Şimdi Ara

Wow gold kasma 15k/h Leatherworking - Skinning

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
4.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, hemen konuya girip 1 saat farm ile nasıl 15k gold kasacağımızı anlatıyorum. Okuyanların oyun seviyesini bilmediğim için detaylı anlatacağım, herkes rahat rahat gold kasabilsin

Leatherworking ve Skinning mesleklerine sahip olmamız gerekiyor. Bu mesleklere sahip değilseniz;

Leatherworking Trainer <Namha Moonwater>
    Skinning Trainer <Kondal Huntsworn>

Bunların ikisi de Dalaran'da bunlara uğrayıp meslekleri Legion için açmanız gerekiyor.

Eğer daha önceden karakterinizde bu meslekler varsa Forgotten Techniques of the Broken Isles alabilirsiniz.

Meslekleri açtınız bizim için önemli olan 2 şey var

Wow gold kasma 15k/h Leatherworking - SkinningWow gold kasma 15k/h Leatherworking - Skinning

Bu iki eşyanın Rank seviyelerinin 3 olması gerekiyor

Stonehide Leather Rank 3 olduğu zaman mobun içinden 4-7 tane Stonehide Leather çıkıyor. Rank 1 seviyesinde ise bu sayı 2

Warhide Pants Rank 3 olduğunda bu eşyayı üretebilemek için gereken Stonehide Leather sayısı azalıyor. Eğer Rank 1 olarak yaparsanız 24 tane Stonehide Leather isterken Rank 3' de bu sayı 16 oluyor.

Skinning hızını arttırmak için AH'de satılan Enchant Gloves - Legion Skinning eşyasını alabilirsiniz.

Bu arada Rank 3 yapmak gözünüzü korkutmasın uzun süren işler değil

Haritanın bu kısmına gideceğiz. Felsworn Defiler moblarını keseceğiz.

Blood of Sargeras eşyalarını satmayın bunları Dalaran'da (45.32)

Blood of Sargeras'ları Stonehide Leather ile takaslıyoruz. Illnea Bloodthorn <Blood Trader>

Genellikle şatonun çevresinde slotlar oluyor gittiğiniz zaman farkedersiniz zaten. Ben son gittiğimde 1 saatlik farmdan elde ettiklerim şunlar

4573 - Stonehide Leather
    50 - Blood of Sargeras(500 Stonehide Leather)
    3500 gold satılacak eşya

16x Stonehide Leather = 1 Warhide Panths

Eğer ürettiğiniz Warhide Panth mavi olursa 36g, mor olursa 49g a NPC'ye satıyoruz.

Üretmek ve satmak 10 15 dk zamanınızı alıyor. Sonucunda 15.672g elde etmiş oluyorsunuz. Benim çöp diye sattığım düşen yeşil ve mor eşyaları AH üzerinden satarsanız fiyat artabilir ama ben uğraşmak istemediğim için direkt satıyorum.

• Güzel rehber teşekkür ederiz. 15k iyi miktar 1 saat için. Legacy content olmasi da cabasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aylik token kac gold su an europe serverında?

• 171k Twisting Nether
  • can sıkıntısı yine başladım oyuna, shadowlands almak için farm yapmayı düşünüyorum ama o kadar farm videoları izledim hiç boş spot yok
  • Ya bak böyle yapıyorsunuz sonra oyuna başlatacaksınız beni arkadaşım. O bahsettiğin meslekleri ben nasıl kasacağım yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugurhocaa

Ya bak böyle yapıyorsunuz sonra oyuna başlatacaksınız beni arkadaşım. O bahsettiğin meslekleri ben nasıl kasacağım yahu
    Meslekleri kasmak çok basit asıl sorun charı 120ye getirmek kolye ve backi en kötü şekilde kasmak war camping görevlerini bitirmek ve uçmayı açmak en az bilen bir oyuncu 20 günde hepsini tamamlıyor o yüzden ilk ay gold kasmak ve token almak zor ama ikinci ay kesin bu yolla tokenini alırsın...

Ben arada 1 saat burada farm yapıyorum boş bulursam ve pantolon yerine omuzluk yapıp satıyorum...

Başlamak istersen yardımcı olurum raf atarak 3 slot yerim kaldı benimde...

• quote:

Orijinalden alıntı: Shovel Knight

can sıkıntısı yine başladım oyuna, shadowlands almak için farm yapmayı düşünüyorum ama o kadar farm videoları izledim hiç boş spot yok
    Buralar her zaman dolu bazen multiboxcı elemanlar sadece gold kasmaya geliyor o şekilde birine rastlarsan çok hızlı Leather kasabilirsin onun dışında eğer dolu ise farklı partylerle boş realmler arayabilirsin...

• CB1111 C kullanıcısına yanıt
    ayıptır söylemesi baktım her yer dolu bende ellerinden çalmaya başladım sonra party e aldılar dünden beri 3 saat kastım saatte 12-14k geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CB1111

Buralar her zaman dolu bazen multiboxcı elemanlar sadece gold kasmaya geliyor o şekilde birine rastlarsan çok hızlı Leather kasabilirsin onun dışında eğer dolu ise farklı partylerle boş realmler arayabilirsin...

Alıntıları Göster
    benim paladinim var lejyondan kalma 110 lwl. paladin olduğum için blacksmith ve minning var. ama çok düşük seviyede. yeni meslek alınca onlar kayboluyor mu?

blacksmith veya minningle bu şekilde yüksek gold kasılabilir m?

başka yüksek gold kasma yöntemleri var mı?

• Bir de çok fazla wow bilgim yok. Normal durduğum yerde pvp ya da dungen raidi arıyorum. Çünkü başka nerede ne yapılır bilmiyorum. O yüzden en son bayağı bir sıkılmıştım.
  • Ugurhocaa U kullanıcısına yanıt
    bu tarz farmlar için meslek kasmak o kadar sıkıntı değil 3-5 görev yapıyorsun rank 3 oluyor bfa olmadığı için minning blacksmith çok işe yaramaz skyreach diye dungeon var onu saatte 10 defa yapıyorsun 4-5k gold veriyor 110 lvlde bu konudaki farmı yapmak zor

edit : bence bu saatte sonra senin için en iyisi çıkacak expansion ile başlamak olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 12 Temmuz 2020; 10:26:35 >
  • quote:

benim paladinim var lejyondan kalma 110 lwl. paladin olduğum için blacksmith ve minning var. ama çok düşük seviyede. yeni meslek alınca onlar kayboluyor mu?

blacksmith veya minningle bu şekilde yüksek gold kasılabilir m?

başka yüksek gold kasma yöntemleri var mı?

Alıntıları Göster
    Bs yi hiç düşünme direk sil.. Her zaman herb ve minning işe yarar toplayıp satarsın ama şuan bfa sonu hiç getirisi yok madenlerin ve çiçeklerin. Maden olarak Ghost iron ore her zaman alıcısı olan ve iyi getirsi olan bir maden onun dışındakiler zaman gold bakımından seni şuan tatmin etmez...

Skinning ve leatherworking birlikte olursa burada söylenen yöntemler her pakette var onlarla durduğun yerden gold kasabilirsin maden ve çiçek aramak çok gezmeyi uçmayı vs ister ama skining bu şekilde sürekli spawn olan yerlerde boş bulduğunda hızlı gold getirir...

Birde eski dungeon ve raidleri dönmek en iyi gold yöntemlerinden.. Şuan hellfire citadel normal hero ve myti tam döndüğünde 9500 gold getirir tek run ı 25dakikada biter...

Oyunda ilerlediğinde de en basiti boost satmak ama iyi bir ekip İngilizce ve güzel gearın olmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 12 Temmuz 2020; 10:57:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shovel Knight

bu tarz farmlar için meslek kasmak o kadar sıkıntı değil 3-5 görev yapıyorsun rank 3 oluyor bfa olmadığı için minning blacksmith çok işe yaramaz skyreach diye dungeon var onu saatte 10 defa yapıyorsun 4-5k gold veriyor 110 lvlde bu konudaki farmı yapmak zor

edit : bence bu saatte sonra senin için en iyisi çıkacak expansion ile başlamak olur
    Evet bende artık bfa'ya başlamadan Shadowlands'i bekleyeceğim. Yeni paketi bayağı bir inceledim ve çok fazla değişiklikler var. O yüzden Bfa'da hiç zaman kaybetmeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CB1111

Bs yi hiç düşünme direk sil.. Her zaman herb ve minning işe yarar toplayıp satarsın ama şuan bfa sonu hiç getirisi yok madenlerin ve çiçeklerin. Maden olarak Ghost iron ore her zaman alıcısı olan ve iyi getirsi olan bir maden onun dışındakiler zaman gold bakımından seni şuan tatmin etmez...

Skinning ve leatherworking birlikte olursa burada söylenen yöntemler her pakette var onlarla durduğun yerden gold kasabilirsin maden ve çiçek aramak çok gezmeyi uçmayı vs ister ama skining bu şekilde sürekli spawn olan yerlerde boş bulduğunda hızlı gold getirir...

Birde eski dungeon ve raidleri dönmek en iyi gold yöntemlerinden.. Şuan hellfire citadel normal hero ve myti tam döndüğünde 9500 gold getirir tek run ı 25dakikada biter...

Oyunda ilerlediğinde de en basiti boost satmak ama iyi bir ekip İngilizce ve güzel gearın olmalı...

Alıntıları Göster
    yeni ek paketi bekleyceğim. Dediğiniz gibi bs'yi sileyim. Ve sizin meslekleri kasarım yeni paketle.

Peki yeni pakette hangi bölgeden başlamayı Düşünüyorsunuz??

• quote:

yeni ek paketi bekleyceğim. Dediğiniz gibi bs'yi sileyim. Ve sizin meslekleri kasarım yeni paketle.

Peki yeni pakette hangi bölgeden başlamayı Düşünüyorsunuz??

Alıntıları Göster
    Belli bir bölge seçme diye bişey yok eski clasic gibi lvlına göre bir haritaya geçip orada lvl alacaksınb ve ilerleyeceksin...

Shadowlansı beklemek mantıklı değil çünkü herkes shadowlandsı oynarken sen bfa ile uğraşacaksın uçmayı vs yi halledene kadar herkes hem mesleklerini hemde diğer şeyleri maxlamış olacak yine gold kasman zor olacak eğerki şuan vaktin varsa bence bfadaki herşeyi halledip o şekilde shadowlandsı beklesen daha yararlı olur ama yinede sen bilirsin...

• Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    Atal'dazar da farm yapabilirsiniz 1 saat içinde 10 kere girebiliyorsunuz. Aslında ben 3 dakikalık süreçlerde farmlıyorum bana 10 run dönmek yarım saate mal oluyor ama yeniden reset atmak için 1 saatin dolması gerekiyor. Total de kazancınız yaklaşık olarak 15 k civarı oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Defias kullanıcısına yanıt
    ilvl 432 onu zor yaparım bu saatten sonra da item kasmak içimden gelmiyor hiç
  • Benim karakterlerimden biri demon hunter 420 ilvl onunla yapıyorum hocam. Aoe si güçlü olduğu için çabucak bitiyor ama hangisi olursa olsun run başına 6 dakikayı geçeceğini sanmam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Defias kullanıcısına yanıt
    freehold denedim yapamamıştım ondan öyle dedim her yerde 460 ilvl öneriyorlardı yapmak için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.