Oyuna yeni başladım.Kısayolları yapamadım. Skilleri 5-6ya kadar taşırınca uzak tuşlara basmakta zorlanıyorum. F1-F2 tuşlarına nasıl alıcaz skilleri.En fazla 5e kadar gidiyor elim ve 30-40 olunca nasıl kullanacağımı düşünüyorum.
Interface menüsünden action bars kısmına gekerek skill barların üzerine ve ekranın sağına 2 tane skill bar daha ekleyebilirsin. Shift + F1, Shift + F2 yanlış hatırlamıyorsam skill barları değiştiriyordu.
sadece 123456 degil rfvtgb vs. tuslarına da skill atayabilirsin ki çogunluk böyle yapar
O kadar tuş atamaktansa yakındaki 10 tuşu kullanıp bunlara modifierla macrolarla 2-3 er skill atamak daha faydalı bence.
Bunun için benim bulabildiğim en basit yol bartender add-onu add-onu yükleyip çalıştırdıktan sonra minimap etrafındaki butonuna tıklayıp optionsu açtıktan sonra oradaki keybindings butonuna tıklarsan mausu istediğin kutucuğa getirip ardından atamak istediğin tuşa basmanla beraber oraya gerekli kısayolu koyabilirsin.
Örnek:6 dan sonraki sayı tuşları çok uzak olduğu için pek kullanıştı değil diyelim ki 6 ya başka bir tuş (e) atamak istiyoruz.Optionstan keybindinge bastıktan sonra mausumuzu skillbardaki 6 nın üzerine getirip e ye basıyoruz bundan sonra e ye bastığımızda 6 daki skilli kullanıcaktır.Bu şekilde bütün actionbardaki istediğimiz slota atama yapıyoruz.
e q z x c f r t é(") tuslarını da kullanabilirsin. ayrıca mouse scrolunu da kullan. mesela bende interrupt skili mouse up dır ve tepki süresini kısaltıyor baya. mouseda atanmıs 4 tuşum var. daha da yetmiyor aslında :)
teşekkürler herkese..
q e r t y f z x c tuşları bi de ben shift+1 shift+2 shift+3 shift+4 shift+5 shift+r ctrl+1 falan da kullanıyorum