Şimdi Ara

WoW'a Yeniden başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WoW'a yeniden başlamak istiyorum ve hangi serverde açmalıyım ne açmalıyım yorumlarınızı bekliyorum.

• donanımhaber olarak arkadaşlar toplanmaya başladı forumda bununla ilgili bi başlık var
    sanırım yeni başlıyorsan burdakilerle oynamak iyi gelebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: tritone

donanımhaber olarak arkadaşlar toplanmaya başladı forumda bununla ilgili bi başlık var

BL realmındada çok yardımsever arkadaşlar varmış. Rica ediyormuşsun hemen işleri yoksa deadmines rfk falan boostluyorlarmış doğrumudur?
  • Aynen chromaggus serverinda ally kasıyorlar ve gittikiçe büyüyorlarmış guildin adı da Donanim Haber onlarla irtibata geç türklerle oynamak istiyorsan en mantıklısı bu olur
  • 3-4 günde 35 kişi oldu guild. Dün akşam girmedim, belki daha da artmıştır. Şimdiye kadar gördüğüm en hızlı büyüyen guild. Bence mahsuru yok. Ne kadar çok oyuncu olursa o kadar online kitlesi olur. İlerleyen zamanlarda bırakanlar vazgeçenler olsa bile rahatça raid kurabilecek bir durumda olacağız.
  • Yeniden Hayata.....dh wow guildi var onlarla temasa geç
  • quote:

Orjinalden alıntı: eudimonia

quote:

Orjinalden alıntı: tritone

donanımhaber olarak arkadaşlar toplanmaya başladı forumda bununla ilgili bi başlık var

BL realmındada çok yardımsever arkadaşlar varmış. Rica ediyormuşsun hemen işleri yoksa deadmines rfk falan boostluyorlarmış doğrumudur?

evt çanta falan da yapıp yolluyorlarmış
    çekirdek ekip olsun bizim olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30 yaşında wow'a başlamak
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende oyunu tbc de bırakmıştım, yeniden başlamayı düşünüyorum ama eskileri bulamıyorum..
  • ally olacaksan burning legion çok iyi server, türk oyuncu çok fazla birsürü guild reklamı oluyor general chatte türkçe. kalabalık bide çok yardım alıyorsun, yabancılar da çok yardım ediyor. szukam gildi :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.