Şimdi Ara

Wow Mu Lineage 2 mi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
13.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eminmetehan

quote:

Orijinalden alıntı: OIS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

İyi hort olmuş, wowla kıyaslanmayan tek oyun hello kitty adventure island kaldı sanırım bu forumda, her seferinde de oyuna yeni başlayacak olanların tercihi ücreti dışında wow oldu.

Bide grafiklerini beğenmiyorlar ya çözemiyorum yıllarca Warcrarft 3 oynayıp mali nedenlerden ötürü anca catada başlayabilmiş biri olarak bayılmıştım. Blizz grafikten anlamıyormuda böyle yapmış? tabiki hayır Warcraft atmosferini korumak için. Eski Warcraft oyunlarını bilmeden, loreu bilmeden, rp ne demek bilmeden fps gibi oynarsan grafikleri yadırgamak normal sanırım...

Gerçi bi ara modellemeleri güncelleyeceklerdi ne oldu ona?

Retexture yaptılar diye biliyorum.

Daha yenilenmedi modeller.

quote:

Updating character models is a priority and something that the artists are still working on. They were working on Dwarves and are now working on Humans and Orcs. If Humans and Orcs are done successfully, they feel that they can do all of the races.
    When the models are done it may be a gradual rollout rather than all at once depending on how long it takes. There is even a chance that we may see them during Mists of Pandaria.

Bunu Mop çıkmadan önce söylemişdi bir Blizz yetkilisi ama yetişmedi.Buda demektir ki en geç önümüzdeki ocak ayında yeni modellemeler geliyor.

Bu arada görmemiş olabilirsiniz.Geçen hafta mmorpg.com'a röportaj verdi bir Blizzard yetkilisi yine.Şuan yeni ek paketi hazırlıyorlarmış ve 2014 başında çıkacakmış yani önümüzdeki ocak veya şubat en geç yeni ek paket geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 30 Mart 2013; 23:13:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nepheth

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OIS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

İyi hort olmuş, wowla kıyaslanmayan tek oyun hello kitty adventure island kaldı sanırım bu forumda, her seferinde de oyuna yeni başlayacak olanların tercihi ücreti dışında wow oldu.

Bide grafiklerini beğenmiyorlar ya çözemiyorum yıllarca Warcrarft 3 oynayıp mali nedenlerden ötürü anca catada başlayabilmiş biri olarak bayılmıştım. Blizz grafikten anlamıyormuda böyle yapmış? tabiki hayır Warcraft atmosferini korumak için. Eski Warcraft oyunlarını bilmeden, loreu bilmeden, rp ne demek bilmeden fps gibi oynarsan grafikleri yadırgamak normal sanırım...

Gerçi bi ara modellemeleri güncelleyeceklerdi ne oldu ona?

Retexture yaptılar diye biliyorum.

Daha yenilenmedi modeller.

quote:

Updating character models is a priority and something that the artists are still working on. They were working on Dwarves and are now working on Humans and Orcs. If Humans and Orcs are done successfully, they feel that they can do all of the races.
    When the models are done it may be a gradual rollout rather than all at once depending on how long it takes. There is even a chance that we may see them during Mists of Pandaria.

Bunu Mop çıkmadan önce söylemişdi bir Blizz yetkilisi ama yetişmedi.Buda demektir ki en geç önümüzdeki ocak ayında yeni modellemeler geliyor.

Bu arada görmemiş olabilirsiniz.Geçen hafta mmorpg.com'a röportaj verdi bir Blizzard yetkilisi yine.Şuan yeni ek paketi hazırlıyorlarmış ve 2014 başında çıkacakmış yani önümüzdeki ocak veya şubat en geç yeni ek paket geliyor.

Alıntıları Göster
    Güncelleme deyince retexture sandım yeni modeller geliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 30 Mart 2013; 23:30:28 >

• Grafik kaygısı olan Tera online veya AION online oynasın.
  • Bu basligi gorunce lineageyi indirdim biraz oynadim snra bu oyunu wowla karsilastirana acidim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.