Şimdi Ara

Wow BFA old vs new graphic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çamur gibi petleri güzel yapmışlar. Keşke blizzard kazandığı paranın hakkını verip tüm oyunu böyle yenilese.

https://www.youtube.com/watch?v=TbQK4HfycFU&t=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 24 Temmuz 2018; 21:23:18 >

• Dx12 seçeneği var şu anda değişik efektler gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61B7652C7

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ne gibi güldürdüm söyle bizde gülelim
  • Tahmin ediyorum ultrada açamadığınız oyunu da oynamıyorsunuzdur siz.
  • Balbasur kullanıcısına yanıt
    Ben şuan black desert a ara verip elder scrolls online a geçtim iki oyunuda ultrada oynuyorum. Şimdi gw2 indirdim onuda bir ultrada deneyeyim hem 1 kere para vermek yetiyormuş wow gibi her ay 13 euro istemiyor.

Wowu her genişleme paketinde 10 sene önceki modellemeleri yavaş yavaş yeniliyorlar. Bende wowda kurulu dün girip baktım 7 lvl oldum karakterin giydiği giysi 10 sene önceki modelleme, birde giysi vücuduyla birleşmiş. Blizzard o kadar para kazanıyor ama şu oyunu baştan aşağı modellemeleri yenileyemiyor. Yeni grafik motoruna falan gerek yok şu bfa patchiyle petlere yaptığını tüm oyuna yap yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Ben şuan black desert a ara verip elder scrolls online a geçtim iki oyunuda ultrada oynuyorum. Şimdi gw2 indirdim onuda bir ultrada deneyeyim hem 1 kere para vermek yetiyormuş wow gibi her ay 13 euro istemiyor.

Wowu her genişleme paketinde 10 sene önceki modellemeleri yavaş yavaş yeniliyorlar. Bende wowda kurulu dün girip baktım 7 lvl oldum karakterin giydiği giysi 10 sene önceki modelleme, birde giysi vücuduyla birleşmiş. Blizzard o kadar para kazanıyor ama şu oyunu baştan aşağı modellemeleri yenileyemiyor. Yeni grafik motoruna falan gerek yok şu bfa patchiyle petlere yaptığını tüm oyuna yap yeter.
    İşte tam olarak bundan bahsediyorum. Wow oynayanlar grafiğe bakmıyor, oyunun doluluğuna bakıyor. Siz ise grafiğe bakıp en iyiyi oynamaya çalışıyorsunuz.

Şahsen ne kadar güzel gözüktüğü beni ilgilendirmiyor, raid/bg gibi çok kişili yerlerde fps 10'a düştüğü için neredeyse kimse ultra ayarlarda oynamıyor zaten.

• Balbasur kullanıcısına yanıt
    Kardeşim esoda içerik yok mu? Wow yılların oyunu içeriği az olsaydı zaten saçma olurdu. Ama benim gibi wow oynamamış birine ayda 13 euro verdirtemez. O yüzden genelde wowu alışkanlıktan oynayan ara verip tekrar başlayanlar oynuyor. Piyasada zaten mmorpg yok iken wowu zaten kötülemek olmaz. Ben dediğim gibi sene olmuş 2018 ayda 13 euro verip üstüne paketler aldığım oyunda iyi grafik isterim. Senin bir diğer anlamadığın noktada şu blizzard wowdan para basıyor ama pet grafiklerini bile daha yeni yeniliyor. Sende hala içerikte içerik diyorsun. Ben içerikten söz etmiyorum blizzardın para basıp grafikleri parça parça yenilemesinden söz ediyorum. Son olarak wow şuan en oynanabilir mmorpg ama benim açımdan dört dörtlük olmadıkça her ay 13 euro vermem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Verme o zaman. Sanki kafana silah dayayıp oynayacaksın dedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batmanlı Betmen -- 24 Temmuz 2018; 8:5:32 >
  • quote:

Kardeşim esoda içerik yok mu? Wow yılların oyunu içeriği az olsaydı zaten saçma olurdu. Ama benim gibi wow oynamamış birine ayda 13 euro verdirtemez. O yüzden genelde wowu alışkanlıktan oynayan ara verip tekrar başlayanlar oynuyor. Piyasada zaten mmorpg yok iken wowu zaten kötülemek olmaz. Ben dediğim gibi sene olmuş 2018 ayda 13 euro verip üstüne paketler aldığım oyunda iyi grafik isterim. Senin bir diğer anlamadığın noktada şu blizzard wowdan para basıyor ama pet grafiklerini bile daha yeni yeniliyor. Sende hala içerikte içerik diyorsun. Ben içerikten söz etmiyorum blizzardın para basıp grafikleri parça parça yenilemesinden söz ediyorum. Son olarak wow şuan en oynanabilir mmorpg ama benim açımdan dört dörtlük olmadıkça her ay 13 euro vermem.
    Kardeşim ben 10 gün önce wowa başladım, 0'dan. Bana verdirtiyor ayda 13 euro, eğlenerek de oynuyorum.

Ben sana 13 euronun karşılığını verebilecek bir oyun olduğunu anlatmaya çalışıyorum, sen inatla vermeyeceğini savunuyorsun. E o zaman konu açıp neden ağlıyorsun, blizzard bu konuyu görüp fiyatı düşürmeyecek

• pampa oynamayacaksan grafikler yüzünden, neden bu forumda insanları troll luyorsun? git oyna eso nu falan sen
  • WoW'un client'ını beğenmem, yıllardır çok verimsizdir. Ama WoW'daki raid sistemi gibi aynı zamanda 25 kişinin aynı karede aksiyona girip, WoW'daki raid sistemi kadar yoğun veri akışına sahip olup işlemciyi yoran, aynı zamanda da grafik olarak bahsedilen seviyede olan oyun var mı? Oyun dünyasına pek hakim olmadığım için bilmediğimden soruyorum.

Bence WoW'daki anlık veri akış yoğunluğuna erişecek başka bir mmo şu an yoktur ama varsa da dediğim gibi bilmiyorum.

Şu an bahsedilen iyi grafikler WoW'a entegre edilse, geçmiş olsun, ortalama 6000TL'den aşağı bütçeyle alacağınız bir bilgisayarda (monitör, klavye, harddisk, psu falan hariç) full grafik ayarlarıyla 60FPS stabil oynamanız mümkün olmaz. Dolayısıyla bir çok WoW oyuncusunun full grafikte oynayabilmesi için PC yenilemesi gerekir.

8GB RAM, 1151 Soket ortalama bir Anakart, i7 7700k İşlemci, GTX 1070 TI Ekran Kartı için yapacağınız masraf en iyi ihtimalle 6000TL ki bu bilgisayar parçaları uçuk parçalar değil. Bu PC sizi abartıyorum ama en iyi ihtimalle 5 sene götürür (60 ay). 6000TL'yi 60 aya bölersek masraf ayda 100TL'ye denk gelir. Ayda 13 euro vermek istemeyen adam, WoW'u daha iyi grafiklerde oynayabilmek için maliyeti ayda 100 TL'yi bulacak bilgisayara para verir mi, orası tartışmaya açık.

Kaldı ki 2 senede bir expansion gelse ve her expansion'da arkadaşın bahsettiği gibi grafikler geliştirilse, senin bu 6000TL'lik PC ilk expansion geldiğinde felç olur.

• Wowun artworkunu begenmeyebilirsin ama çöp değil kendine has. Güncel oyun motorlarında renderlansa kaldırabilecek bilgisayar olacağını sanmıyorum. Ben bu haliyle gayet iyi buluyor ve beğeniyorum. Benim düşüncemde bir sürü insanın olduğunu da biliyorum. Zevk meselesi yani. Yeni başladıysan gameplayine ve hikayesine odaklanmanı öneririm. Grafiklerden daha tatmin edici olduğunu garanti ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 24 Temmuz 2018; 15:40:26 >
  • Grafik olarak iyi kötü ona birşey diyemem ama içerik ve oynanış olarak Wowun eline su dokecek mmo piyasada yok gw2 eso meso deneyen bircok arkdasım oldu en sonunda 3 5 ay sonra geri geldiler. Wow bırakılmaz sadece ara verilir kardesim. Grafik işinide ipleyen yok zaten ben rbg girdigimde komut gelince o komut yerine getirilsin maç kazanılsın ona bakarım.
  • şahsen hem oynanış olarak hem grafik olarak eski wowu daha çok özlüyorum asıl şuan oyuna katlanamıyorum + euro nerdeyse 6 tl olmuş

• ChaosBreed C kullanıcısına yanıt
    Grafiklerin yenilenmesi değil modellemelerin yenilenmesi lazım. Bak petleri ne güzel yapmışlar. Ya ben bunu izah edemiyorum ya da burası wow bölümü olduğu için fanboy dolu. Blizzarda sert çıkışmamın sebebide dediğim gibi modellemeleri parça parça yenilemesi.

Pc de sadece wow oynayacaksan dediğin mantıklı ama benim gibi steamde 400 oyunu olan biriysen her halükarda pc ni yeni tutarsın. Bende şuan 1060 var her oyunu ultrada oynuyorum. Eso bdo gw2 yükledim end game seviyesine ulaşana kadar oynayacağım. Wow başlamama sebebim dediğim gibi daha detaylı modellemeler daha hoş karakterler görmek istiyorum. Ek olarakta işin içine ayda 13 dolar euro girince paraya yazık. Oturup günde 5 saat oynamadıktan sonra o para boşa gider. Gw2 ye bir kere para veriyorsun devamlı oynuyorsun en güzel sistem bu. Veya eso gibi b2p olup eso plus üyelik satan sistemde güzel.

Neyse bunu daha fazla diğer boş insanlarla tartışmak istemiyorum. Ben çok daha ucuza gw2, eso ve bdo oynamaya devam edeceğim. Bu oyunların end game i sarmazsa oynayacak mmorpg kalmazsa wowa dönerim.

• gw2, swtor, eso oynamış biri olarak çok heveslenip endgame kasmanızı tavsiye etmem. Pişmanlık ve sıkılmayla beraber tekrar wow'a dönersiniz.

Bdo hakkında yorum yapamayacağım. Yarım saat kadar oynadım aralarında en kendine has olanı oydu. Fakat p2w muhabbeti ve anime kılıklı uzak doğu şeylerine karşı pek tahammül edemediğim için bıraktım. p2w muhabbeti olmasa yine combatı yüzünden biraz daha şans verebilirdim.

Bu ara da p2w olmasa bile eso'ya da para basmazsanız ağzınızın tadı kaçar yakın zamanda.
  • quote:

Grafiklerin yenilenmesi değil modellemelerin yenilenmesi lazım. Bak petleri ne güzel yapmışlar. Ya ben bunu izah edemiyorum ya da burası wow bölümü olduğu için fanboy dolu. Blizzarda sert çıkışmamın sebebide dediğim gibi modellemeleri parça parça yenilemesi.

Pc de sadece wow oynayacaksan dediğin mantıklı ama benim gibi steamde 400 oyunu olan biriysen her halükarda pc ni yeni tutarsın. Bende şuan 1060 var her oyunu ultrada oynuyorum. Eso bdo gw2 yükledim end game seviyesine ulaşana kadar oynayacağım. Wow başlamama sebebim dediğim gibi daha detaylı modellemeler daha hoş karakterler görmek istiyorum. Ek olarakta işin içine ayda 13 dolar euro girince paraya yazık. Oturup günde 5 saat oynamadıktan sonra o para boşa gider. Gw2 ye bir kere para veriyorsun devamlı oynuyorsun en güzel sistem bu. Veya eso gibi b2p olup eso plus üyelik satan sistemde güzel.

Neyse bunu daha fazla diğer boş insanlarla tartışmak istemiyorum. Ben çok daha ucuza gw2, eso ve bdo oynamaya devam edeceğim. Bu oyunların end game i sarmazsa oynayacak mmorpg kalmazsa wowa dönerim.
    panpa anlamadıgın bir olay var yanlız. Eger blizzard butun eski modelleri update etmeye kalkarsa yeni expansion yetiştiremez. Bunu Cataclysm de gördük. Bütün Azeroth bastan tasarlandı, görevler falan. paketin hali ortada.

Ne yapabilirler, yavas yavas güncelleme yaparlar. Fakat blizzard gereksiz görecegi için para harcamaz büyük ihtimalle. Bir de gelecek expansion dan sonra büyük ihtimalle yine revamp gelir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.