Şimdi Ara

Wow fps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar wowu daha iyi oynayabilmek için ekran kartımı değiştiricektim şuanki 8600 gt bir kaç yerde işlemcinin hızının baya etkilediğini okudum benim q6600 var noctua d14 alıp oc yapayım diyorum 2,4 ten şöyle bi 3,6 ya falan yükseltebilirsem fps artışı olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ratatuie

Arkadaşlar wowu daha iyi oynayabilmek için ekran kartımı değiştiricektim şuanki 8600 gt bir kaç yerde işlemcinin hızının baya etkilediğini okudum benim q6600 var noctua d14 alıp oc yapayım diyorum 2,4 ten şöyle bi 3,6 ya falan yükseltebilirsem fps artışı olur mu?

2,4'ten 3,6 ya çıkaramazsınız. Öyle bir OC yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goa Mania -- 2 Kasım 2010; 22:54:47 >
  • 2.4 den 3.6 yapacağını hiç sanmıyorum. İşlemciye göre değişien birşey gerçi. E6400 7400 fln çok oc olabiliyor. Sen onu 2.8 yapsan fps artışı yaşarsın. Daha fazla zorlama yakarsın (: Zaten stabil olmaz.
  • vid değeri 1.1625 kaç yapabilirsem işte 3.0 bile yapsam arada baya fark oluyor fps artışı olur mu onu merak etmiştim.
  • 2.8 3 yapsanız bile yeterli olur, boşuna zorlamayın işlemciyi.
  • 3.6 yapılabilir fakat en azından 1.45V gerekecektir. O kadar yüklenmenizi önermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goa Mania

quote:

Arkadaşlar wowu daha iyi oynayabilmek için ekran kartımı değiştiricektim şuanki 8600 gt bir kaç yerde işlemcinin hızının baya etkilediğini okudum benim q6600 var noctua d14 alıp oc yapayım diyorum 2,4 ten şöyle bi 3,6 ya falan yükseltebilirsem fps artışı olur mu?

Hayatında kaçkere OC yaptında bu kadar emin konuşabiliyorsun.

Core i5 kullanıyorum 2.6GHZ 3.8GHZ'a çıkarıyorum senin mantığına doğru gidersek olmaz...

Chipset'e, Ram taming'lerine, PSU, cpu ya bakılarak yapılır bu iş.

Bu arada sorunu olan arkadaşım PM at bana yardımcı olurum ben.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

quote:

quote:

Core i5 kullanıyorum 2.6GHZ 3.8GHZ'a çıkarıyorum senin mantığına doğru gidersek olmaz...

Hmm biz safız, forumda OC diye bir başlık da yok, bir tek sen biliyorsun OC'yi. Bizim alakamız yok.
    Valla pro'lar bile göremiyor o OC yi sen görüyorsun helal olsun sana ne diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goa Mania -- 3 Kasım 2010; 15:09:26 >

• Oluyor olmuyor diye birşey yok :) benim işlemcim 2.8x2 olarak geliyor. Ben onu 3.4 kullanıyorum. Ama soğutucularla ekstra masraflarla 6 ya çıkanları bile gördüm. Hatta dhde konusu vardı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

quote:

quote:

Hmm biz safız, forumda OC diye bir başlık da yok, bir tek sen biliyorsun OC'yi. Bizim alakamız yok.
    Valla pro'lar bile göremiyor o OC yi sen görüyorsun helal olsun sana ne diyim

Pro fala olmaya gerek yok 3,6 ya rahat çıkarılyor...

• Çok enterasan. q6600'u 3.5, 3.6GHZ'de kullanan çok gördün. 4GHZ bile yapan vardı. Çok zor birsey değil. Bende x3 720'yi 3.8GHZ'de uzunca bir süre kullandım. default olarak 2.8 olarak geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 3 Kasım 2010; 15:35:17 >
  • Peki beyler 2,4 ten 3,6 yaptık diyelim arada baya bir fark oluyor fps artışı tabi olucak ama soğutucu alıp oc yapmam mı daha çok getiri sağlar yoksa ekran kartımı değiştirmem mi?
  • quote:

Peki beyler 2,4 ten 3,6 yaptık diyelim arada baya bir fark oluyor fps artışı tabi olucak ama soğutucu alıp oc yapmam mı daha çok getiri sağlar yoksa ekran kartımı değiştirmem mi?

Tabiki de ekran kartını değiştirmen daha fazla artı sağlar.
  • Dostum o işlemciye Oc atılmaz , zaten hızı oldukça yeterli en fazla 2.6 yapabilirsin onu
    Merak ediyorum o kullandım gördüm diyen arkadaşlar bu ocleri stock fanlamı yapmışlar peki ?
    eğer hayırsa , zalman bakır fana 120 milyon vermek yerine o parayı işlemciye koyup daha iyi bi işlemci almak daha mantıklıdır ,yada su sogutma yerine..

senin yapman gereken 4gb 800mhz ddr2 ram ve Ati 5770 yada gts 450 kartını alırsan tadından yenmez o kasa , birde 550 watt power supply alman lazım tabi varsa almana gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 4 Kasım 2010; 23:48:47 >
  • valla i7 950 4.2 ghz'teyim, LK 25 men'de 40fps'ye kadar düşebiliyor :)
  • İşlemci ile çok alakalı bişey değil ekran kartınla alakalı aa şimdi o işlemciye gidip 5970 gibi bi ekran kartıda alırsanız. Bu seferde işlemci darboğazlık yapıcaktır onun için size tavsiyem hem sokey yükselterek 1156 sokket e geçmeniz hemde i5 ,i7 gbi işlemci alıp oyunu oynamanız tabi yine sizin bütçenize kalmış bişey ama kesinlikle ekran kartınızı değiştirmenizi oneririm.
  • Mesajlar için teşekkürler ama bazı arkadaşlar bilmeden konuşuyor öyle oc olmaz ekran kartı alırsan darboğaz yapar falan 4 çekirdek işlemci niye darboğaz yapsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ratatuie -- 5 Kasım 2010; 2:50:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DungeonKeeper

Dostum o işlemciye Oc atılmaz , zaten hızı oldukça yeterli en fazla 2.6 yapabilirsin onu
    Merak ediyorum o kullandım gördüm diyen arkadaşlar bu ocleri stock fanlamı yapmışlar peki ?
    eğer hayırsa , zalman bakır fana 120 milyon vermek yerine o parayı işlemciye koyup daha iyi bi işlemci almak daha mantıklıdır ,yada su sogutma yerine..

senin yapman gereken 4gb 800mhz ddr2 ram ve Ati 5770 yada gts 450 kartını alırsan tadından yenmez o kasa , birde 550 watt power supply alman lazım tabi varsa almana gerek yok

1.si stok fanla çok rahat bir sekilde 3.2,.3.3 görür, hatta daha fazlasını görür.

2.si 120TL'lik soğutucuya ihtiyacın yok. Core Contact Freezer kullanıyorum ve 3.8GHZ'e kadar sorunsuz overlock yapabiliyorum. İşlemci sıcaklığımda 50C' üstüne çıkmıyor. Gördüğün gibi fiyatıda 50TL.

Ratatuie

Ekran kartın biraz düşük kalmış. Her yeni pathc ile birlikte grafikleri değistiriyorlar. TBC ve öncesi için 8600GT çok yeterli gelsede artık değistirme zamanı gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 5 Kasım 2010; 8:54:01 >

• quote:

Mesajlar için teşekkürler ama bazı arkadaşlar bilmeden konuşuyor öyle oc olmaz ekran kartı alırsan darboğaz yapar falan 4 çekirdek işlemci niye darboğaz yapsın.

Arkadaşım madem sen çok biliyosun niye buraya konu açıyorsun... Araştır bakalım ne neymiş öğren ondan sonra bilmedne konuşuyo de.
  • fps'de çok az bir artış olur hatta olmayabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.