Şimdi Ara

Wow Mu Lineage 2 mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
13.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Genesis.

İkisini de uzun süre oynadım.Biri 24 gb,biri 4 gb,birinin yıllardır bilgisayar oyunları,kitapları,dergileri vsvs çıktı,diğeri sadece oyun.Diğerinin sayfalar dolusu tarihi,lore'u var,diğerinde hikaye yok bile.WoW ile L2 karşılaştırmak bile yanlış olur,WoW çok çok daha iyi bir oyun.Ama L2'de WoW'dan sonra en iyi ve en zevkli MMORPG'dur bana göre.

Ben aktif wow oyuncusuyum hala ve hayatımda lineage oynamadım ama insanları kandırmayın.Wow da lore,hikaye filan kalmadı artık.Arkadaş hikayesine önem veriyorsa oyunların alsın kitabını okusun ya da warcraft 1,2,3 alsın oynasın lore orada.Konuyu açan arkadaşa oyuna eğllenmek için başlıcaksan wow çok eğlencelidir,güzelde guildin varsa değme keyfine.Ama loreymiş ciddiyetmiş arıyorsan lineage oyna.Oynamadığım halde iddia ediyorum en azından abuk sabuk pandalarla karşılaşmassın.Arada bir andrenalin ,korku yaşarsın.Wow ciddiyetini kaybetti kontrolünüde 1 sene önce dahi sorsan başla derdim ama artık tadı kaçan bir yere hazır bulaşmamışken bulaşmamanı öneririm.Ha ben pandaydı pembe diziydi muhteşem warchief ve haseki sultan aggra nın vasat hikayesini görmek yaşamak istiyorum dersen wowa başla.Wow wotlk paketinde bitmişti aslında bi umut cata da düzelir diye bekledik cata olabilecek en dramatik ve hayal kırıklığı yaratacak şekilde gelişti ve bitti.Şimdi pandaların çağı başlıyor,****r defolup gidiyormuş yeni patchte thrall ile agranın çocuğu şehsade mustafa da gelecek makara olur yani.neyse ya cidden bunları yazarken bile canım sıkıldı sen bilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurmelo

quote:

İkisini de uzun süre oynadım.Biri 24 gb,biri 4 gb,birinin yıllardır bilgisayar oyunları,kitapları,dergileri vsvs çıktı,diğeri sadece oyun.Diğerinin sayfalar dolusu tarihi,lore'u var,diğerinde hikaye yok bile.WoW ile L2 karşılaştırmak bile yanlış olur,WoW çok çok daha iyi bir oyun.Ama L2'de WoW'dan sonra en iyi ve en zevkli MMORPG'dur bana göre.

Ben aktif wow oyuncusuyum hala ve hayatımda lineage oynamadım ama insanları kandırmayın.Wow da lore,hikaye filan kalmadı artık.Arkadaş hikayesine önem veriyorsa oyunların alsın kitabını okusun ya da warcraft 1,2,3 alsın oynasın lore orada.Konuyu açan arkadaşa oyuna eğllenmek için başlıcaksan wow çok eğlencelidir,güzelde guildin varsa değme keyfine.Ama loreymiş ciddiyetmiş arıyorsan lineage oyna.Oynamadığım halde iddia ediyorum en azından abuk sabuk pandalarla karşılaşmassın.Arada bir andrenalin ,korku yaşarsın.Wow ciddiyetini kaybetti kontrolünüde 1 sene önce dahi sorsan başla derdim ama artık tadı kaçan bir yere hazır bulaşmamışken bulaşmamanı öneririm.Ha ben pandaydı pembe diziydi muhteşem warchief ve haseki sultan aggra nın vasat hikayesini görmek yaşamak istiyorum dersen wowa başla.Wow wotlk paketinde bitmişti aslında bi umut cata da düzelir diye bekledik cata olabilecek en dramatik ve hayal kırıklığı yaratacak şekilde gelişti ve bitti.Şimdi pandaların çağı başlıyor,****r defolup gidiyormuş yeni patchte thrall ile agranın çocuğu şehsade mustafa da gelecek makara olur yani.neyse ya cidden bunları yazarken bile canım sıkıldı sen bilirsin

Bu arada dragonlar ın türkçesi neden noktalı çıktı anlamış değilim yasak bir kelime olması saçma e j d e r h a l a r olacak o kısım

• quote:

quote:

quote:

Bu arada dragonlar ın türkçesi neden noktalı çıktı anlamış değilim yasak bir kelime olması saçma e j d e r h a l a r olacak o kısım

Hacı iyi güzelde birincisi ben o yorumu atalı baya oldu, çoktan bıraktım yani oyunu. Ayrıca tamam bitti mitti ama oynayan eden için bitti sıfırdan başlayacak biri için daha binlerce quest görev var. Ayrıca bir oyun 5 yıldan fazla zaman geçtiği halde oyuncuları kendinde tutabilmeyi başarmışsa helal olsun derim ben. Wowun hikayesi bitti ama yok demek saçma olur. O zaman filmler, kitaplar da okuyunca bitiyor onlara da hikayesi yok de? Lineage oyununda hiç hikaye yok neredeyse bunda yine var sayfalarca.

• Yok Kınayt.
  • 10-15tuşla pvp yapmaksa olay ohooo... Wowda sadece keybind olarak 28tane keybindim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Birdaha son versiyon indirip bakarsan sevinirm 4gb midiye yanlıs görmussun zoaman c4 bile 4.5gb... bilmiosan idda etme diye söyluyorum.

Pvp Sistemi gercekten cok cok iyi wow fln yarısamaz onla.bende suan wow oynuyorum orj ama gercekler bunlar.dediklerin fanboy lafları.grafikleri cok iyi degil deyip wow la ayni dersen ne derler neyse istediniz gibi olsun woww

Pvp sistemini yorumlaman için wow daki pvp yi üst düzeyde biliyor olman gerek ve kendi karakterin dışındaki karakterleri sonuna kadar tanıman gerekiyor..karakteriniz kaç rating? tecrübeniz ne? ve L2 neden daha iyi? Bu şekilde yazmazsanız herkez sizin havaya konuştuğunuzu düşünür, açıkçası eleştirmeye çalışmıyorum ama yazdıklarını görünce bilmeden yazıyormuşsun gibi görünüyor.. Yıllardır oyun oynarım, uzun süredir wow da pvp yapıyorum düzensiz oynamalardan dolayı rating yapamıyorum fakat oyun kesinlikle iyi bir pvp sunuyor.. L2 yanına yaklaşamaz ancak bir spam oyunu olabilir daha ileriye gitmez.. Guild wars desen kelime yazmam şuraya onunda harika özellikleri var, herkezin zevkine de saygım var ama diğer arkadaşında dediği gibi L2 ile kıyası wow a hakarettir ve bunu gb si az yada çok diye söylemiyorum, xbox gibi bir sisteme sahipken shinobi oynayan adamım (1mb).. son olarak evet doğrudur wow ile l2 kıyaslanırsa bende wow a hakaret diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: moffaka

quote:

Birdaha son versiyon indirip bakarsan sevinirm 4gb midiye yanlıs görmussun zoaman c4 bile 4.5gb... bilmiosan idda etme diye söyluyorum.

Pvp Sistemi gercekten cok cok iyi wow fln yarısamaz onla.bende suan wow oynuyorum orj ama gercekler bunlar.dediklerin fanboy lafları.grafikleri cok iyi degil deyip wow la ayni dersen ne derler neyse istediniz gibi olsun woww

Pvp sistemini yorumlaman için wow daki pvp yi üst düzeyde biliyor olman gerek ve kendi karakterin dışındaki karakterleri sonuna kadar tanıman gerekiyor..karakteriniz kaç rating? tecrübeniz ne? ve L2 neden daha iyi? Bu şekilde yazmazsanız herkez sizin havaya konuştuğunuzu düşünür, açıkçası eleştirmeye çalışmıyorum ama yazdıklarını görünce bilmeden yazıyormuşsun gibi görünüyor.. Yıllardır oyun oynarım, uzun süredir wow da pvp yapıyorum düzensiz oynamalardan dolayı rating yapamıyorum fakat oyun kesinlikle iyi bir pvp sunuyor.. L2 yanına yaklaşamaz ancak bir spam oyunu olabilir daha ileriye gitmez.. Guild wars desen kelime yazmam şuraya onunda harika özellikleri var, herkezin zevkine de saygım var ama diğer arkadaşında dediği gibi L2 ile kıyası wow a hakarettir ve bunu gb si az yada çok diye söylemiyorum, xbox gibi bir sisteme sahipken shinobi oynayan adamım (1mb).. son olarak evet doğrudur wow ile l2 kıyaslanırsa bende wow a hakaret diyorum.

senni l2 deki tecrüben ne ? nekadar pvp yaptin ? kacdefa pvp listlere girdin ? kac defa orj serverda oynadın ? kactane karakteri tanıdın ? kactane karakterle oynadın ? sende bunlariyazmazsan boş boş wow savundugun dusunulur ben 12 yıldr mmo oynuyorum her oyunu oynadım wowu ilk zamnında 2 yil araklsz oynadım sonra bu yaz 4 5 ay tekrar oynadım 1.5 rating üstüne cıkamdam serverdaki adamlar olammsndan.ben wowuda cok iyi biliyorum ust duzey de cok izledm gecicen.Sen pandalarla oynayacaksın oyun bebelere yönelik oluyor hala aglıyorsun.ben kendm ilk wow oyuncusuym zaten l2 den önce wow oynadım sonra l2 gectm sonra tekrar wowa girdm serverda drudle baya adma dagittik koaly kolay yatmayrdm alısmıstm baya ama gecicen l2 nin pvp zevki ve heycanin yanına yaklasamaz.Haklsıın wow grafik olarak da l2 yaklasamaz hala cizgi film grafikler abi o orclar nedir ya yeşil böcekler l2 ye hakaret etmiş olurum wowa haklsın.Sen hayatında l2 yi offical oynamamıssn boş konusuyorsun oyna gel ben 2sinide offical oynadım bilgimde yeterli hadi bakalım wow fan boylugu bırakıcaksınız.

Wow kotu mu degil kendi dünyası farklı pvp icin hangisi dersen benm görusum heremzan 10 gomlek l2 ustte.Sana wow dur ha sen dersen hakaret v cevabini alrsn.

• quote:

quote:

quote:

senni l2 deki tecrüben ne ? nekadar pvp yaptin ? kacdefa pvp listlere girdin ? kac defa orj serverda oynadın ? kactane karakteri tanıdın ? kactane karakterle oynadın ? sende bunlariyazmazsan boş boş wow savundugun dusunulur ben 12 yıldr mmo oynuyorum her oyunu oynadım wowu ilk zamnında 2 yil araklsz oynadım sonra bu yaz 4 5 ay tekrar oynadım 1.5 rating üstüne cıkamdam serverdaki adamlar olammsndan.ben wowuda cok iyi biliyorum ust duzey de cok izledm gecicen.Sen pandalarla oynayacaksın oyun bebelere yönelik oluyor hala aglıyorsun.ben kendm ilk wow oyuncusuym zaten l2 den önce wow oynadım sonra l2 gectm sonra tekrar wowa girdm serverda drudle baya adma dagittik koaly kolay yatmayrdm alısmıstm baya ama gecicen l2 nin pvp zevki ve heycanin yanına yaklasamaz.Haklsıın wow grafik olarak da l2 yaklasamaz hala cizgi film grafikler abi o orclar nedir ya yeşil böcekler l2 ye hakaret etmiş olurum wowa haklsın.Sen hayatında l2 yi offical oynamamıssn boş konusuyorsun oyna gel ben 2sinide offical oynadım bilgimde yeterli hadi bakalım wow fan boylugu bırakıcaksınız.

Wow kotu mu degil kendi dünyası farklı pvp icin hangisi dersen benm görusum heremzan 10 gomlek l2 ustte.Sana wow dur ha sen dersen hakaret v cevabini alrsn.

Ben savunmuyorum yada sana laf etmiyorum ve haklı çıktım bilmiyor ama yazıyorsun zaten wow daki pvp bilginin arkadaşlarını ve videoları izlemek diye belirtmişsin. Sözlerimi anlayacak durumda olsan böyle komikçe beni aşağılamaya çalışarak yazmazdın.. Ayrıca mmo da grafik arayan bir kişiyi pek ciddiye almam. Fanboy gibi yakıştırmalara gelemem wow benim için en fazla güzel bir oyundur hevesimi aldığımda bırakacağım bir oyun. insan gibi yazışacaksan trollemeyi bırakır bize güzelce neden L2 anlatırsın.. Bizde belki sana hak veririz.. Ben tekrar ediyorum neden L2 neden wow dan daha iyi? sıkışıp bana hakaret etmeyi bırak ve bunları yaz..

Son olarak wowun fanboyu olmadığımıda tekrar ediyorum yazacaksan ona göre yaz, tam tersi blizzardı eleştirdiğim tonla konu var onlarıda zevkle paylaşırım. Bu şekilde yazı yazabiliyorsan benden alıntı yaparak yazmaya devam edersin yada benimle sohbeti kes bana birşey yazma çünkü boş işlere ayıracak vaktim yok.

• arkadas sen dünyadan ucmusun sanırım su wow nerdlerinden olmsun haklı cıakrttın beni tamam orasi dogru.ben pvp yaptim cok ust duzeyi ise izledim se kimsin söyle ust duzey pvplerini izleyelim? lafı yiyip cevap veremyince pvp yi arkdaslarndan izlemişine getirdin halbuki ondan önce serverdaki cogu kişiyi yatırdgımı vs almadın neden isine gelmedi.Fan boylukta ustune gormedm.Ben ne size ne kimseye l2 nie anlatayim adam burda genele fikrini sormus bende diyorumki l2 wowdan iyi pvp si cok daha iyi graikleri cok daha iyi itemlerin durusundan tut silahlara kadar cok daha ustun herşeyi ile. Wow raid olsun pve kısmı daha iyi wowun.sende sıkısp işine gelemyen yerleri okuymayip işine gelmeyen yerleri es gecip işine gelmeyen yerleri atlayip tek kelime cekip yazmıcan ozaman

Soru acık ve net L2 offical oynadınmı ? Cevap net : Oynamadın. Ben her 2isinide uzun zaman oynadım anladınmı şimdi. Senin eleştirin havada bile degil sacma sapan hic oynamadıgın birşeye karsı tartişirsan fan boy olur cıkarsın işte istiosan blizardi gidip kökten yak.Neyse cocuk gibi o böyle diye uzatmıcam.Benm fikrm bu senin fikrin o kapatalım.İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 5 Aralık 2011; 2:04:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MinaTo

L2 oyununu bu kadar öven arkadaşlar acaba şimdi neden devam etmiyorlar ?

Övdüm devam ediyorum neden insanlar okumadan bilmeden yorum yazıyorlar

Bu arada bu konu wow konusunda zaten burda l2 iyi diyen babayigit cıkmaz cıksada sindirlecektir bosuna kurek cekmicem bende
     Wow Mu Lineage 2 mi ?

• İlk mesajımdan beri "neden L2" sorusunu soruyorum buradan benim oyunu oynayıp oynamadığımı anlayamadın mı? sana benimle doğru konuş dedim neden hala "dünyadan uçmuşsun" şeklinde yazıyorsun? Lafı yiyip cevap verememişim.. buda nereden çıktı ne laf yemesi? ben sana soru soruyorum sen bana cevap yazamıyorsun.. neden L2 diye soruyorum neden yazmıyorsun okuyormusun yazdığımı? Sen neden kendini L2 avukatı ilan ettin? ben L2 ile ilgili düşüncemi söylediğimde bu seni nasıl bağlar? lafı yiyip cevap verememek de ne demek senden korktuğuma inanıyormusun gerçekten? vereyimmi telefonumu görüşmek istermisin?

İşime gelmediği için neleri yazmamışım? kim demiş? Ayrıca l2 bir hafta oynadım hiçbir şeyini sevemedim bıraktım.. Zaten o yüzden sana insan gibi bir soru sordum neyi kaçırmışım merak ettim ama yazamadın.. İşte bu yüzden havada kalıyor..

Google de l2 pvp yazınca 2007 deki video karşımıza çıkıyor buda ne kadar talep ediliyor onu gösterir, açıp en üst ratingleri yapan (insanların izleyip en beğendiği videolara göz gezdirdim.. Sırf sen soruma cevap veremiyorsun diye..

Yorumum şu; (sana hakaret eden yok oyuna saydırıyorum ve bu beni ilgilendirir wowunda Allah belasını versin gönlün hoş olsun)
    Oyun baştan aşağı traş her dediğimin altına imzamı koyarım.. Keybind sayısı anormal az wowda kötü bir oyuncu bile izlediğim end game den daha fazla keybind kullanır..
    Az cc kullanıldığı yada ve yetersiz düzeyde olduğu belli.. İlk mesajımda dediğim doğru en beğenilen videolarda adamlar şakır şakır spam yapıyorlar ve aynı tuşları delirmişcesine basıyorlar..
    Oyunda taktik değil spam geçerli olduğundan belliki eşya toplamak lvl almak zor ve eşyayı alan daha iyi spam yapıyor.. Tüm pvp ler kalabalık demekki ğnayt onlayn gibi kalabalık alanlarda oynuyorlar..

Eğer böyle değildir diyen varsa sorularıma cevap verir neden bu oyun güzeldir anlatır açar oynarım.. Anlatacak birşey yoktur diye sırf bana laf sokar, cevap vermeye çalışır o zamanda ben onu dikkate almam çünkü 10 kat iyi dediği oyunu savunamamıştır.

Keşke son cümleni başta yazmış olsaydın bende uzatmak zorunda kalmazdım "Benm fikrm bu senin fikrin o kapatalım"

İyi geceler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 5 Aralık 2011; 2:40:20 >

• MMORPG'de grafik konusuna bu kadar takılmanın mantığı nedir? Hayır Linage 2 grafikleri süper vs. denmiş merak ettim ekran görüntülerine ve gameplay videolarına baktım bu kadar övülmesine anlam veremedim. Asya kökenli diğer oyunlardan grafiksel anlamda bir fark göremedim parlak karakterler ve sönük çevre, bütünlük diye bir şey yok. WoW'un grafikleride çok iyi değil, olmasıda gerekmez ancak bir bütünlük var o fantastik dünyayı hissetmemizi sağlıyor. Hikaye vs. konularına girmeme gerek yok zaten o konularda WoW'un genel bir üstünlüğü mevcut.

Lineage2 kendi çapında iyi olabilir, eğlenceli olabilir ama WoW ile karşılaştırılacak bir oyun değil. PVP konusunda yorum yapacak kişilerin RBG ve arenada 2k-2.5k rating görmüş ve buna eşdeğer seviye Linage2'de PVP yapmış olması gerekir ki objektif sonuç çıksın sadece CP cap'lemek için arena yapıp WoW'un PVP'si kötü demek saçmalıktan öteye gitmez.

@mert1905x

Orc'ları böceğe benzetiyorsan astigmat falan olabilir doktora git.

Alttaki iki yazıda sana ait, önce "orjinal WoW tartışmasız daha iyi" sonra "L2 her şeyi ile daha iyi." bazı şeyleri buraya yazmadan önce otur düşün karar ver sonra yaz. PVP konusunda yukarıda söylediklerim aynen geçerli WoW'da CP cap'ten başka PVP deneyimin olmadan yaptığın yorum havada kalır ve hiç bir anlam ifade etmez.Grafik konusunu da yukarıda belirttim bu tür oyunlarda grafik kıstas değildir diye ancak sadece karakter grafikleri olan bir oyunun grafikleri WoW'dan iyi değildir kaldı ki bu grafik tarzı Warcraft serisinin WoW'a mirasıdır.

Koyduğun resim ise fantastik MMORPG oynayan ve WoW'da Tauren ırkı ile oynamış birisi için fazla ironik, Lineage 2'nin gerçekçi bir oyun olduğunu düşünüyorsan daha fazla yorum yapmaya gerek yok zaten.

quote:

arkadas tamamen bilgisiz,4gb olani wow un 1.60lik paket halinde olan versiyonudur.yeni versiyonlarin kac gb oldugunu araştir. L2 grafik ve pvp sistemi acisindan wow un cok ustunde.zevki daha fazla anca ORJ Offical oynamak wow da tartişmamsiz daha iyi.Ben baya uzun seneler l2 oynadım suanda wow oynuyorum ama l2 kıyaslamak bile diye cümle kuranlar fanboydur.(Wow daha iyi diyenler degil direk l2 silip wow diyenlere.)

quote:

Ben ne size ne kimseye l2 nie anlatayim adam burda genele fikrini sormus bende diyorumki l2 wowdan iyi pvp si cok daha iyi graikleri cok daha iyi itemlerin durusundan tut silahlara kadar cok daha ustun herşeyi ile. Wow raid olsun pve kısmı daha iyi wowun.

• quote:

İlk mesajımdan beri "neden L2" sorusunu soruyorum buradan benim oyunu oynayıp oynamadığımı anlayamadın mı? sana benimle doğru konuş dedim neden hala "dünyadan uçmuşsun" şeklinde yazıyorsun? Lafı yiyip cevap verememişim.. buda nereden çıktı ne laf yemesi? ben sana soru soruyorum sen bana cevap yazamıyorsun.. neden L2 diye soruyorum neden yazmıyorsun okuyormusun yazdığımı? Sen neden kendini L2 avukatı ilan ettin? ben L2 ile ilgili düşüncemi söylediğimde bu seni nasıl bağlar? lafı yiyip cevap verememek de ne demek senden korktuğuma inanıyormusun gerçekten? vereyimmi telefonumu görüşmek istermisin?

İşime gelmediği için neleri yazmamışım? kim demiş? Ayrıca l2 bir hafta oynadım hiçbir şeyini sevemedim bıraktım.. Zaten o yüzden sana insan gibi bir soru sordum neyi kaçırmışım merak ettim ama yazamadın.. İşte bu yüzden havada kalıyor..

Google de l2 pvp yazınca 2007 deki video karşımıza çıkıyor buda ne kadar talep ediliyor onu gösterir, açıp en üst ratingleri yapan (insanların izleyip en beğendiği videolara göz gezdirdim.. Sırf sen soruma cevap veremiyorsun diye..

Yorumum şu; (sana hakaret eden yok oyuna saydırıyorum ve bu beni ilgilendirir wowunda Allah belasını versin gönlün hoş olsun)
    Oyun baştan aşağı traş her dediğimin altına imzamı koyarım.. Keybind sayısı anormal az wowda kötü bir oyuncu bile izlediğim end game den daha fazla keybind kullanır..
    Az cc kullanıldığı yada ve yetersiz düzeyde olduğu belli.. İlk mesajımda dediğim doğru en beğenilen videolarda adamlar şakır şakır spam yapıyorlar ve aynı tuşları delirmişcesine basıyorlar..
    Oyunda taktik değil spam geçerli olduğundan belliki eşya toplamak lvl almak zor ve eşyayı alan daha iyi spam yapıyor.. Tüm pvp ler kalabalık demekki ğnayt onlayn gibi kalabalık alanlarda oynuyorlar..

Eğer böyle değildir diyen varsa sorularıma cevap verir neden bu oyun güzeldir anlatır açar oynarım.. Anlatacak birşey yoktur diye sırf bana laf sokar, cevap vermeye çalışır o zamanda ben onu dikkate almam çünkü 10 kat iyi dediği oyunu savunamamıştır.

Keşke son cümleni başta yazmış olsaydın bende uzatmak zorunda kalmazdım "Benm fikrm bu senin fikrin o kapatalım"

İyi geceler..

Komik adamsın sabah sabahgüldüm yazacagız birşey olmadıgı icin haksızlıklarınızı böyle döndurmeye calısıyorsunuz ama yemiyor.1.si sana neden oynuyorsun demem basit sen bana artislik yapipsen wow da hardcore pvp yaptinmi dedin bende sana sunu dedim la sen l2 nin 2 sini bilmeyen adamsın oyuna hayatında girmemsin kıytırık 2tane video izlemisin google a l2 yazip wow la kıyaslayan adamsın utanmıyomusun fan boyluk yapmaya hayatinda hic girip oynamadıgın bir oyuna b.k atmaya video dan izlemişmiş de 2007 miş ne alaka wow gibi coluk cocuk oynamadıgı dogru.Wowda iyi kesim yok mu var bu oyunu basitleştiriyorlar istediginiz kadar aglasanız wow dönemi bitiyor.l2debitiyor.Seni nie wow un fan boyu ilan ettin kendini ? nekakadar komiksin ya benim l2 daha iyidedigm yazıyı alıntı yapip sonra neden l2 avukatı oldun diyon tamam abi haklsını mı yazıcam zırvalıklara:)

Wowla keybind ayni sen eski l2 bakıyorsun god oldu artık di bu 1.si.
    oyunda cc de bol birşey yok wow da cc var diye her oyunca cc olacka ozaman mi iyioluyo ? geciniz. (her karakterin ccsivar) En begenilen videolarda hepsi private sunucusu ama haberin yok.Pvpler kalabalık olur öyle 2vs2 olmaz benim pvp zevkim bu zaten 20vs2 degil o pvplerin hepsi 20vs20 hayatinda yaptinmi hic? 2tusa basamasın sonra wowda 1vs1 yapip hardcore olursun. Artık yeni cıkan butun oyunlardada ve cıkacak oyunlarda buyuk alanlarda pvp olacak.Spam diye birşey yok yazdıgın herşey private serverlarla alakalı wowu da private serverdan anlat karsılatır lafım olmaz.Öyle spamdi taktik yoktu gınaytcık degil bu oyun.Herşey taktik en ufak hatada yerleri öpuyorsun bu yuzdende cok zor.Öyle nerf gelmiş buf almıs dk 3vs1 yapmis(kendmde dk oynadım) öyle sacma sapan işler yok.Level almak da zor degil eşyada zor degil bilen bir kişi icin wow ile aynı eski wow ile tabi cocuklar oynasın diye herşeyi kolay olan degil.ilk 60 dönemi ilk cıktıgında oynurduk bilgim var azcok hatirlasamda.Dedigim gibi ben buraya stedm kadar yazayım burası wow bolumu ben her yazdıgımda wowdan 2kişidaha eklenecek 10vs1 olacak

@respect hocam ben humandan baska oyanamzdım eski zamanda bu yenide tauren oynadım severimde taureni oyun bu ben gercekcilik aramıyorum yanlıs anlamısın yani l2 daha gercekci diye iyi demiyorum grafikleri göze hoş geliyor benim icin.Evet ayni gorusteyim l2 dede hardcore pvp yapmiş olamyan birinin videoalrdan o öyle bu böyle demesi sacmalıktan öteye gitmez.Bende hicbir yazida hardcore yaptim demedim.ki wowun pvpsi kötude demedm ben l2 daha iyi dedim.(benm icin öyle) okula gec kaliyordum mobilden savasalim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 5 Aralık 2011; 8:24:55 >

• Okula geldim Anlatmak istedigm su wow da nasıl2vs2 en kolayı 5vs5 en zoru l2 dusunun 5vs5 in altı zaten sayılmıyor zorlukda o derece fazla.Burası wow bolumu ben yıllarca yazsamda kmse kabullenmez ki bu benm gorusum zaten kabullenmesi gerekmiyor.zaten işi sen hardcore oynadınmı ya girersek kim 2 oyundada hardcore oynamıs ki ? orc icinse evet böcek gibi hatta bir konu acılmıstı yazın garosh gibi neden yapmiyor blizard orc lari diye herkes kızıyordu işte sen wowun herşeyini sanuvurusan birton sacmalık eklendi oyuna sen herşeye iyi dersen fan boy olursun l2 ninde ekisigi var wowunda wow hikaye bakımında lider bir oyun oyundu bile denenebilir mahvettler loredu herşey sıkıcı oldu birbirini ayni patchler vs l2 de gelen patchle birton yenilik geliyor wowda hep ayni şeyler eski leri al koy onune benm bildklerm bunlar.bunlarda karsılastırma

Wow Mu Lineage 2 mi ?

Wow Mu Lineage 2 mi ?

L2 dark elf (elf blodyelf gibi)

Wow Mu Lineage 2 mi ?

Blodyelf (diger goblindi fln girmiyorum onlara hic)

Wow Mu Lineage 2 mi ?

Şimdi ben diyorumki l2 nin grafkleri beni cekiyor wow cekmiyor zevkler ve renklere döneriz buradan kim neyi begeniyorsa oynasın ama bilmeden l2 yi yorum yapmayın ben az cok wow biliyorum belli sure oynadım siz hc oynamadan videodan yorumlar yapiyorsunuz buna karsıyım yoksa her oyunun eleştrilcek kısmı var ve wow hikaye olarak cok ustun.misal l2de craft sistemi ve cesitlili cogu oyunda yok wowdaki matslarin bi 5katı mats ve cesit var ama kimse bilmez.Neyse wow player bakımından lider sonra l2 gelir. zevklere gore oyunda degişir oynancak 2 oyun biri wow biri l2 bunlardan birini secip keyfine baksın herkes

• quote:

quote:

Bu arada bu konu wow konusunda zaten burda l2 iyi diyen babayigit cıkmaz cıksada sindirlecektir bosuna kurek cekmicem bende
     Wow Mu Lineage 2 mi ?

Kafanıza göre dandik oyunlar ile wowu kıyaslamayın. Söylediğin kadar güzel oyun olsaydı da wowun yanına yaklaşsaydı. Grafikleri güzel diyosun sen hiç silkroad oynamadın galiba ?

• quote:

quote:

quote:

Wow Mu Lineage 2 mi ?

Kafanıza göre dandik oyunlar ile wowu kıyaslamayın. Söylediğin kadar güzel oyun olsaydı da wowun yanına yaklaşsaydı. Grafikleri güzel diyosun sen hiç silkroad oynamadın galiba ?

senin dogum tarihin kadar mmo oynadım sro ile l2 karıstırn an bittin bundan sonra yorumlarin gereksiz benmi icin zaten grafik ve pvp de wowu gecmstr oyun benm icin player sayisi fazla demek iyi demek degil ultimayida milyon tane adam oynuyor ultimanın grafikleri wow dan iyimi oluyor yok oynanısı iyi vs iyi.Neyse bilgisi olmayan arkadsalar yazmasın butun mmoları oynadım(hepsini yıllarca oynamasamda az biraz hepsinden oynamıslıgım var sro dedign oyun tamamen epic fail dir bunu herkes bilir lutfen daha fazla zormala :)

• Edit minatoya cevabni vermstm ama hakaretden dolayı mesajları silindi icin editliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 5 Aralık 2011; 17:20:31 >
  • Çok yanlış yorumlar yazılmış.
    Ben koyu bir l2 fanıyım.
    Ama aynı zamanda wow oyuncusuyum.
    3 sene önce bıraktım l2 yi. o zaman yaptığımız eleştiriler 3 sene sonra ses buldu şimdi yeni paketle ölmüş eşşeği dirilmeye çalışıyolar.GOD çıktı free to play oldu.avrupayı ayırdılar felan filan.
    Diğer tarafta ise Dünya çapında bir fenomen haline gelmiş altyapısıyla ve pek çok başka unsuruyla bir WoW var.
    Wow la L2 karşılaştırmak son model bir ferrariyle klasik olmuş mustang'i karşılaştırmak gibi.
    Ncsoft denen koreli şerefsiz L2 yi yönetemediği için L2 bu duruma geldi.Oysa Blizzard wow u çok iyi yönetti.Sürekli geliştirdi ve geldiği nokta belli.
    Boşuna havanda su dövmeyip wowun hakkını teslim etmek gerek.
    Eğer olay sadece grafikle bitseydi neden AION bile WOw a rakip olamadı? AION L2 nin bir üst versiyonudur NCsoft tarafında ama geldiği nokta belli. dünya çapında toplasan yüzbini bulmaz aktif kullanıcı sayısı.Oysa 11 milyonun üzerinde aktif kullanıcılı wowdan bahsediyoruz.
    Warhammer,RIFT,Conan,AION,L2,rune of magic ve daha pek çoğu WoW a rakip olamadılar.Açık ara ve büyük farkla Wow şampiyon.Bu belli.
    O zaman geriye doğru magazinel atıf yapalım.
    Şampiyon bellide ikinci kim?

• quote:

Orijinalden alıntı: acark

Çok yanlış yorumlar yazılmış.
    Ben koyu bir l2 fanıyım.
    Ama aynı zamanda wow oyuncusuyum.
    3 sene önce bıraktım l2 yi. o zaman yaptığımız eleştiriler 3 sene sonra ses buldu şimdi yeni paketle ölmüş eşşeği dirilmeye çalışıyolar.GOD çıktı free to play oldu.avrupayı ayırdılar felan filan.
    Diğer tarafta ise Dünya çapında bir fenomen haline gelmiş altyapısıyla ve pek çok başka unsuruyla bir WoW var.
    Wow la L2 karşılaştırmak son model bir ferrariyle klasik olmuş mustang'i karşılaştırmak gibi.
    Ncsoft denen koreli şerefsiz L2 yi yönetemediği için L2 bu duruma geldi.Oysa Blizzard wow u çok iyi yönetti.Sürekli geliştirdi ve geldiği nokta belli.
    Boşuna havanda su dövmeyip wowun hakkını teslim etmek gerek.
    Eğer olay sadece grafikle bitseydi neden AION bile WOw a rakip olamadı? AION L2 nin bir üst versiyonudur NCsoft tarafında ama geldiği nokta belli. dünya çapında toplasan yüzbini bulmaz aktif kullanıcı sayısı.Oysa 11 milyonun üzerinde aktif kullanıcılı wowdan bahsediyoruz.
    Warhammer,RIFT,Conan,AION,L2,rune of magic ve daha pek çoğu WoW a rakip olamadılar.Açık ara ve büyük farkla Wow şampiyon.Bu belli.
    O zaman geriye doğru magazinel atıf yapalım.
    Şampiyon bellide ikinci kim?

hepsine katılıyorum yazdıklarının

Tek katılmadıgım yer bilizard cok süper yönetti vs hepsi dogru ama asla güzel geliştirmedi gittikce oyunu batirdi oynanmıcak hale getirdi bende wow fanıydım eskiden benim burda anlatmak istedigimi arkadaslar anlamadı ben l2 nin icerigi wowdan geniş hikayesi wowdan fazla yönetmi wodan iyi l2 wowdan iyi demiyorumki pvp sistemi benm icin 1numarlı oyun l2 dir ve wow dan iyidr yukarda her msjda yazdm wowun hikayesi cok daha iyi lorelar iyi pvesi süper altyapi iyi vsvsvs destek iyi bunlari konussak bende zaten wow derim ben sadece l2 pvps daha güzel dedim arkdasda alıntı yapti benm o lafıma ordan cıktı konusma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 5 Aralık 2011; 15:24:20 >

• @mert1905x

Vanilya zamanından kalan ırkların modellemeleri üzerinde ufak oynamalar yapılabilir bunu inkar eden yok ancak Orc tasarımını komple değiştirmek diye bir şey olmaz. Linage 2'nin grafikleri sana çekici geliyor olabilir ancak çoğu Asya kökenli oyun ile neredeyse aynı burada bahsettiğim grafiklerin iyi veya kötü olması değil özgünlük içermemesi.

Koyduğun ekran görüntülerine göre yorum yapacak olursak Lineage2'de karakter modellemeleri güzel ancak çevre bunlarla uyumsuz neden? Çevre kaplamaları kötü, ışık efektlerinden yoksun dediğim gibi bu yorumları verdiğin görüntülere bakarak yapıyorum.

WoW için verdiğin ekran görüntüleri ise eski ve oyun içi görüntüler değil o sebeple karşılaştırmayı gereksiz buluyorum kaldı ki WoW oynamış birisi olduğun için grafiklerin nasıl olduğunu biliyorsundur. WoW'un grafikleri içinde süper mükemmel demiyorum ancak farklı bir tarzı ve baktığında bir bütünlük var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.