KO nun yaş ortalması 14.5 ise. WOW un en az 21 diyorum.Oyunda küfür , seviyesizlik , gereksiz elemanlar da yok.
14,5 mu ??? naaptın hacı sen yaaw???? çok yüksekten uçtun..
Ko yu benim kardesim oynuyo ve ne yazikki engelde olamiyorum.. (1 haftadirda tutturuyor bana premium al diye) ben bu msg i yazarken yanımda oynuyo ve nerdeyse benim kadarda ciddi oynuyo..
Yaşı 8
"ASTEBE" aynen dedıklerıne katılıyorum,,,Adamlar zevkten magrum kalmıs ya Aslında onların yaptıgıda zevk degıl Tutturmuslar cz adam kesme falan combo yokmus bılmem ne,WOW druıd crakterım var!!!FERAL talentınde OTTURUYORUM adama 3500 2000 damage caktım mı pırıl pırıl Bonuslar ucusuyor...wowda Hersey var Sadece ADNON yuklemesını bılceksın yardımcı krateller,o kadar buyuk harıtası var acmakla bıtıremezsın yukle carterepher ı,,,Healer mısın yukle Helbot,quest mı yapcaksın Yukle mabmop bak bakım neler oluyor,,,Comboda ıstıyorsan hecan ıstıyorsan ınterface ayarlarından healer damage ayarlarını tıkla Ne yaparsan yazılı cıkıyor ekranda Bu oyun kapsamlı kardesım wow gelecegı var Sız cukuruma gıdıyorsunuz...Hadı k2 Hıc oynamadım desem tamam anlıcam 3 yılımı verdım ya ve onca emek Ve onca para ve zaman zaman zaman, level atlıcam dıye 5 saat exp yaparız tak lag gelır Gum oldun ne oldu yalan oldu 3 saat bosa gıttı 2 saat kasmıs oldun,,,Bende oyunu bırakmak ıstıyordum ama emek verdıgım ıcın kendıme yedıremıyordum Hecklendım 2 hafta ruh gıbı dolastım sonra oyundan sogudum cevreden dolayı Crahterımı gerı aldım...Satılmaya hazır...K2 oynayan arkadaslar zaten su mantıkla Ya zaten ytl para edıyor Bı rol dusurse sımdı ne kadar bılmıyorum ama en az 125 ytl vardır temız para...Eeee sonuc zaten o parayı alcan gene Sen oyun harcıcan hatta daha fazlasını Neyse ben karısmıyorum Arkadaslar Ama eyer Wow Denemek ıstıyorsanız sadece orjınal olmayan serverlarında oynayın Ama Ooo ne guzel demeyın heee cunku Corsan server orjınalın 100 de 1 ı,Sonra orjınal alın 30 35 ytl accaount acın Server EXECUTES bak nasıl zevk alıyorsun sıkıstıgın yerde yanındayım:=) ben Degıl sadece Guıld yanı 150 kısı Turk hepsı bı arada 25 kısılık raıdlere gıdıyoruz randevu alıyoruz 1 haftadan yer olsun dıye Profesyonel oynun bu sız k2 de Lagla beraber boss pesınde kosun ytl bosa gıtsın :(NEyse arkadaslar bu konu hakkında ben daha konusmıcak cok caba gosterdım Fakat bı sonuc alamadım Umarım Nıyetımı anlarsınız...
aydınsın koyu cok kotulemısın koda pk yaptınmı? bence hayır:(
presiz giriş kalksın bebe mebe kalmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme