Şimdi Ara

wow a geri dönüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar cata çıkmadan hemen önce oyunu bırakmıştım uzun bir aradan sonra tekrar dönmeye kadar verdim acc şifremi vs unuttuğum için tüm paketleri tekrardan aldım bu gün :) dunamaul da yardımcı olabilecek arkadaşlarla beraber oynamak isterim oyunu neredeyse tamamen unutmuş durumdayım ihtiyaç olan bir sınıf varsa onunlada başlayıp kasabilirim guild için yardımcı olabilecek arkadaşlardan haber bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoppalax

Merhaba arkadaşlar cata çıkmadan hemen önce oyunu bırakmıştım uzun bir aradan sonra tekrar dönmeye kadar verdim acc şifremi vs unuttuğum için tüm paketleri tekrardan aldım bu gün :) dunamaul da yardımcı olabilecek arkadaşlarla beraber oynamak isterim oyunu neredeyse tamamen unutmuş durumdayım ihtiyaç olan bir sınıf varsa onunlada başlayıp kasabilirim guild için yardımcı olabilecek arkadaşlardan haber bekliyorum.

abi bi kerede aladna önce söleyin ya of :( aladan önce sölesen raf yapardık pfff :S :S o zaman beraber kasardık yada bugun aldı isen ticketle düzeltebiliriz ama hesabını türkiye dışı yaptı isen
  • walla ne bileyim hiç aklımda yoktu zaten bir anda olan birşey vatan da işim vardı onlara bakıyordum birden gözüme ilişti dvd leri bir heves geldi tekrar kaderin bir oyunu bu karşı gelme dedim aldım hemen :D malesef türkiye battle net acc raf nedir diyeceğim şimdi ama dilim varmıyor neyi kaçırdık şimdi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.