Merhaba wow + legion paketine sahiptim oyunu bıraktım baya oluyor. Siteye girdiğimde wow legion time expired yazıyor 0dan kasıcağım direkt battle for azeroth mu almalıyım yoksa 2 aylık oyun süresimi anlayamadım.
veya wow battlechest alsam 1 aylık oyun süresiyle yeni bir hesaplamı başlasam diye düşünüyorum ama legion paketini içerip içermediğini bilmyiorum. Battlechest 30-40 tl daha ucuza geliyor
bu pakete ne kadar oyun süresi alsan da bfa'ya geçiş yapamazsın. yeni hesap açıp oyun süresi alınca legion sonuna kadar oynayabilirsin. bu paketle bfa oynamak için bfa satın alman lazım o da süre vermez.
Yorum için teşekkürler 110 level olduktan sonramı Battle for azeroth paketini almalıyım ?
pckopat542P
kullanıcısına yanıt
Bfa ek paketinde oynamak istiyorsan şimdi veya 110 level olunca alman arasında bir fark veya avantaj olacak bir durum yok. Dövizin durumu hariç :)
sıfırdan kasacaksan ve hesapta pek önemli char yoksa complete paket almayı da düşünebilirsin. genelde kampanyalı oluyor. bfa + 30 gün süre + 110 boost geliyor neredeyse tek bfa parasına.
Bir soru da benden.
Ben de konuyu açan arkadaş gibi önceden Warcraft oynamışlığım vardı. En son Haziran 2015 e kadar aktif olmuşum. Şimdi sitesinden Battle for Azeroth aldığımda eskiden olduğu gibi bana 1 ay oyun hakkı verecek mi? Mutlaka en baştan full paket mi alınmalı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme