Şimdi Ara

WoW cuların Knight için SOLEDİKLERİİ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
8.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.youtube.com/watch?v=ELRNZCZtLvs
  • 0 lafları alırım onların bi tarafına sokar sokar çıkarırım söle o eziq abinlere

İSTEYENE DEĞİL HERKESE GİDER BİZ KNİGHT ADAMIYIZ ŞEKLİMİZ YETER!!!
  • 45 lvl knghtcı seni :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

KO nun yaş ortalması 14.5 ise.
    WOW un en az 21 diyorum.Oyunda küfür , seviyesizlik , gereksiz elemanlar da yok.

Ne 14 ü ya.Bazen cafelerde görüyorum,anaokuluna giden cocuk k.o oynuyor.15,20 Lvl fln büyük bi ciddiyetle dünyayı umursamadan yumuluyolar monitöre .
  • Ya Lvl 70 Char ı 1500$ A alan da var ... kim ? İnternet cafeci , Niye ? Kosp İçin , Amaç ? Gelir sağlamak ...

He; WoW dünyada UO Dan Sonra En çok Oynanan MMORPG ... Milyonları aştı :D

He şu da var ... Geçende Arkadaşım Char ını silicekti ... Gm e mesaj attı (lvl 62 itemleri Yakmış warrior%43) ... Gm cevabı şı

"Sen 4 aydır Gold Premium sun dimi ... 1 sn ..." Disconnected ...

5 dakika sonra Full +7 shell +8 raptor +2 warrior ringler Pendantlar , Her Ne b.kum varsa artık ... LVL 66 %43 ... :D Bizde Gm den Para iste ... 1 Cooper verirse O da Allah vergisi diye :D

BUNU KİM YAZDIYSA HAYAL GÜCÜ BAYA İYİ OLMALI
  • şimdi AnLadık Wow Koyu Havada Karada Şey ettirirde

Benim Teorim
    Ko Sigara Gibidir.Herkes Kötüder ama kimse bırakamaz ve her seferinde daha fazlasını isteriz
    Wow İse Kadın Gibidir Her Ay sabit Para ödedikçe seni eğlendirir bilgilendirir sosyalleştirir..

NasıLım Ama?
  • Ko da belli bir skill dagılımı var toplasasn tüm classların yaklasık 300 skili var diyelim ama wow da talent lar vs sayılamıcak skiller var yanlıs anlamayın wow da hile vb. şeyler yok en azından ama pvp amaçlı yapılmıs bi oyun degil ko da toplam item 1000-2000 arası desek wow da bilmiorum
  • topici keşfetmem uzun sürdü ama buldum.kardeş lineage de oynadım, ko da oynadım, wowda oynadım.birkere lineage süper grafikli diyenler dogru hem söyler hem söylemez.birkere wow warcraft IIIe baglı olarak yapılmıs bir grafik olayı, lineage ise gercege benzetmek icin.gercege benzeyen grafik daha süper derseniz lineage, ki zaten warcraftı, önemli kisileri, ve azerotha merak salarsanız zaten böyle yapılmasının daha dogru oldugunu anlarsınız.neyse gecelim bir diyaloga
    KNIGHT
    _________________________________________________________________________________________________________________________________
    ohoo daha anca 49 level olmussun be senin gibi ark olmaz olsun güyya bana para verecktin yardım edecektin dizecektin itemlerimi be !@?&.....
    WoW
    _________________________________________________________________________________________________________________________________
    Ooo kanka 49 olmussun gz.
    -saol yaw kasıyorum.en yakın zamanda halledecem senin isini.
    yok gerek yok fazla daha acelem yok.
    -yok yok olmaz öyle sey hallederiz 2 güne....

kusura bakmayın, gercek bu.ha tabi bu herkes icin degil bunuda bilin

• Silkroad ın efekleri gibi si yok gir onada laf söle Bu arada ko yuda o şekilde andınya :D kınaytmış lol benim tanıdıgım ko cular dayanamaz buna
  • :D R+ skil +S olmayn bi oyunu asla KO ile kıyaslamam... WOW da watandaşılk numaran ile hesap acıyorsun.. +18 .. bir oyunda hersey grafik değildir.. ultima yı hatrlayın grafikleri berbattı ama bi aralar en fazla oynanan oyundu.. bölgesel olrak düşünün... yürkiyede KO % 70 türk kullanıcı...
  • Doğru Söze Ne Hacet
  • ko farklı ckemıyoalr
  • quote:

Orjinalden alıntı: MagicHit

quote:

ARKADAŞLAR KNIGHT ONLINE LA WOW TARTIŞILMAZ
    2 OYUNDADA LVL 60 DAN SONRA YAPILABİLCEK ŞEYLER
    KNIGHT---
    1-CZ
    2-LVL KASMAK
    3-İTEM DÜŞÜRÜRSÜN

WOW---
    1-LVL 60 SAVAŞLARA GİRERSİN
    2-İTEMLERİNİ TAMAMLARSIN
    3-KENDİ GUİLDİNLE ZİNDANLARA DALARSIN
    4-RAGNAROSS KESERSİN EN SÜPERİ DE BU !! ARKLAR KESERKEN HERZAMAN DUYGULANIRIM NEDEN KNİGHTTA BÖYLE ŞEYLER OLMUO DİE
    5-ZİNDANLARA GİRER BOSSLARDAN KENDİ GUİLDİNDEKİ ADAMLARA İTEM DÜŞÜRÜR PARASIZ VERİRSİN
    WOWCULAR KNIGHT TAKİ GİBİ PARA GÖZ DEİL BEDAVAYA BİRBİRİNE İTEM VEREBİLİOLAR..
    NYSE YORUMLAR SİZE KALMIŞ

Bunu yazan arkadaş Knight Online'a çok büyük haksızlık etmiş. Wow'da yapılabilecekleri sayarken her türlü şeyi eklerken Knight'da sadece PK lvl kasmak ve item düşürmekten bahsetmiş oysa ; KO da. Eventler , Forgetten Temple'lar Border Defence Lar , Delos Kale savaşları , Felankor , 70 LvL juriad Mountain var, varda var yani. bir sürü şey varken bu şekilde KO yu küçümsemek yanlış,

Ayrıca Knight'da clanların birbirlerine parayla item sattığını nerden çıkarmış bu arakdaş anlayabilmiş değilim, öyle clanlar biliyorumki , Liderler kendine item yapmıyor üyelere dağıtıyor.

Knight Online 4ever..

+1905

• o wow cular halt etmiş ,knight online daki pvp heycanı başka hiç bir oyunda yoktur ve karakterleri iyi kullanabilmek yetenek gerektirir , ayrıca bu lafları söyleyenlere haydi oradan demeyide bir borç bilrim
  • grafik ne alakası var ko faklı dıom wow sılk road oynayan lara bazan soruyom.amac ne cevap alamıyom.
  • SLM arkadaslar wow ve k2 grafık bılmem nesıyle alakamız yok bızım Maksadımız ınsanların hakkının yenmesı demek ıstedıgımımız bu cogu arkadasımızın...Arkadasın bırı demıs k2 de 80 lvl char var ıtemlerınıde saymıs Kardesım Benımde aynı ozellıklerde ve daha saglam char var!!!Ama maksat pvp yanı cz falan degıl Insanların emegı Ya sımdı o kadar zaman harcadın k2 kasanlar bılır ben 69 70 kastıgımda 80 level acılmadıyken ya 3 hafta dısarı cıkmadım pc dende kalkmadım Bu benım ıcın gecerlı degıl ne ınsanlar var boyle Ama Farkında degıller ben farkına vardım Yanı Emegımın bosa gıttıgının Ben dupe yapanlara Kufrederdım acık konusım...Ama kardesım emegınle bıseyler yapmaya calısıyorsun bı dupe cıkıyor senden cok kac level asadakı adam senı kesıyor senı gecıyor Yanı Haksızlık Adam playerlıktan bahsedıyor ne playerlıgı ya adamda +3 unug set var sen ıstertesen 20 parmak oyna,,,Sonra ya oyun guzel fakat neden ınsanları bır bırıne dusuruyorlar neden hep para hep para Bı oyunu kardesım YTL gırdımı o oyun bıtmez Ve hırsla dolar tasar...Adamda oldururler bılmem nede yaparlar...Gercektende turklerden baska kımse oynamıyor Ben kendı oyuncum ıcın konusmuyorum ya bı 75 levellı bı adamın char hecklense uzulurum ben ya adam o kadar ugrasmıs bıdaha onu alamaz hayatta Imkanı yok Gm tanıdıgı olcak Bılmem ne bılmem ne Cok uzun ıs ustune su ıcsın,Guvenlık 0 Yanı TALOStan ıron belt duser dıye haftalarda bekle SQ ıron necklace duscek dıye yıllarca bekle:D sonra hecklen elın bos OLMAZ KARDESIM bu ıs AMAcımız bu

• aydınsın isimli üyenin yazdıklarının türkçe mealini istiyorum arkadaşlar varmı bide orda unug diye birşeyi zar zor seçtim o ney

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 20 Şubat 2008; 11:10:30 >
  • wow'da iki ayda 70 levelsin ko'da 1 yılda wow'da hile kullananları gold alanlar bile banlanabiliyor anında ama ko'da haftalar sonra wow'da tek başına kasarsın ko'da parti parti diye dolanırsın brisinde sen bosslaırn peşind ekoşarsın diğerinde bosslar seni dungeonda bekler birisinde disband olayı vardır diğerinde zar vardır ve item ihtiyacı olan insana gider wow'daki yaratıklarda yapay zeka var ko'da öyle brişey yok yaratık elindeki silahı alıp seni kuzu yapıyor wow'da pvp serveri şeçtiğin için sürekli tehlikedesin her an saldırı işin zevki burda ko'da öyle değil wow'da honor puanınla giysi yaparsın ko'da power storedan para ile giysi alarak wow'a ayda 22 lira verirsin ko'da platnium üyelğie 50 lira

wow'da adamlar yememiş içmemiş yaratık tasarımı yapıp on özellikler katmışlar oyunun boyutu zaten 15-16 gb benim 36 level magem bile ko'daki, 80 level herhangi bri karaktere 100 basar ko'yu bıraktım wow'a başladım yazık etmişim bu zamana kadar bu süper mario tarzı oyuu oynayıp hiç bağımlı değilim çünkü tek başıam kasıyorum ve çok görev var oyunda meslek de ediniyrosun madenci terzi simyacı oluyorsun belli bölgelerden item topluyorsun o itemlerle mesleğini geliştirip üzerinde giysiler defans hp mp katıyorsun şimdi hangi oynamaya değer wow mu ko mu? verin 30 lira orjnal cd'ye 1 ay da bedava adam gibi oynayım

• quote:

Orjinalden alıntı: astebe

wow'da iki ayda 70 levelsin ko'da 1 yılda wow'da hile kullananları gold alanlar bile banlanabiliyor anında ama ko'da haftalar sonra wow'da tek başına kasarsın ko'da parti parti diye dolanırsın brisinde sen bosslaırn peşind ekoşarsın diğerinde bosslar seni dungeonda bekler birisinde disband olayı vardır diğerinde zar vardır ve item ihtiyacı olan insana gider wow'daki yaratıklarda yapay zeka var ko'da öyle brişey yok yaratık elindeki silahı alıp seni kuzu yapıyor wow'da pvp serveri şeçtiğin için sürekli tehlikedesin her an saldırı işin zevki burda ko'da öyle değil wow'da honor puanınla giysi yaparsın ko'da power storedan para ile giysi alarak wow'a ayda 22 lira verirsin ko'da platnium üyelğie 50 lira

wow'da adamlar yememiş içmemiş yaratık tasarımı yapıp on özellikler katmışlar oyunun boyutu zaten 15-16 gb benim 36 level magem bile ko'daki, 80 level herhangi bri karaktere 100 basar ko'yu bıraktım wow'a başladım yazık etmişim bu zamana kadar bu süper mario tarzı oyuu oynayıp hiç bağımlı değilim çünkü tek başıam kasıyorum ve çok görev var oyunda meslek de ediniyrosun madenci terzi simyacı oluyorsun belli bölgelerden item topluyorsun o itemlerle mesleğini geliştirip üzerinde giysiler defans hp mp katıyorsun şimdi hangi oynamaya değer wow mu ko mu? verin 30 lira orjnal cd'ye 1 ay da bedava adam gibi oynayım

Biraz sus be kardeşim, illa yeni pc aldırtacaksın bana

Benim hilmi(pc) üstünüze sağlık biraz yavaştır da, anca ko'yu kaldırıyor

Hele şu meslek geliştirme tam bana göre, öyle görünüyor ki pc alacaz bi tane, hadi bana eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLyyy -- 20 Şubat 2008; 11:50:48 >

• yahu ne kadar yavaş deve hızında olacak değil ya oyun ağım şağım özellik istemiyor ama ram 1 gb ve ekran kartı nvida 128mb 5200 olmalı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.