Şimdi Ara

wow account problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar wow hesabıma giremiyorum Authenticator iphonemde yüklüydü telefonu formatlayıp yeni verisyon yükledikten sonra tekrar kurdum ama şifreyi kabul etmiyo ne yapmam gerekiyo Teşekkürker...

• işin zor... accuantın senin olduğuna inandırman gerekiyor. açtırman mümkün ancak cd no, yada kimlik fotokopisi felan gerekiyor die biliyom istersen aşağıdaki linkteki kendi teknik servisine sor onlar daha iyi anlatacaklardır.

http://forums.wow-europe.com/board.html?forumId=11079&sid=1
  • çok ilginç verdiğin siteye accountumla giriş yaptım Authenticator sormadı ama oyuna giremiyorum acaba bu yeni çıkan os4 ile alakalı olabilirmi artı telefonum jailbreakli girerken uyarı veriyo ama daha oncede veriyodu bu uyarıyı
  • o site sormaz sadece pass ve id ister diğer onların önereceği battlenet ise ne var ne yoksa gizli cevap felan isteyecektir ingilizce basit cümlelerle anlat o siteye yardım ederler. kolay gelsin
  • http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=13705342826&sid=1 boyle bisey buldum os4 ile alakalıymıs sanırım hesabın nasıl kurtarılacağıda yazıo os4 ü yükleyen herkezin kaldırım update ettikten sonra yüklemesi gerekiyor galiba
  • hadi hayırlısı inşallah olur
  • İns bu konu okunurda Authenticator u kaldırmadan os4 e update eden olmaz benim gibi :=(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wow private server önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OS güncellemesinden sonra Authenticator yeni bir seri numarasına sahip olacağı için eski seri numarayla eşleşmiş hesaba ulaşamazsınız.

İşletim sistemi güncellemesi yapmadan önce Battl.net hesabınıza girip Mobile Authenticator'ı devre dışı bırakmalı, daha sonra yeni işletim sistemini yüklemelisiniz. Bundan sonra telefona Authenticator uygulamasını tekrar kurup Battle.net hesabınızla eşleştirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.