Şimdi Ara

Wow'a Yeni başladım Talent Hakkında sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta dediğim gibi wow'a yeni başladım. Night elf rogue açtım. Fakat Talent diye birşey varmiş. Bizim arkadaşa sordum. lwl 60a kadar hızlı lwl kasmam için Pve kascakmışım sonra Pvp olcamışım. Pve Talentini nasıl vercez ? Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz ? Ne yapayim Hızlı Levet kascam sonra Pvp olcam :) Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brqy -- 10 Nisan 2011; 12:49:17 >

• Kaç Level'de oldğunu filan da belirtirsen daha açıklayıcı olabilir ne durumda olduğun.Şimdi benim söyleyebileceklerim şunlar.Öncelikle senin hangi tarzdan hoşlandığında önemli olacak. Ben Level kasmak için başlangıçta Assasination ile kasmıştım 70 küsür Levelden sonra Subtlety Talentine geçiş yaptım ve halen de Subtlety Talent ağacını kullanıyorum ve Subtlety benim daha çok hoşuma gitti açıkçası.Pve PvP olayınada gelirsek o konu Zaten 85 olana kadar Pve gibi oynayacaksın 85 Level'den sonra Kararını verirsin PvP mi kasıp Pve'mi oynayacağına.
  • Ben şuan lwl 21'im Dagger kullanmamı söylediler. Sword fln takma dediler. Ve combati açtımhttp://www.wowhead.com/talent#fZMGfb talentlerim böyle. İlk başta seri lwl kasmak istiyorum. Bunu görevlerlemi yoksa dungeondami yapcam bilmiyorum. Eğer seri lwl kascaksam hangi talent kullanmaliyim. Herşeyi açıklarsaniz sevinirim. Eskiden knight online oynuyordum buna geçtim. itemlerimi ve lwllerimi kastıktan sonra Pvp yapmak istiyorum.ve bana Agility,Intellect,Strengthmi yarar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brqy -- 11 Nisan 2011; 22:39:31 >
  • agility ve attack power işine yarar . Level kasarken combat git ve combat gidiceksen sword kullanabilirsin diye biliyorum .
  • Seri level atlamak istiyorsan oyunda bol bol vakit geçirmen gerekecek ilk önce. Dungeon ve Quest lerle birlikte seri hızlı şekilde kasarsın merak etme.Dungeon sırası beklerken 2-3 tane de Quest yaparsın zaten.Ayrıca Ko yu bırakıp da geldiysen zaten herşey ilk önceleri çok zor gelebilir sana şimdiden diyeyim.Ko Gibi basit bir oyunla bunu sakın ama sakın kıyaslamayasın apayrı birşey. Talent işine gelince hangi Talent'i kullanırsan kullan iş sana kalıyor seri olarak level kasmak için. Talent seçimide sana kalmış hangisiyle daha iyi oynadığını hissedersen onunla dene.Her Talent'in kendine özgü ayrı bir oyun tarzı var.
  • biran once mutilate i acmaya bak, sonrası daha kolay olur. (mutialte en soldaki talent agacında ortalarda bir yerlerde)

wow da bolbol forumları ve rogue guideları oku. inan oynadıgın classı ogrenmen 1 seneni alacaktır. druid oynuyorum. her talent icin ayrı ayrı enaz 3-4 gün forumları okurum, oturup matematiksel hesapları yaparım. 50 kere talent degistirip denemeler yaparım. sonra hah bu derim. zamanla neyin ne olacagını anlarsın. en soldaki talenti doldur, questler onunla daha kolay olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen
    biran once mutilate i acmaya bak, sonrası daha kolay olur. (mutialte en soldaki talent agacında ortalarda bir yerlerde)

wow da bolbol forumları ve rogue guideları oku. inan oynadıgın classı ogrenmen 1 seneni alacaktır. druid oynuyorum. her talent icin ayrı ayrı enaz 3-4 gün forumları okurum, oturup matematiksel hesapları yaparım. 50 kere talent degistirip denemeler yaparım. sonra hah bu derim. zamanla neyin ne olacagını anlarsın. en soldaki talenti doldur, questler onunla daha kolay olur.

Assasination talentinden gidince otomatik Multilate geliyor . Yani level 10 .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ehe dogrudur, benim rogue lvl 60larda kaldıda. tbc den beri rogue oynamadım :P

assasination talentinde devam et, talentlerin özelliklerini oku, yaratık keserken hızlı kesmeni saglıyacak seyleri sec, buna pve talent denir. ama yok daha cok stun edeyim, daha az damage yiyeyim, yok adamı oyalayım diye bakarsan ve ona gore talent verirsen bu talent pvp olur. sen yaratıkları nasıl hızlı keserim diye bak olaya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.