Şimdi Ara

WoW Cataclysm Sular Görünmüyor Yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben pc ye cataclysm ı yukledım oyuna başladım ama şole birşey olduğunu farkettim grafik ayarlarından su grafiğini good veya ultra yaptığım zaman suyu göremiyorum pc de dx11 yuklu cataclysm ınde desteklediğini yazıyor heryer Config ayarınıda yaptım ama hala şu suyu göremiyorum bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin....

Bu arada birşey daha farkettim bnm laptop da entegre grafik kartıda mevcut entegre ile oyunu açtığım zaman dx11 de çalışıyor oyun ve suyuda ultra da görebiliyorum ama entegre grafik olduğundan oyun kasıyor bunu Geforce 520mx grafik kartımla açamıyorum bunun bir çözümü varmı ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan4554 -- 23 Ocak 2012; 2:43:48 >

• sorun dosyalarla ilgili olduğunu düşünüyorsan repair yapman işe yarayabilir.bide google da araştırma yap belki senin kartın serisine özel bir yanlışlık vardır,tahmin edersem ati galiba atiyse yeni çıktıysa olabilir uptade yapmanı öneririm.Bi screenshotla desteklersen iyi olur ayrıca.
  • aynı sey bendede oluyor.ekran kartımın dx 11 desteklemedigi icin gözükmüyor sanmıstım.halada öle sanıyorum.
  • ekran kartıyla ilgilidir hocam.
  • Grafik Kartının yada İşletim Siteminin DRX11 desteklememesinden kaynaklanan bir sorun..wowun grafik ayarlarında drx11 i aktif etmişsin anlaşılan..oyuna gir drx9 a getir..tekrar oyunu başlattığnda sorun çözülecektir..
  • Arkadaşlar ekran kartını araştırdım dx11 destekliyor ama dx11 de açınca wow u hata veryor dx9 da çalıtırdıgımda ise suları ultra ve good da goremıorum ama ilk başda dediğim gibi entegre grafik kartıyla açtıgım zaman ultra da falan suyu goruyorum dx11 dede açıyor ama entegre grafik kartı oldugundan oyun kasıyor...
    Bi çözüm bulamassam bu şekilde devam edicez artık sular fair de kalıcak yapcak birşey yok ama bi fikti olan varsa konuyla yardım lazım hala ... :))
  • dx 11 benim düşündüğüm dx 11'mi ne yaptınız arkadaşlar o kadar oldu mu wow grafikleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • su görünmüyo derken? ss koy bakalım
  • Buna benzer sorun bende de vardı.eğer atı ise şu yolu deneyebilirsin;CCC yi tekrar yükle.yada güncelle.yada bi eski sürümünü yükle.yada ekran kartı driver ini güncelle. Eğer değilse buna benzer bir yöntem izle..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.