Şimdi Ara

wow'la ilgili donanım sorunlarım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunu indirdip kurdum ancak girdiğimde yürürken takılmalar olup, ses ise kesik kesik geliyor sistemimin özellikleri :p4 2.8 ghz 512 mb ram ve ekran kartım asus nvida geforce fx5200 ses kartı on borad soundmax seçeneği işretli oyun ses kısmında ekran ayarlarını minumuma getirdim ama değişen birşey yok yürürken takılma var.nasıl çözebilirm directx 9.1 zaten yüklü..

• ram in cok az arkadasım ekran kartında lowda oynamaya yeterlı benım gorusum ram takwıyesı yapman lazım acılen
  • dosttum peki takılmalar kalkar mı ortadan ram takviyesi yaparsam?
  • Benim ram 512 mb 96 mb ekran kartı (128 biliyodum 96 gözüküyor :S ) 3 ghz pentium 4 işlemci ile en üst ayarda çok rahat oynuyorum... Ve bir sürü addon yüklü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D/\rk Prince -- 30 Ocak 2008; 14:17:51 >
  • İşlemci fanını kontrol et.Eğer kasa çok ısınıyorsa performans sorunu bu yüzden olabilir.Evdeki pc'de fx5200 ekran kartı var benimde.Bende 640 ramin üzerine 1gb ram takviye etmiştim, ama sonradan farkettim ki sorun işlemci fanındaymış.Fan bozulmadan önce 640 ramle rahat oynuyordum oyunu, fanı değiştirince sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 30 Ocak 2008; 15:48:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: D/\rk Prince

Benim ram 512 mb 96 mb ekran kartı (128 biliyodum 96 gözüküyor :S ) 3 ghz pentium 4 işlemci ile en üst ayarda çok rahat oynuyorum... Ve bir sürü addon yüklü.

Bu mümküm birşey değil ram yeter desen bile ekran kartının modelini bir söyle ?

Bu arada fx5200 çöp kart 512 mb ram yeterli sadece büyük şehirlerde baya kasıyor ram az olunca ram zaten ucuz.
  • işlemcin Celeron ise çok kasılmalar yaşarsın sebebi ise 128 Ch. Olması yüzündendir. + olarak CPU / Board Bandwith Chip'setine bakar iyi değilse çok kasar insanı sinir eder i810 Tarzı bir Chipsete sahip isen. O oyunu oynamayı unut derim sana.

Değiştirmek istediğin anda yardım istiyorsan parça alım satım montaj vs. PM atabilirsin bana.

kısa zaman içerisindede site tamamiyle aktif hale gelince şu siteden sorununu yazarak probleminin tam çözümünü elde edebilirsin kolay gelsin.

www.istanbulteknikservis.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVil_BoZZo -- 30 Ocak 2008; 18:22:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • p2.4 512 ram fx5200 le ogrimmarda 1 fps görüyorum Ama 5-10 dakka sonra artıyo hareket edebilir kıvama geliyosun
  • arkadaşım senin ekran kartın ramın vs bu oyunu rahat oynamana yeterde artar bile. bence ekran kartının bi son driverini yükle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

quote:

Orjinalden alıntı: D/\rk Prince

Benim ram 512 mb 96 mb ekran kartı (128 biliyodum 96 gözüküyor :S ) 3 ghz pentium 4 işlemci ile en üst ayarda çok rahat oynuyorum... Ve bir sürü addon yüklü.

Bu mümküm birşey değil ram yeter desen bile ekran kartının modelini bir söyle ?

Bu arada fx5200 çöp kart 512 mb ram yeterli sadece büyük şehirlerde baya kasıyor ram az olunca ram zaten ucuz.

1024x768 de oynuyorum efektler filan açık. Widescreen olanı açsamda pek kasmıyor. Ekran kartım onboard. Valla 30 fps alıyorum. Babamın leptopunda oynadığımda ise (Çift çekirdek 2.8 ghz 128 mb ati ekran kartı 4 gb ram var. Orda 60 fps ye kadar çıkıyor.

• 1024 ram yaparsan hoplaya zıplaya oynarsın
  • Beyler benim eski pc 1024ram+amd semphron 1.8 işlemci+9250 radeon
    Bu sistemle oynarım değilmi?
    Az önce aldım oyunları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.