Arkadaşlar iki gün oldu oyun takılıp duruyor ve en sonda kopma noktasına geliyor bazen windows a dönüyor bazen restart atıyorum pcye.İlk repair attım addonlar silindi bir daha yükledim takıldı dedim belki addonlardandır disable yaptım 10 dk dyaandı en sonunds silip bir daha yükledim addonsuz denedim olmadı addonlu denedim olmadı video ayarlarından hepsini low yaptım yine olmadı artık addonsuz olmasın ama takılmadan oynmaka isityorum en fazla 10 dk dayanıyor ztn...İlk olarak wow critical die bi error geldi ama şimdi sonra gelen error fotosu lütfen yardım edin deliricem
O error sayfasının biraz daha aşağısına inersen error code'unu görüceksin ( Örn: Error#132 ) o hata kodnu öğrenip wow-europe forumlaırında tech. supoort bölümnde hata kodu çözümleri başlığına girip sorununa çözüm arayabilirsin.
ram sorunu olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: Hirbag
ram sorunu olabilir.
crash'ın binlerce nedeni var bendeki mesela hdd'e giren bi virüsdendi formatlayıncada geçmiyordu sonra fdisk attım geçti
şu sıralar 512 ramle oynuyorum (oynamaya çalışıyorum) ara ara crash ve restart yediğim için söyledim
bende de oluyor ama bende bazen donuyo bazen de wow un kendi gönder gönderme penceresi çıkıyo
aynı error bendede war napmamız gerekior ben giriorum ve bunu alıorum şuanda başladı bu hata