bnce konun eksigi armorlarda wowda 70 olunca bi class 25-30 farklı zırh giyebilirken koda sadece shell war
Madem bu kadar cok playerınız var forumunuz diger mmorpg oyunlarda? iceri girdim 5kisi 3yeni konu
Buraya Gelenlerın Sayısı hafta ici 60-70 hafta sonu +100
Ayrıca K.o Bilmeden Konusmayın Cok biliyosanız oynayın
Mu Online Bolumundeki gibi sallayıpta 85lvl charım var demeyın
para para para herşey paramı ? oyun oynıycaz para adamlar herşeye para alıyorlar parasız bi şey varmı yaa ölmek bi le para oNLiNe oyun oynıycaz para mı verecez illa
ya wow da oynadım knightta halada oynuyorum bu topic sıkmaya başladı WoWvsKo.anlamıyorum niye hala kıyaslıyonuz?tabiki wow ama orjinal olması farzdır değilse biraz sıkabilir bir süre sonra.neyse knightı ele alalım toplam 2 ırk 4 class 7 çeşit armor var.wowu ele alırsak say say bitmez.dungeonlar meslekler raidler bi warriorun tek boss kesememesi gibi doğru bi olay tonla skill pet(famillar değil kodaki gibi bizzat yakalıyosun yada demon çağırıyosun)saymayı atladığım binlerce şey süper ötesi bir hikaye şu bu o...
quote:
Orjinalden alıntı: Caloot
quote:
Orjinalden alıntı: Prerogative
Knightta iddialı bi player olmak için yetenek ve serilik gerekir.
Knightta iddialı bi player olmak için sadece 6 7 tuşa sırayla basabilmek gerekir
Ayrıca bi arkadaş 10000vs10000 demiş oradaki ortamı gördüm toplasan 500 kişiyi geçmez.
ve Wow u 1 milyon kişi oynuyo demiş şu an 9 milyon + aktif account var bunlar açıklandı onun dışında private serverlar var ve daha çinde BC çıkmadı.
Zevk konusuna gelirsek isteyen istediğini oynar buna kimse bişey diyemez.
Oyunu bilmediğin nerden belli 6-7 tuşa sırayla basabilmektir demişsin.Sadece gülüyorum Videoyuda mı izlemedin
Knight için kendimi Pro-Player düzeyinde görsemde WoW daha fazla zamanlama, dikkat ve zeka gerektiriyor. KO ise pratiklik gerektiriyor. Ayrıca WoW ile KO'yu kıyaslayamazsınız. Kıyaslamaya değmez çünkü. Biri vişne biri diyarbakır karpuzu(Genişlik ve ayrıntı baabında)
wow u hiç oynamadım ama oynayanları gördüm knightde grafik fazla yok ama wow grafik kıtlığı çekiyorko güzel ama bende açmayalı 2 ay fln oldu 2 kere char açtım 59 yaptım baba itemler döşeyip ardream yapıyodum 2 charda açtığım sırayla soyuldu bende bıraktım hayaımı yaşıyorum basket oynuyorum başka oyunları yükleyip deniyorum bisiklet sürüyorum havuza gidiyorum knightyi bırakınca kendime geldim sizi tahrik eder gibi olmayım ama
quote:
Orjinalden alıntı: Xarinth
quote:
Orjinalden alıntı: M_MoRuK
seviye farkı kardeşim.. wowda bebemi var..
wow paralı diye yok ko yu paralı yapsınlar bebe kalıyomu bak
zaten paralı değilmi?
veletlerin parmakları enter tuşuna basmaktan yorulmuyor bu yüzden giriyorlar ama wow da öle bişi yok
knightın bütün kötü özelliklerini parasız olması silip atıyo bi de wowda canın azalınca kenarda oturup yemek yiyosun o bana çok gereksiz gelmişti haritasının çok büyük olduğunu biliyorum knightın küçük de ne değişiyo? haritanın büyüklüğü ne katkı sağlarki zaten wowda teleport olmadığı için uçarak gidiyosun her yere ben wow oynasam haritanın küçük olmasını isterdim
4 aydır gold pre die shell+7 set raptor+8 mi. muahuahuahuau bi tarafımla gülerim buna ben. adamlar yıllardır gold pre alıo , cart die banlıolar hiç acımadan. iyi uydurmuş kim uydurduysa
walla ben ko dan wow a geçmiş olarak tan lvl 75 asain _W_A_S_ ı bırak tım !!! Ne için mi zorum mu neydi ? cilick and buy gibi şerefsiz bi firma ila anlaşan bu rahatsız oyun firması kartın limiti doldu halde prm çekip de beni sahtekarlıkla suçlayıp 999 gün (sonsuz ) ban atması !!! 2 cisi oyundaki hile ( bende yaptım ama abartmadım sadece lvl alırken yapmışımdır ) yani +9 shard +9 sheller gorduk ce oyun dan soğdum .. neyse wow da hiç bole şeyler yok herkez kendi hakı ile kazanıyo ve RP süper bi olay /rude alayına ko cular :)) ama açtırıyorum glaiba charı :)) yine de 2 senelik bi emek var çocuğum gibi sewiyorum onu çok özledim
Yukardaki arkadaşın dediği /rude vb birçok komut sesli ve görüntülü chara değişik hareketler ettirir. /rude hareket çekmek mesela:) /spit tükürmek, /dance dersin dans eder charın. /bye dersin el sallar /hi dersin slm verir /cry dersin oturur zırlar WoW böyle bir oyun işte
SLM arkadaslar...WOW ve K2 Aralarında konusmalarını okudum tek tek Baya bı zevk aldım...Bı arkadasın dedıgı gıbı Herkez ıstedıgı oyunu oynar ama Mantıken ve dogal olarak bazı sebepler denıldıgınde K2 oynanması veya zevkınden farklı bırseylerden ote Insanları sosyal hayatından uzaklastırma ve Aılesınden sevgılısınden ılgı gostermemesı gıbı dusunuyorum ben...3 yıl K2 oynadım Cogu adamın goremıcegı guzellıklerde ve Guzel yerlere geldım Ankaradan antalyadan zıyarete gelecek arkadalar Bılem oldu Oyunda sankı Gercek hayatta Genel mudurmus gıbı oyundada o yansıtıyor Insanın hosuna gıdıyor ıste abı cekmelerı Ne bılım Iste Senın pesınde ayrılmıyor vs vs...Ama bunlar cok sey kaybettırıyor Oyuncum adını vermek ıstemıyorum ama ozel pm soranlara soylerım...Dıezde oynadım Ve ytl Ve cok zamanım gıttı Okulumdanda oldum k2 sankı benım ıcın Aılemden bıle oteydı ya off sımdı Onlar aklıma gelıyorda ıyıkıde bırakmısım dıyorum Shard +8 hedıye eden ıron belt hedıye eden Bı adamım :=) Arkadas oldumu saglam ederım Bende vardı cunkı Itemlerımı az bısey sayım +9 shard +8 shar +11 rebıt full shell set Unugler +3 Ve KEsecekte baba Tanımıyorum kolay kolay...Evet ınkar etmıyorum 75 lvlden sonra artıkın dedım ya bu boyle olmıcak delırcem adamlar ya ben essek gıbı 20 saat pc basından kalkmıyım lvl kasım adamlar dupe yapsın benı gecsınler Abı bu ıs boyle olmaz dedım dupe arkadas buldum 75 levelden sonra Parayla aldım o zaman +8 shell lerım vardı +9 rebıtt shell gorunce ıcım gıdıyordu hefes hırs ıste Ama Iyıkıde dupe arkadas bulup almısım ve oyundan sogumusum,,,ısmımı gorup twon ceken Clasların hattı hesabı yok sımdı,,,Bu k2 de Oyunculuktan cok ılaker olursan Basarılı olursun calarsan basarılı olursun Yanı ınsanları bır bırıne dusurmekten baska bısey degıl :=)K2 oynayan arkadaslarım Ne zaman farkına varcaklar bılıyormusun takıı ıtemlerı Bı anda Bı bakmısın 3 sene harcadıgı emek Oyuna gırcek cıplak hıc bırseyı yok O zaman ıste o duygu adamı ne yapıyor bılmıyorum Ben yasadım Oyuncuma bıle gıremedım Passord yanlıs dedı hecker Benı tamamen soymus:D char bende bılem degıl heheheh 2 hafta ruh gıbı dolastım ya yemeden ıcmeden kesıldım K2 para ettıgı zamanlarda class 14 15 mılyar Bakın arkadaslar saka gıbı gercek Rol +0 180 ytl dı Ya +3 rol e 27 +0 rol lazım bu dupe olmazsa hangı adam bunu yapar ya Ben bıle yapamam +0 3 tane olsa +1 basmaya Adam korkar ya yanarsa dıye:D:D yasım 25 ve rol dusurdugumde Bos dan czde sevıncten havalara uctum ya ama Bısey gormemısız kardesım::)K2 eskılerden bahsedıyorum sonraları gozumuz acıldı Neyse arkadaslar +3 ben 50 ytl karsılıgı bastırdım dupe zamanında Adamlara Adamlar ıcın para yanı Adam 50 ytl bakıyor ben ıcımden neler dıyorum neler la dıyorum adam benden ıstese 500 ytl ben gene verıcem :=)Bırıktırıp ıste nasıp ısı Herseyı yaptırdım yalan soylemıyım 500 ytl full dızdım kendımı Abı f1 f2 f3 f4 f5 f6 f7 Butun tuslarla oynuyorum Player saglam Yanı Bıde oyuncu saglamlastı anlatamam ne zevklı Adamlar 2 attıgımı bılıyorum ya!!!Ama ALLAH sukurler olsun Benı heckleyen adamdan Sonra oyundan sogudum ve oyuncum tekrar bana geldı Gm arkadasım tanıyordu Bı sekılde yurt dısıyla frekans gectık Aldık Ugrastık ama 1 kere kral oldum Sanırım O ndan veya premum hep GOLD yaklasık 34 35tane vardı uyelık ve kacbıntane Chas cekmısım...Neyse yanı cok para harcadım Sonra Asıl konumuza gelelım ARKADASIM Bana WOW anlattı K2 de oynarken gostermıstı dedım bune la zıplıyor falan :=) Gulmustum Abı bı oyun bu kadar mı kapsamlı olur ya anlatamam map ı bızım k2 den 100 kat buyuk Bı bolgesını ınanmazsın 6 saat yurudum Oyun aynı gercek gıbı Metro var beklıyrosun:=)kuslar var taksı gıbı Bolgeden bolgeye gıdıyorsun sonra meslek var Ya anlatamam cok buyuk bı zevk Ve guvenlıgın cok yuksek derecede Gm 24 saat onlıne ıng olsun yeter...Itemlerını cek Bısey olsun yolla 6 gun ıcınde sana gerı teslım Ben Onu bunu bılmem ama HArcadııgm zaman hıc bosa gıtmıyor Savasa gırıyorum kazansak 3 yenılsek 1 madalya Alıyorum yanında Honorda yanı K2 tabırınce np ARkadaslar K2 bana sımdı Aterı oyunu gıbı gelıyor...Yanı adamlar yapmıs hak yemıyelım daha bı keren dc olmadım ya altta yazıyor zaten server res gelcek lutfen su zamanda cıkın dıye:=)Ve Uzun lafın kısası 8 aydan berı wow oynuyorum Executes serverındayım 70 lvl druıd ım Butun classların zevk de yasıyorum doyumluk:=) degıl tadımlık olarak wow oynayanlar bılır warıyor rague prıets oluyorum talentlerle yanı ogrenme agacımla,,,K2 anlamaları ıcınse skıll puanlarımla k2 de Rague Yanı asasın sadece okcu ve bıcakcı olabılır...bunun gıbı...ARKADASLAR YANI HIC BI YERI TUTMUYORUM ama hersey ortada WOW kıyas bıle etmek yanı HAKSIZLIKTIR...keske o 3 senemı wowla gecırseydımde harcadıgım bı araba parasını Ihtıyacı olan fakırlere verseydım :(Gerıye kalan bu ve suanda K2 de ya bı saglam adam vardı Hıc gozukmuyor denılen bı 80 lvl Class dıez serverında Ismı degıstırmedım oylede kalcak:=)Orclardan ADAMIN nıck ZIRDELIydı heheh adam ısmıme yakın dıye twondan adamı Alırdım ya hehehe sonra kulelerden kac :=) Deliiililk bu olsa gerek Tesekkur ederım sızı Yordum Okumanızla saglıcakla kalın Suanda Wow Oyanamakla kazandıgım seyler zıttı k2 kaybettıklerım....
"wow" gunde 3saat oynuyorum veya 5 Aldıgım zevk anlatılmaz... "K2"de 20 saat oynardım yuzde 15 falan alırdım 2 keren lag olurdu hopp:=) 4 5saat bosa gıderdı :=)
"wow"Aylık 13 euro verıyorum zevk yapıyorum "k2"aylık 40 ytl verıyorum ve chas vs vs 150 ytl mal oluyor
"wow"Is yerınde calısıyorum zamanım cok "k2"yemek bıle yıyemıyordum partden atılma olayı var Veya oyuncunun basında olman lazım"kendım ıcın demıyorum benı part atamazlar:=)
"wow"hıc bır emegım bosa gıtmedı kımseye muchac olmadım zaten Oyunda tanımadıgın adamlar bıle yardım edıyor "k2" harpp de Mırage cıktımı adamlar 20 m oyun parsı satmak ıcın part dıspant edıyorlar:=) wow da Ihtıyacı olan sadece alıyor gerısı almıyor...
Wow sıstemınde NEED ve GREED vardır...bı ıtem cıktımı part adamlara kutucuk seklınde gosterılır 2 3dk sure gecer adam ıtemın ozellıgıne bakar Ve ıhtıyacı varsa NEED yapar yoksa greed yapar Eyer ıkı kısı ıhtıyacı varsa partde need yapanlar arasında kura cekılır roll atılır yanı zar kım fazla cıkarsa o ıtemı alır:=)
ya cok zevklı arkadaslar bılmıyenler ıcın dıyorum gelıp oynamaları lazım lvl kasmada olum degıl:=) hehehhe oyuna ılk basladım 5 lvlde GUILD gırdım yanı clan a adam dedı 5 6 ayda 70 olursun dedı Bende Ins dedım oyunu hıc bılmıyorum ama o kadar cok skıll var kı :=)kafam karıstı sonra Arkadasla 2 3 gorev yaptık quest yapmayı ogrendım Sonra bı basladım sıteden ıste quest yazıyorsun vs vs vs sonra lvl aldım Arkadasım bana dedıkı k2 Oynadıgını unuttum:=) 1 ay 5 gunde 70 lvl oldum hehheh cunku lvl kasmak zor degıl adamlarda sasırdı Cunku ben 2 3gun oyundan kalkmıyordum arkadaslar K2 de ve elıme bısey gecmıyordu Zevk alıyrodum ama cok sey kaybedıyordum Dusundum mu Sımdı cok fark var cokk K2 basladıgım zaman sabah bılgısayarı actıgımda annem ne dıyordu bılıyormuusnu Evet Sımdı Oglum oyuna oturdu DUnya oflıne K2 onlıne:=)hehe yemek bıle yemıyordumda sımdı Ise hem wow onlıne hemde dunya onlıne Sımdı daha mutluyum Bu kadar yeter kolay gelsın arkadaslar...
wowda combo denen bişey yok.pk zevk vermiyo.lvl kasmabilmen için hep görev yapman lazım.görevlerdeki moblarıda kesmek çok zor zaten.banada knight daha güzel geliyor.herkesin zevki ayrı
herkes kendi işine baksın bence en iyi online oyun knight
kardeş wowda kendi serverinimi alıyosun bi aralar birinden öyle bişi duymuştumda.bide en son kaç lwle kadar kasılıo?
Bende KO oyuncusuyum ama wow'ı tercih ederim.Grafik falan mesele değil asıl önemli olan şu GB dediğimiz lanet bir oyun parası yüzünden insanların yapmayacakları dolandırıcılık,hırsızlık vs olaylardır...
quote:
He şu da var ... Geçende Arkadaşım Char ını silicekti ... Gm e mesaj attı (lvl 62 itemleri Yakmış warrior%43) ... Gm cevabı şı
"Sen 4 aydır Gold Premium sun dimi ... 1 sn ..." Disconnected ...
5 dakika sonra Full +7 shell +8 raptor +2 warrior ringler Pendantlar , Her Ne b.kum varsa artık ... LVL 66 %43 ... :D Bizde Gm den Para iste ... 1 Cooper verirse O da Allah vergisi diye :D
Öle Bİ Ring Varmı Ya Warıor Ring ZuhahahxD
zevler ve renkler tartışılmaz desem yeterli olur sanırım KOdaki o minor combo zaten tek başına goturuyor hangi oyunda var playerlıgınla işi goturmek?