Şimdi Ara

Wow'a Geridönüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır oynamadığım wow a geri döndüm.Hesapta bıraktığım parayla 25 level bir guild aldım.Şimdi kendime yeni bir karakter kasacağım heirloomlarla falan
    Monku denemek istiyorum Blood Elf ve Panda arasında kaldım sizce hangisini seçmeliyim.

Guildde tek başıma falan takılıyorum yani gelecek arkadaş falan varsa buyursun gelsin (Twisting Nether)

Eskiden bu oyunu hardcore oynardım.Hatta bırakma sebeplerimden biri de bu dayanamadım raidlerde failleyen insanlara.
    Şimdiyse zevk için böyle eğlence ortamı sohbet ortamı arıyorum ama guild satın alınca kalakaldım üye falan olmayınca önereceğiniz horde guildi var mı(Türk ve zevk için oyunu oynayan öyle raidde 1-2 hata ya azar işittilmeyen sohbet ortamı bol)
    Oyun ortamında sanırım yeni üye bulmak zor guilde herkes ya hardcore oynuyor ya da oynamayı bırakmış.Şöyle zevk için oynayanlara guild kursak rağbet görmez mi illaha bu guild olmasına gerek de yok hani olmadı satarım bu guilde yeni kurulan a gelirim.

• Biz tamda dediğin tarzda bir guild kurduk. Tamamen sohbet muhabbet amaçlı bi guild. İlerde düzenli olarak raid ve pvp de yapıcaz tabiki ama öyle hardcore adı altında oynayacağın karakterin classından specine kadar başkalarının karar verdiği, kendi isteğine göre değilde başkasının tasmalı köpeği gibi sahibinin isteklerine göre hareket ettiğin, guildin eski üyelerinin kendi ezik egolarını tatmin etmek için, yeni üyelerin en ufak bi hatasında laf soktuğu, aşşaladığı hevesini kırdığı guildlerden değil. Türkiyedeki hardcore guild anlayışı "genel olarak" bundan öteye gitmiyor. Vanilla + Bc zamanında hardcore softcore bdsm artık ne diye adlandırırsanız epey gördük geçirdik. Wow ile bu karakterlerinizle tanışmadık ordan biliyoruz. Biz bu tip guild mantalitesine karşıyız. Bilmemek ayıp değildir. Hata yapmadan, hata yapmamayı öğrenemezsiniz....

Bizde şuan leveling aşamasındayız level 60 olanda var 70de var 80de var 90da var :) sohbet muhabbet ede ede 90lamaya çalışıyoruz. yaş ortalamamız 30 :) Saygılı olmak şartıyla her wow oyuncusuna kapımız açık...

LegionOfAnatolia @ Twisting Nether / Horde

http://forum.donanimhaber.com/m_78132420/f_//tm.htm#78132420

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 25 Temmuz 2013; 3:47:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ah keşke guildi almadan görseymişim konuyu neyse satmaya çalışayım bari 25 level guild iyi para eder sonuçta guildi satar satmaz geliyorum guildinize ustam tek başıma canım sıkılacağına başka guilde girerim daha iyi .

Eskiden guild başkanıydım alışkanlık olmuş heralde hemen almıştım :D

veya main karaktere verdim guildi ileride lazım olur hemen geliyorum

sanırım online arkadaş yok daha sonra gireriz artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slithe -- 25 Temmuz 2013; 4:02:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Biz tamda dediğin tarzda bir guild kurduk. Tamamen sohbet muhabbet amaçlı bi guild. İlerde düzenli olarak raid ve pvp de yapıcaz tabiki ama öyle hardcore adı altında oynayacağın karakterin classından specine kadar başkalarının karar verdiği, kendi isteğine göre değilde başkasının tasmalı köpeği gibi sahibinin isteklerine göre hareket ettiğin, guildin eski üyelerinin kendi ezik egolarını tatmin etmek için, yeni üyelerin en ufak bi hatasında laf soktuğu, aşşaladığı hevesini kırdığı guildlerden değil. Türkiyedeki hardcore guild anlayışı "genel olarak" bundan öteye gitmiyor. Vanilla + Bc zamanında hardcore softcore bdsm artık ne diye adlandırırsanız epey gördük geçirdik. Wow ile bu karakterlerinizle tanışmadık ordan biliyoruz. Biz bu tip guild mantalitesine karşıyız. Bilmemek ayıp değildir. Hata yapmadan, hata yapmamayı öğrenemezsiniz....

Bizde şuan leveling aşamasındayız level 60 olanda var 70de var 80de var 90da var :) sohbet muhabbet ede ede 90lamaya çalışıyoruz. yaş ortalamamız 30 :) Saygılı olmak şartıyla her wow oyuncusuna kapımız açık...

LegionOfAnatolia @ Twisting Nether / Horde

http://forum.donanimhaber.com/m_78132420/f_//tm.htm#78132420

Eğer guildinize dahil olabilirsem ben de çok sevinirim. 1.5 sene kadar önce arkadaşlarla başlamıştık oyuna vizeydi finaldi derken koptuk oyundan kopuş o kopuş 69 lvl bi priest yapıp bitirdim ama tekrar gaza gelip başladım bu hafta yeni bi karakterle. Yaz okulu da var şu aralar pek ilgilenemiyorum oyunla ama inş. bi 2 3 haftaya daha yoğun şekilde geçebilicem başına şu ana kadar hiç pvp'ye dahil olmuşluğum yok, oyuna da hakim olmak istiyorum ama yalnız takılırken pek mümkün değil malesef mümkünse aranıza katılmayı çok isterim

• @slithe

Evet saat geç oldu oynayan kalmadı ama yarın online gördüğünüze dh nickinizi belirterek whisper atarsanız kabul ediceklerdir :) en kötü ihtimal yarın bana burdan pm atın ben girer eklerim :)

@skrillex

Tabi hocam bizim guildde de var yaz okuluna kalan :) slithe arkadaşa dediğim gibi guild master savuran'a dh nickinizi belirterek mesaj atın olmadı burdan bana pm atın girip eklerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 25 Temmuz 2013; 5:02:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna yeni başlamış bir DH'liye de yer var mı guildiniz de
  • Pvp olsa gelirdim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30 yaşında wow'a başlamak
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yalnz harbi oyunda bir azalma var sanırım yaw
    blizz hesapları tutmadı sanırım
    salyangoz böcek panda kesmeyi sevmedi demek ki Avrupalılar!??!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.