WoW'a yeniden başlamak istiyorum ve hangi serverde açmalıyım ne açmalıyım yorumlarınızı bekliyorum.
donanımhaber olarak arkadaşlar toplanmaya başladı forumda bununla ilgili bi başlık var sanırım yeni başlıyorsan burdakilerle oynamak iyi gelebilir
quote:
Orjinalden alıntı: tritone
donanımhaber olarak arkadaşlar toplanmaya başladı forumda bununla ilgili bi başlık var sanırım yeni başlıyorsan burdakilerle oynamak iyi gelebilir
BL realmındada çok yardımsever arkadaşlar varmış. Rica ediyormuşsun hemen işleri yoksa deadmines rfk falan boostluyorlarmış doğrumudur?
Aynen chromaggus serverinda ally kasıyorlar ve gittikiçe büyüyorlarmış guildin adı da Donanim Haber onlarla irtibata geç türklerle oynamak istiyorsan en mantıklısı bu olur
3-4 günde 35 kişi oldu guild. Dün akşam girmedim, belki daha da artmıştır. Şimdiye kadar gördüğüm en hızlı büyüyen guild. Bence mahsuru yok. Ne kadar çok oyuncu olursa o kadar online kitlesi olur. İlerleyen zamanlarda bırakanlar vazgeçenler olsa bile rahatça raid kurabilecek bir durumda olacağız.
Yeniden Hayata.....dh wow guildi var onlarla temasa geç
quote:
Orjinalden alıntı: eudimonia
quote:
Orjinalden alıntı: tritone
BL realmındada çok yardımsever arkadaşlar varmış. Rica ediyormuşsun hemen işleri yoksa deadmines rfk falan boostluyorlarmış doğrumudur?
evt çanta falan da yapıp yolluyorlarmış çekirdek ekip olsun bizim olsun
Bende oyunu tbc de bırakmıştım, yeniden başlamayı düşünüyorum ama eskileri bulamıyorum..
ally olacaksan burning legion çok iyi server, türk oyuncu çok fazla birsürü guild reklamı oluyor general chatte türkçe. kalabalık bide çok yardım alıyorsun, yabancılar da çok yardım ediyor. szukam gildi :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme