksa wow sıkıyor yapcak birsey yok diyenlrden olursun. halbuki wow multiplayer bir oyundur tek basına sıkabilir tabi. cok gec bile kalmıssın. bari cataclysm (patchin adı) geldiginde baslaasydın oyuna.

hadi daha ne bekliyorsun!!

Sayende şimdi gaza geldim Dediğiniz gibi private server ile işim olmaz. Öncelikle 1. paketi arki den alıp yükleyip 10 gün denemeye başlayacağım. Öncesi öyle saatlerde konusu nedir diye arıştırıp hatim indirmeye niyetim yok. Hale bir başlayayım sonra keyif verirse konusunu araştırırım. Bir 30 gün daha denerim. Zaten 40 gün içinde olayı çözeriz. Anlamadığım yerleri sanırım bu oyunla ilgili birçok türkçe içerik var, araştırırım.

Bu arada pm olarak birçok satılık acount mesajları geliyor. Boşuna göndermeyiniz. Oyuna sıfırdan başlamak istiyorum. Ayrıca bilmediğim bir oyun için acount alışverişi yapmam. Lafım meclisden dışarı ama kazıklanma potansiyelim çok yüksek.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.