Şimdi Ara

WoW cuların Knight için SOLEDİKLERİİ! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
8.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ARKADAŞLAR KNIGHT ONLINE LA WOW TARTIŞILMAZ
    2 OYUNDADA LVL 60 DAN SONRA YAPILABİLCEK ŞEYLER
    KNIGHT---
    1-CZ
    2-LVL KASMAK
    3-İTEM DÜŞÜRÜRSÜN

WOW---
    1-LVL 60 SAVAŞLARA GİRERSİN
    2-İTEMLERİNİ TAMAMLARSIN
    3-KENDİ GUİLDİNLE ZİNDANLARA DALARSIN
    4-RAGNAROSS KESERSİN EN SÜPERİ DE BU !! ARKLAR KESERKEN HERZAMAN DUYGULANIRIM NEDEN KNİGHTTA BÖYLE ŞEYLER OLMUO DİE
    5-ZİNDANLARA GİRER BOSSLARDAN KENDİ GUİLDİNDEKİ ADAMLARA İTEM DÜŞÜRÜR PARASIZ VERİRSİN
    WOWCULAR KNIGHT TAKİ GİBİ PARA GÖZ DEİL BEDAVAYA BİRBİRİNE İTEM VEREBİLİOLAR..
    NYSE YORUMLAR SİZE KALMIŞ

Bunu yazan arkadaş Knight Online'a çok büyük haksızlık etmiş. Wow'da yapılabilecekleri sayarken her türlü şeyi eklerken Knight'da sadece PK lvl kasmak ve item düşürmekten bahsetmiş oysa ; KO da. Eventler , Forgetten Temple'lar Border Defence Lar , Delos Kale savaşları , Felankor , 70 LvL juriad Mountain var, varda var yani. bir sürü şey varken bu şekilde KO yu küçümsemek yanlış,

Ayrıca Knight'da clanların birbirlerine parayla item sattığını nerden çıkarmış bu arakdaş anlayabilmiş değilim, öyle clanlar biliyorumki , Liderler kendine item yapmıyor üyelere dağıtıyor.

Knight Online 4ever..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagicHit -- 19 Şubat 2008; 15:38:32 >

• WoW 15000 koyar KO'ya
  • ya World of warcraft bebe oyunu değil ayrıca ko kötü bir oyun sayılmaz gülmekten ölüyorum ko için ama iyi bir oyun sayılır bebe oyunu olsada
    WORLD OF WARCRAFT
    KNİGHT ONLİNE
  • Yine konuyu hortlatmışlar Bir de bu konu Mayıs 2006'da açılmış o zamanlar KO o kadar da kötü değildi.
  • Valla arkadaslar Özellikle Son 1 haftadır o kadar soğudum oynamaktan tahmin edemezsiniz 1 haftadan kastımda charımı istediğim düzeye getirmem pk ya hazır durumda olmasıdır.Kısa bi şekilde anlatayım ne demek istediğimi anlarsınız belirli bi yaştayım ve memurum bu güne kadar kimseye saygısızlık etmemeye çalıştım.Bekar olmam sebebiyle KO ile vakit geçiriyorum.Fakat ardreama girip ne zaman birini kessem 2-3 dk. içinde Letter ve agza alınmayacak küfürler ne şerefim ne haysiyetim kalıyor. Arkadasım ölmeyeceksen öldürmeyeceksen ne işin var o zaman ardreamda oranın amacı ne onu da anlayamıyorum fakat fazla sürmez ben emeğimi ve harcadığım paraları birine bırakır giderim.Kusuru bakmayın konu ile alakasız oldu ama biraz içimi dökmek istedim.

WoW a gelince güzel bir oyun ama Ko da olduğu kadar basit değil biraz zeka isteyen bi oyun biraz daha farklı bence karşılastırmak yanlıs iki oyununda birbirlerine göre üstün olduğu taraflar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcay77 -- 19 Şubat 2008; 16:20:04 >

• ARKADASLAR bakın MANTIKSIZ DUSUNMEYIN TAMAM HERKEZIN DUSUNCESINDE OZGUR AMA BURDA GERCEK OLAN BISEY VAR BUNU SIZIN EMEKLERINIZLE VEYA BASKA SEYLERLE ORTMEYIN...K2 DE GUZEL HILE OLMADIKCA VE HAK YENMEDIKCE BAKIN SIZE BI ORNEK VERIM 60 YASINDA BI ADAM 20 YASINDAN BERI SIGARA ICSIN 40 SENE ICMIS VE GUNUN BIRINDE BI ARKADASI KARDESIM KAC PARAN VAR DEMIS BISEY DIYEMEMIS SONRA ADAM EFKARLANIP SIGARA YAKARKEN ARKADASI SORMUS YA KAC SENEDIR SIGARA ICIYORSUN SU KADAR SENEDIR ADAMLAR CARPIYOR 73 MILYAR PARA YA OHA YA:=)ADAM BIRIKTIREMEZ HEE BU PARAYI ADAM DUYUNCA FARKINA VARMIS NE KADAR COK PARA GITTIGININ K2 ARKADASLAR SIZ DE ISTE BI ZAMAN SONRA ANLICAKSINIZ LVL 70 80 KASMAK VEYA 0 80 KASMAK SU SAATTEN SONRA BENCE ANLAMSIZ BAKIN BEN KENDIMDEN ORNEK VERIYORUM GUNDE 4 SAAT YA UYURUM YA UYUMAM K2 OYNADIGIM ZAMAN HIRS VARDI PRAMUMDAN CIKMAZDIM INT OTURDUGUM ZAMAN ALLAHTAN SIGARAM YOK 20 SAAT 1 YTL DEN EDSEK 20 YTL EE ACIKCAKSIN BILMEM NE BILMEM NE SIGARAN VAR SUSUCAKSIN OLDUMU SANA 30 YTL VE ZAMANIN GECICEK HAYATTAN KOPMUS OLACAKSIN YA BEN FARKINA VARDIM BIRAZ OYUN COK KAPTIRDIGIMIN SIMDI FARKINA VARMAYAN ARKADASLARIMA YARDIMCI OLMAYA CALISIYORUM YANLIS ANLAMAYIN LUTFENN EYER COK OYNAMAK ISTIYORSAN BIRAK KASMA YA 75 76 77 78 79 80 LVL CHAR AL PARA BIRIKTIR AMA ONLA KALMICAK ITEM ALCAKSIN ONLADA KALMICAK DAHA COK UGRASCAKSIN EEE ONLADA KALMICAK GOZE BATICAKSIN ADAMLAR SENI KISKANCAK TAK HECK NE OLDU SONUCTA GENE SANA BISEY KALMICAK OLAN HEP HEP HEP SANA OLCAK K2 GUZEL ZEVKLI VE HIRS VERICI BI OYUN AMA EMEGE SAYGISIZLIK EDIYORLAR SEN KASARSIN DUPE YAPMAZDIN LEVEL OLUR 75 ADAM HIC KASMAZ ILEKARLIKLAR KOSPLA BILMEM NEYLE EXP BUGLAR QUEST BUGLA 70 OLUR ITEMLERIDE UNUG OLUR SENDEN SAGLAM OLUR SENI KESER SONRA SEK ACAR CILDIRIRSIN OLAY BUDUR ABARTMAYIN WOW EMEGE SAYGI GOSTERIYOR ICINE GIRSENIZ ZEVK ANLICAKSINIZ...

• WoW oynadım. 4 senedirde KO oynuyorum. KO nun pvpsinin yanında WoW un pvpsi hiç birşey. Sevemedim daha doğrusu. Fakat genel olarak birçok artısı olabilir hiç önemli değil çünkü benim için bi online oyunda grafik 2. hatta 3. plandadır. O oyundan zevk alamıyorsam banane grafiğinden. KO nun pvpsi hangi oyunda var ? Hangi ? Gösterin oynayalım. Belki online oyun hayatıma bununla başladığım için olabilir.
  • beyler şimd iko neden wowdan ezik biliyormusunuz yok grafik yönünden diyil şimd ibaşında bu oyun bedavaydı yani parasını kazanıp boş zamanında eğlence için oynıcak adamlar diyilde başıboş insanlar(bebeler) oynamaya başladı nie çünkü bedava gidiyor cafeye 1 ytl veriyor 1 saat oynuyor bundan seviyesini kaybetti ko

sonra g1 ve pre satışları neden arttı seviyeli insanlar bu bebelerden kurtulmak kendi seviyelerinde insanlarla oynamak için arttı bu satılar en kötüsü k2de baktı paranın dönme noktası burasa hiç biş iyapmadı aksine oyunu iyice kötüleştirdi( lag vs. ) falan dedi ben oyuna bakmasamda oynıyan çok ha azalırsa player bişiler yaparız eminimki ko nun player sayısı ( şöle diyim pre ve g1 satışı ) azalırsa öle bi pach gelirki wow gibi olur wow dan daha küçük olması daha avantajlı daha az sayıda gm gerektiriyor gm lerin %95 ide bilgisayar dilinden anlıyacağı ve maaş larını kaybetmemek için güzel bi oyun sunacağı için bir çok kişi daha az zamanda daha fazla zevk için wow dan ko ya geçer

yani k2 nin bedava sloganı bebeler tarafından işe yaradığı için bu oyunun suyu çıktı knight da wow gibi aylık 20 ytl l olsa varya bu oyun en az 20 yıl daha sürer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tqrr -- 19 Şubat 2008; 17:01:52 >

• Beyler napıyorsunuz siz tamam hadi hepimiz Wow' a geçelim ondan sonra hangisi iyiymiş görürsün.Wowda Çok çok üstte Türk clanları var ama adamı tanımassan hayatta yardım etmez.Ben hatırlıyorum oyuna ilk başladığımda Amerikalı bir mage Tüm itemlerini vermişti.K.E döneminde tanıdığım tek 70 lwl mage idi.Wowda Adamlar Clana alırken bile randevu istiyor(Professional).VE kazanamassan konuşmuyorlar bile <türkçeden çok ingilizce konuşuyorsun.Bu arada KO grafikleri süper olsa ve paralı olsa bu haliyle geçtiği gibi yine Wowu geçer.Ama bazı bilgisayarları uprage etmek gerekir.Konun grafiklerinin GAlişmesi benim en çok istediğim şey
  • quote:

Orjinalden alıntı: KızGın ÇoCuK

Yiyorsa Wow da Dupe,hack gibi seyler yapılsın?!

Biz bu topiğğe gidelim knight ın iyi yönlerini sayalım.

Bence bu yanlış wowu bedava yap bakalım nası düpeler cıkıo, wow charları para etsin nası hackler cogalıo itemler kıskanılıo ko yu oynuyan cok bence bundan dolayı bu işler oluyo...
  • wow da adm mı war bi girion en fazla 15-20 kişi
  • Zaten WoW ile KO yu kıyaslamak resmen ayıp. Fakat pvp bakımından bence en zevklisi KO kim ne derse desin bu böyle. Şahsen ben bu oyunu neden oynuyorum. Şu yüzden mesela sıkıldım oyunu bırakmak istiyorum , en azından charı iyi bir fiyata satmak var ve her türlü itemi satabilmek var. Bu yüzden KO bana daha cazip geliyoR.
  • Knight OnLine= (Salak oyuna bak sen ya )
    World of Warcraft= (Bir numara bir bebeksin ya)
  • quote:

Orjinalden alıntı: -_*DiLKeY*_-

wow da adm mı war bi girion en fazla 15-20 kişi

sen gerî z€k@lsın yemin ederim bunu belli ettin %100 eminim
    WoW 15 milyonluk oyuncu kitlesine sahip tapılacak derecede güzel bir oyun
  • Mongo kesinlikle birşey demiyorum.Adminler ceza vermeye kalkmayın lütfen.Mongo nickinin yanına bir ''L'' harfi koyunca ne oluyo söyle bakayim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mongo

Knight OnLine= (Salak oyuna bak sen ya )
    World of Warcraft= (Bir numara bir bebeksin ya)

Sen kimsinde knight'a salak oyun dersin ya..Yok yani ben wow da oynadım herkez grafiklerini övüo..Abartıkları kadar da deil..En sevmediğim şey ex kasmak zaten Knight'da pvp bi harika zaten daha ne istim..Bide su lag olayı kalksa tam olcak

• Şu da bir gerçek ki zevkler ve renkler tartışılmaz
    ki wow veya ko hiç farketmez hayattan koparıyomu koparıyo ondan dandik oyun yoktur
  • kızgın çocuk eger senın gıbı agzı bozuk bı adam bu oyunu oynuyosa ben oynamam VE OYUNU DIGER ELEŞTIREN ARKADAŞLARA SİZE KIM SILAH ZORUYLA OYUN OYNATIYO OYNAMAYIN AMA OYNAYAMAIGINIZ OYUNADA LAF ATMAYIN BENIM LWL 80 CHARIM VAR.FULL+8 SHELL IRON SET FULL UNIG .....BU OYUNUN ZEVKINI ISMI GEÇEN HİÇ BIR OYUNDA BULADIM BU ZEVK MESELESII TARTIŞILMAZ .hadı tartışıldı dıyelım mıllette hakaret edılmez. hakaret edersenız bende sıze derımkı +12 lık veletlerın becerdıgı kadar bı oyunu becerıpte oynayamamışsınız....
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlessness

wow un yapımcılarının dediği bir lafı yazayım...

"ko yu birçok konuda geçsek bile pvp de ko tadına ulaşamadık"

Akşam akşam güldürdün beni helal.
    Önce kendine şu soruyu sor:
    Ko'yu Türklerden başka oynayan var mı?
    Cevap- YOK.
    Sonra da şu soruyu sor:
    Bu 2 yabancının oynadığı, onların da 2 günde bıraktığı bir oyunu bilmem kaç yüz ödüllü BLİZZARD bilecek de böyle bir söz mü söyleyecek?
    Offf of.Bu dağlar çok dik be güzelim.

• Bu mevzu uzar gider...........
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.